Kamerun – Tunisko 4:1 (kon.)
konec
Kamerun
4:1 (2:0)
Tunisko
Neděle 17.11.2013, 15:00 • Stade Omnisports Ahmadou-Ahidjo, Yaoundé • Kvalifikace MS (Evropa)
Předzápasové kurzy
     
    86
    Kamerun právě vstřelil branku!
    JEAN MAKOUN navyšuje vedení na 4:1 a Kamerun slaví! Choupo-Moting sice nejprve vypálil do tyče, míč se ovšem šťastně odrazil k prvně jmenovanému a ten už neměl problém míč dostat z pár metrů do odkryté svatyně. 4:1!
     
    84
    Choupo-Moting se parádně uvolnil a před bránou mu stál už jen brankář Ben Cherifia. Hráč byl ale trochu v úhlu, a proto raději volil přihrávku lépe postavenému hráči. Tu na poslední chvíli odklidil jeden z obránců Tuniska a jen se štěstím se skóre nezvyšovalo.
     
    83
    Kamerun naposledy v utkání střídá: Střelec druhé branky utkání Moukandjo má dobojováno. Místo něj na hrací ploše uvidíme N'Guema.
     
    73
    Kamerun podruhé v utkání střídá: Mbiu nahradí Nounkeu.
     
    72
    Tunisko naposledy vystřídá: Ben Yahia jde ze hry, nahradí jej Allagui.
     
    71
    Eto'o zakombinoal s novicem na hřišti Choupo-Motingem. Po krásné kombinaci na jeden dotek dal z hranice 20 metrů milimetrově přesnou přihrávku do vápna Tuniska Moukandjovi. Ten se ocitl tváří v tvář k brankáři Ben Cherifiovi. Svatyni ale z hranice 12 metrů ostudně překopl a jen stěží tomu sám dokáže uvěřit.
     
    69
    Ben Youssef se po pravé straně dostal do šance, kde také málem ohrozil bránu Kamerunu! Jeh ostřele z dobrých 25 metrů chybělo jen málo, aby neskočila pod břevnem brankáře Itandjeho.
     
    66
    Kamerun právě vstřelil branku!
    JEAN MAKOUN je tím hráčem, jenž si naskočil na centr Assou-Ekotta do vzduchu nejvýše a hlavičkou na přední tyč nedává brankáři Ben Cherifiovi šanci! 3:1!
     
    63
    Kamerun vystřídá: Weba z důvodu zranění nahradí Choupo-Moting.
     
    62
    Akaïchi se znovu prodíral po pravé straně do šance, kde se s míčem ocitl až ve vápně ,.Zde také spadl, jenže penaltu si nevybojoval.
     
    50
    Kamerun právě vstřelil branku!
    Hostům se střídání vyplatilo! AHMED AKAÏCHI totiž po pouhých pěti minutách na hřišti dramatizuje utkání a svým úprkem a následnou střelou k pravé tyči snižuje na 2:1!
     
    46
    Tunisko přes přestávku vystřídalo: Chikhaouiho nahradí Camus
     
    46
    Tunisko střídá: Chermitiho nahradí Akaïchi.
     
    37
    Eto'o z pozice pravého křídla ukázal kousek z jeho umění, když se nejprve dostal přes bránícího hráče a následně také vypálil. Střela ale skončila těsně nad břevnem v ochozech to jen zahučelo.
     
    34
    Znovu to byl aktivní Eto'o, jenž se skácel ve vápně Tuniska a chtěl si vymodlit faul. Píšťalka sudího je však opět němá a penalta se nepíská.
     
    31
    Moukandjo vidí za své bouřlivé oslavy, při nichž si sundal dres, žlutou kartu.
     
    30
    Kamerun právě vstřelil branku!
    BENJAMIN MOUKANDJO navyšuje vedení Kamerunu na 2:0! Hráč se dostal pár rychlými kroky před vápno Tuniska, odkud také vystřelil přízemí střelu, která končí v síti!
     
    4
    Kamerun právě vstřelil branku!
    Domácí jdou do vedení! PIERRE WEBO je tím střelcem, který dostává Kamerun na vedoucí pozici. Hráč se proháčkoval až k malému vápnu Tuniska, odkud střelou na zadní tyč slaví branku!

    Jakub Martiňák

    Branky: 4. Webo, 30. Moukandjo, 66. Makoun (Assou-Ekotto), 86. Makoun – 50. Akaïchi

    Karty:   31. Moukandjo (CAM)


    Kamerun: Itandje – Assou-Ekotto, N’Koulou, Chedjou, Mbia – Enoh, Song Makoun – Eto’o, Webo, Moukandjo
    Náhradníci: D. Nounkeu, F. Olinga, G. Bong, G. N'Dy Assembé, H. Bedimo, J. Kana-Biyik, J. Matip, J. Zoua, L. N'Guémo, M. Choupo-Moting, S. Ndjock, V. Aboubakar

    Tunisko: Ben Cherifia – Derbali, Ben Youssef, Haggui, Mikari – Ragued, Ben Youssef – Chikhaoui, Ben Yahia, Chermiti – Khalifa
    Náhradníci: A. Akaïchi, Ä. Ben-Hatira, A. Brigui, A. Mathlouthi, B. Boulaâbi, C. Dhaouadi, F. Camus, J. Saihi, K. Chemmam, R. Jridi, S. Allagui, S. Nater

    První zápas: Tunisko - Kamerun 0:0
    bahis siteleri