Ottawa – Vancouver 2:5 (kon.) | Nashville – Edmonton 0:3 (kon.) | Philadelphia – Winnipeg 2:1 (kon.)
Boston – NY Rangers 3:2 (kon.) | Tampa – Pittsburgh 0:3 (kon.) | NY Islanders – Detroit 0:5 (kon.)
Anaheim – Calgary 5:2 (kon.) | San Jose – St. Louis 6:3 (kon.) | Washington – Montreal 3:2 (3:2 po s.n.)
konec
Boston Bruins
3:2 (1:2, 0:0, 2:0)
New York Rangers
Pátek 29.11.2013, 19:20 • TD Garden, Boston • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    51:05
    Bruins právě vstřelili branku!
    Boston otáčí skóre a jde do vedení! Hosté si špatně rozebrali hráče, ZDENO CHÁRA zůstal zcela volný, sjel si kousek z modré čáry a drtivou ranou propálil Lundqvista. Asistence: David Krejčí.
     
    41:35
    Bruins právě vstřelili branku!
    Vyrovnáno! Velký kus práce odvedl Marchand, který zavezl puk před Lundqvista, přihrál mezi kruhy na PATRICE BERGERONA a ten zblízka dostal puk za brankovou čáru. Asistence: Brad Marchand, Johnny Boychuk..
     
    14:26
    Rangers právě vstřelili branku!
    No a hosté se už dostali do vedení, RYAN McDONAGH si sjel z modré na přesnou Brassardovu přihrávku a zápěstím vymetl horní růžek Raskovy branky. Asistence: Derick Brassard, Ryan Callahan.
     
    13:04
    Rangers právě vstřelili branku!
    Je srovnáno! Tohle šlo rychle, hosté se dostali do pásma, RICK NASH si vybruslil zpoza branky a střelou po ledě zasunul za Raska. Asistence: Brad Richards, Carl Hagelin.
     
    11:42
    Bruins právě vstřelili branku!
    Domácí tlak nese své ovoce. Chárova kličkovaná ještě gól nepŕinesla, ale jeho křížná přihrávka na BRADA MARCHANDA už ano. Ten pak bombou z úhlu překonal bezmocného Lundqvista. Asistence: Zdeno Chára, Loui Eriksson.

    Aleš Pur

    Branky a nahrávky: 12. Marchand (Chára, Eriksson), 42. Bergeron (Marchand, Boychuk), 52. Chára (Krejčí) – 14. Nash (Richards, Hagelin), 15. McDonagh (Brassard, Callahan)


    Boston Bruins: Rask (Johnson) – Hamilton, Chára, Krug, Boychuk, Soderberg, McQuaid – Iginla, Krejčí, Lucic – Eriksson, Bergeron, Marchand – Smith, Kelly, Seidenberg – Thornton, Campbell, Paille. Trenér: Claude Julien.
    New York Rangers: Lundqvist (Talbot) – Girardi, McDonagh, Stralman, Staal, Moore, Falk – Nash, Richards, Hagelin – Zuccarello, Stepan, Kreider – Callahan, Brassard, Pouliot – Pyatt, Moore, Boyle. Trenér: Alain Vigneault.

    Rozhodčí: McCauley, Burchell – Murphy, Sericolo

    Diváci: 17 565
    bahis siteleri