Lipt. Mikuláš – Prešov 3:1 (kon.) | SR 18 – Senica 2:4 (kon.) | Prievidza – Bardejov 3:2 (po pr.)
Topoľčany – Trnava 1:4 (kon.) | Detva – Michalovce 6:2 (kon.) | Pov. Bystrica – Spišská N. Ves 2:4 (kon.)
konec
HK 32 Liptovský Mikuláš
3:1 (2:0, 1:1, 0:0)
HC Prešov 07
sk Pátek 29.11.2013, 17:00 • ZŠ Liptovský Mikuláš • 1. liga (SR)
Partner:
     
    Skončil sa dnešný zápas 24. kola medzi Liptovským Mikulášom a Prešovom výsledkom 3:1. (19:01:27)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    58:00
    Dostávame sa do záveru dnešného zápasu. Klepáč dostavil puk do útočného pásma domácich, ale nahodený puk následne pokryl súper. Liptáci sa po pár sekundách opäť dostali do pásma.
     
    56:05
    Dobrá šanca v závere dnešného zápasu. Najskôr sa do úniku dostal Roháč, ktorému síce vyšiel blafák, ale nemal už dostatočný priestor poslať puk do odkrytej časti brány. Po pár sekundách blafák Poliačeka pred Martonom skončil na tyči.
     
    52:26
    Liptáci sa zatiaľ v presilovke do šance nedostali. Avšak aj naďalej kombinujú v útočnom pásme. Uvidíme ako sa tento zápas ešte skončí a či ešte vôbec môžme čakať drámu.
     
    51:09
    Vylúčenie na starne hostí. Na trestnú odchádza Prokop za podrazenie.
     
    49:38
    Boj o puk v strednom pásme a následne hostia smerujú do útoku. Zakončenie však na teraz neprichádza po tom ak si Broska vykonal svoju prácu pri mantineli a získal puk.
     
    48:05
    V posledných sekundách sa nám hrá dosť čisto. Myslím tým teraz, že hra nie je vôbec prerušovaná. Prešov sa síce dostal do útočného pásma, ale zakončenie od mantinelu neprekvapilo domáceho brankára, ktorý zasiahol úspešne.
     
    46:56
    Po nejakom čase tu vidíme aj útok na strane Liptovského Mikuláša. Kubovčík získal puk v strednom pásme pri pravom mantineli. Po tom ako sa dostal do pásma súpera prihral Mezovskému, ktorý z prvej iba do betónov Martona.
     
    45:26
    Do útoku sa dostali hostia, ale tí veľké "haló" nespôsobili. Po tom ako prenikli do útočného pásma sa hra dostala na pravú stranu k mantinelu, kde si to Liptáci postrážili a získali puk do vlastnej moci.
     
    44:55
    V posledných sekundách je to hokej zo strany na stranu. Veľa chýb a nepresností v oboch tímoch, takže uvidíme kto sa najbližšie dostane do streleckej šance.
     
    43:34
    Skoro sa nám zrodila dráma. po tom ako sa Prešov z ničoho nič dostal do zakončenia a to sa dá aj povedať o strele Kohutiara, ktorý z ľavej strany pálil do tyčky domácej brány.
     
    43:04
    Vyzerá to tak, že domáci hráči sa počas presilovky súpera dokážu ubrániť, resp. postrážiť náskok o dva góly. Buly sa presúva pred bránu Púteca – zakázané uvoľnenie domácich hráčov.
     
    42:03
    Prešov počas presilovky zakončil, len párkrát. Menšia šanca sa zrodila aj teraz, keď odrazený puk skončil pred bránou, do zakončenia sa hrnuli viacerí hráči, ale Pútec prezývaný aj ako "Pedro" lapačkou pokryl puk.
     
    41:37
    Liptáci vo vlastnom obrannom pásme čelia kombinácii súpera. Po pár prihrávkach prišlo zakončenie od modrej, ale s tým si hravo poradil brankár Pútec, ktorý puk chytá do lapačky.
     
    40:36
    Dobrá šanca domácich hneď v úvode počas oslabenia, keď sa k puku dostal Kuric, ktorý prešiel cez stredné pásmo, no následne bol azda čisto podľa rozhodcov zastavený.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    Ďalšia tretina sa začne približne o 18:36.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    39:10
    V závere druhej tretiny sa Prešov stále hľadá a nevie sa dostať do vyloženej šance. Tá prišla po pár sekundách, lenže Pútec zachránil v páde na betóny.

    Tomáš Batiz

    Branky a nahrávky: 8. Bartík (Kuric, Leskovianský), 10. Marcinko (Poliaček, Klepáč), 32. Leskovianský – 32. Knap (Kremapský)


    HK 32 Liptovský Mikuláš: Pútec – Školiak, Špila, Bača, Mezovský, Klepáč, Nitriansky, Janči, Sajko – Bartík, Kuric, Leskovjanský – Kubovčík, Piatka, Roháč – Broska, Marcinka, Poliaček – Janček, Lištiak, Števuliak
    HC Prešov 07: Marton – Malina, Tkáč, Ejem, Tartaľ, Ivančo, Slávik, Guntáš, Ružička – Halás, Kohutiar, Sabol – Kivader, Posedlý, Prokop – Fusek, Renčok, Tahotný – Knap, Krempaský

    Rozhodčí: Bachúrik, Číž – Valko, Vyšný
    bahis siteleri