Hellas Verona – Chievo 0:1 (kon.) | AC Milán – Janov 1:1 (kon.) | Neapol – Parma 0:1 (kon.)
konec
AC Milán
1:1 (1:1)
Janov CFC
Sobota 23.11.2013, 20:45 • Stadio Giuseppe Meazza (San Siro), Milán (82 955 míst) • Italská Serie A
Předzápasové kurzy
     
    Od nás je to také vše, děkujeme vám za pozornost a přejeme hezký zbytek dne. (22:49:47)
     
    Statistiky utkání

    68% Držení míče 32%
    39 Střely celkem 2
    10 Střely na branku 1
    12 Rohy 0
     
    Zápas tak končí dalším nepříznivým výsledkem pro domácí celek. Ten je ve velké krizi, dnešní utkání jakoby jen potvrdilo a zdokumentovalo celou dosavadní sezónu Rossoneri. Ti sice měli mnoho šancí, branku dokázali dát jen z té první. Navíc neproměněná penalta Balotelliho a téměř 60 minut hry proti 10 lidem jim nepřinesla výhru. Dnes tak zřejmě opět přibudou nějaké ty vrásky na čele trenéra Allegriho, který bude ve víru spekulací médií. Hosté o proti tomu bod berou všemi deseti a protahují tak sérii bez prohry na 4 utkání v řadě.
     
    Konec zápasu.
     
    90+5
    V obrovské šanci se ocitl obránce AC Milán Zapata. Ten se dostal k míči, který poskakoval malým vápnem. Z první ale nedokázal kulatý nesmysl trefit ideálně a všechny zraky se upínají jen k míči, jenž končí za bránou.
     
    90+4
    Poslední roh v utkání bude kopat AC Milán.
     
    90+3
    Domácí tlačí. Jejich série centrů z kopačky Emanuelsona ale nenašla žádný cíl, navíc dobře hlavičkující Marchese odvrátil nebezpečí a vše končí rychlým brejkem hostů.
     
    90+3
    Po tomto rohu se bude rohový kop opakovat, Abate odvedl dobrou práci u pravé strany.
     
    90+2
    Marchese zablokoval míč z pravé strany na rohový kop.
     
    90+1
    Do rychlého brejku se nyní hnal hostující hráč Gilardino. Jeden z mnoha ex v tomto utkání ale nenašel přesně na půlícím kruhu svého kolegu Matuzalema a míč tak končí v zámezí.
     
    90
    4 minuty navíc uvidíme v závěru utkání.
     
    90
    Ani Robinho není ten hráč, jenž dnešní utkání rozhodne. Ve vápně Janova se sice dostal k míči, nebyl ale tak razantní, aby dokázal překonat opět skvělého brankáře Perina.
     
    89
    Bonera si počínal příliš agresivně v souboji o míč a vidí žlutou kartu.
     
    88
    Brisa si skvěle naběhl na Emanuelsonův centr. Z malého vápna poté také hlavičkoval, když mu stačilo trefit jen dobře odkrytou bránu. Bohužel, pro jeho tým, ale zamířil vedle! Obrovská šance domácích tak zůstává nevyužita.
     
    88
    Abate převzal míč po své pravé straně, odkud s ním udělal pár rychlých kroků. Přesprintoval téměř půlku hřiště. Před vápnem Janova pak nahrál doprava svým kolegům. Ti následně vytrvale útočí a drží Janov ve sém obranném krytu.
     
    87
    Bonera odvrátil kulatý nesmysl na aut. Vhazovat tak bude bývalý bek AC Antonini.
     
    86
    Emanuelson se sice napřahuje ke střele, tu už mu ale sudí nedovoluje, neboť se hráč předtím provinil útočným faulem na půlce Janova.
     
    85
    Antonelli odvrátil hrozící nebezpečí pohotovou malou domů, kterou jeho brankář lapil do svých rukavic. Následně hosté s rozehrávkou nikam nespěchají.

    Jakub Martiňák

    Branky: 4. Kaká – 8. Gilardino (pen.)

    Karty:   11. Emanuelson (ACM), 13. Zapata (ACM), 89. Bonera (ACM) – 68. Biondini (JAN)   36. Manfredini (JAN)

    Neproměněná penalta: 36. Balotelli (ACM), brankář Perin zneškodnil


    AC Milán: Abbiati (C) – Abate, Bonera, Zapata, Emanuelson – Poli (73. Robinho), de Jong, Muntari (46. Birsa) – Kaká (C), Matri, Balotelli.
    Náhradníci: Coppola, Gabriel – Silvestre, Mexés, Constant, Birsa, Saponara, Cristante, Niang, Robinho.

    Janov CFC: Perin – Antonini, Portanova (C), Manfredini – Vrsaljko, Matuzalém, Biondini (77. Cofie), Sampirisi (46. Bertolacci) – Fetfatzidis (46. Marchese), Gilardino, Antonelli.
    Náhradníci: Bizzarri – De Maio, Gamberini, Marchese, Lodi, Cofie, Santana, Bertolacci, Stoian, Calaiò, Centurión, Konaté.

    Rozhodčí: A. Gervasoni – F. Posado, V. Marrazzo
    bahis siteleri