Hellas Verona – Chievo 0:1 (kon.) | AC Milán – Janov 1:1 (kon.) | Neapol – Parma 0:1 (kon.)
konec
AC Milán
1:1 (1:1)
Janov CFC
Sobota 23.11.2013, 20:45 • Stadio Giuseppe Meazza (San Siro), Milán (82 955 míst) • Italská Serie A
Předzápasové kurzy
     
    90+5
    V obrovské šanci se ocitl obránce AC Milán Zapata. Ten se dostal k míči, který poskakoval malým vápnem. Z první ale nedokázal kulatý nesmysl trefit ideálně a všechny zraky se upínají jen k míči, jenž končí za bránou.
     
    89
    Bonera si počínal příliš agresivně v souboji o míč a vidí žlutou kartu.
     
    88
    Brisa si skvěle naběhl na Emanuelsonův centr. Z malého vápna poté také hlavičkoval, když mu stačilo trefit jen dobře odkrytou bránu. Bohužel, pro jeho tým, ale zamířil vedle! Obrovská šance domácích tak zůstává nevyužita.
     
    81
    Následně se po rohovém kopu nebezpečně projevil záložník AC kaká. Ten svou střelou vyděsil všechny příznivce hostů, bránu však překopl.
     
    80
    Birsa se nebezpečně uvolnil a také dostal ke střele. Z hranice 20 metrů poslal střelu, která jen těsně vedle minula tyčku brankáře Perina. Co chybělo, aby mohl vstřelit gól Birsa svým bývalým spoluhráčům.
     
    79
    Emanuelson parádně vystřelil ve vápně Janova. Perin se za jeho ránou jen ohlédl, a naštěstí pro něj, skončila pouze vedle jeho pravé tyčky.
     
    77
    Janov CFC střídá: Biondini jde ze hry, místo něj přichází Cofie.
     
    73
    AC Milán střídá: Poli už má dohráno, místo něj uvidíme dalšího ofenzivního hráče, jímž je Robinho.
     
    70
    Poté se k centru na své levé straně dostal obránce Emanuelson .Ten našel milimetrově přesně v 16ce Janova volnéhoB alotelliho .Aktivní útočník Rossoneri se parádně uvolnil a zamířil do odkryté pravé poloviny brány. Tam se však opět zjevil Perin a zase jednou zachránil svůj tým od inkasované branky.
     
    68
    Bývalý hráč Cagliari Biondini se provinil faulem na Balotelliho a za trest vidí žlutou kartu.
     
    54
    Ke střele z větší vzdálenosti se dostal Balotelli. Ten je znám svými střely, které někdy upřednostňuje až moc na úkor kombinace. Perin nemusel zasahovat, nyní se však postará o odkop.
     
    46
    AC Milán střídá: Muntariho nahradil Birsa.
     
    46
    Janov CFC střídá: Samprisi a Fetfatzidis jdou ze hry. Místo toho se na trávník podívají Bertolacci s Marchesem.
     
    41
    Číslo 9 Rossoneri jen o kousek minul bránu Janova svou hlavičkou. Matri se drží za hlavu, ale i takový je fotbal. K okopu se tak má opět pouze brankář Perin, jenž je od úvodních minut hodně zaměstnáván.
     
    36
    Tým AC Milán neproměnil pokutový kop.
    Perin zachytil směr špatně kopnuté penalty z kopačky Balotelliho. Pro útočníka AC Milán to byla teprve druhá neproměněná penalta v kariéře a hned obě v této sezóně.
     
    36
    Manfredini za svůj faul na Balotelliho vidí červenou kartu a jde do sprch! Svému týmu tak nyní příliš nepomohl.
     
    35
    Byla nařízena penalta pro AC Milán!
     
    29
    Kaká našel přihrávkou ve vápně Balotelliho a ten také vystřelil. Svou křižnou ránou zamířil jen těsně vedle pravé tyčky brankáře Perina. Následovat bude, i přes protesty útočníka, odkop od brány.
     
    25
    K zakončení se dostal Matri. Ten se dostal sám před bránou Perina, ale byl trochu v úhlu a proto se ještě musel otočit. Střelou z otočky následně zamířil jen o kousek nad brankáře Janova. Ten se poté postará o odkop.
     
    23
    Balotelli se dostal k zakončení ve vápně Janova, odkud vystřihl akrobatické zakončení přes hlavu. Jeho nůžky oživili zdejší mdlé publiku. K jeho smůle se rovněž Perin blýskl dobrým a jistým zákrokem a jeho ránu chytá.
     
    13
    Již další obránce AC Milán, jenž si bude muset dát pozor. Vidí totiž od rozhodčího zvednutou kartu za faul na aktivního Fetfatzidise.
     
    11
    Rossoneri stále drží míč na svých kopačkách. nyní se k němu ale dostal Fetfatzidis a byl ihned sestřelen k zemi Emanuelsonem. Ten za to oprávněně vidí žlutou kartu.
     
    8
    Janov právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno! ALBERTO GILARDINO se z penaltového puntíku příliš často nemýlí. Nyní svou nekompromisní ranou pod víko nedává brankáři Abbiatimu sebemenší šanci. A stav utkání je 1:1!
     
    8
    Byla nařízena penalta pro Janov! Emanuelson stáhnul Vrsaljka k zemi a zatopil svému týmu.
     
    4
    AC Milán právě vstřelil branku!
    RICARDO KAKÁ dostává svůj tým do vedení! Krásným pasem za obranu se dostal před svého strážce Manfrediniho a následně ranou z voleje překonává i brankáře Perina! 1:0!
     
    3
    Muntari se dostal k první střele střetnutí. Nypálil pravou nohou z hranice 20 metrů a brankář Perin neudělal vůbec jistý zákrok! Míč mu vyletěl z rukavic a skončil těsně vedle jeho tyčky. Následuje roh.

    Jakub Martiňák

    Branky: 4. Kaká – 8. Gilardino (pen.)

    Karty:   11. Emanuelson (ACM), 13. Zapata (ACM), 89. Bonera (ACM) – 68. Biondini (JAN)   36. Manfredini (JAN)

    Neproměněná penalta: 36. Balotelli (ACM), brankář Perin zneškodnil


    AC Milán: Abbiati (C) – Abate, Bonera, Zapata, Emanuelson – Poli (73. Robinho), de Jong, Muntari (46. Birsa) – Kaká (C), Matri, Balotelli.
    Náhradníci: Coppola, Gabriel – Silvestre, Mexés, Constant, Birsa, Saponara, Cristante, Niang, Robinho.

    Janov CFC: Perin – Antonini, Portanova (C), Manfredini – Vrsaljko, Matuzalém, Biondini (77. Cofie), Sampirisi (46. Bertolacci) – Fetfatzidis (46. Marchese), Gilardino, Antonelli.
    Náhradníci: Bizzarri – De Maio, Gamberini, Marchese, Lodi, Cofie, Santana, Bertolacci, Stoian, Calaiò, Centurión, Konaté.

    Rozhodčí: A. Gervasoni – F. Posado, V. Marrazzo
    bahis siteleri