Havlíčkův Brod – Beroun 10:2 (kon.) | Havířov – SHK Hodonín 5:3 (kon.)
konec
AZ Havířov
5:3 (2:0, 1:1, 2:2)
SHK Drtiči Hodonín
Pátek 29.11.2013, 18:00 • K&K PNEU Aréna Havířov • Liga juniorů
Partner:
     
    59:55
    Havířov právě vstřelil branku!
    A je rozhodnuto. Puk za brankou zachytil Tomáš Matějek, který jej poslal na volného JANA DIVIŠE. Ten už neměl problém trefit prázdnou branku.
    Asistence: Tomáš Matějek, Tomáš Jaroch.
     
    52:34
    Havířov právě vstřelil branku!
    Havířov se opět vrací do vedení. Puk před branku poslal Vyčesaný na volného Suchého, ale ten trefil jen brankáře. Puk se odrazil před branku, kde dorážej JAN DIVIŠ a touto důležitou brankou navíc zakončuje svůj hattrick!
    Asistence: Dominik Suchý, Michal Vyčesaný.
     
    46:55
    Drtiči právě vstřelili branku!
    A máme vyrovnáno! Drtiči se vracejí do utkání a tu už dnes prohrávali o tři branky. Od mantinelu vystřelil JAN ČAVOJ přes obránce a trefil se nad ramena Slaniny.
    Asistence: Vít Černohous.
     
    40:36
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Tak to byla hodně kuriózní branka. Od vlastní vzdálené střídačky vystřelil JAN PRČÍK a puk se k překvapení všech dostal až za záda Slaniny! Pro upřesnění tato střela letěla od vzdálenější modré čáry.
    Bez asistence.
     
    31:19
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Drtičům se podařilo snížit stav utkání. Na brankáře Slaninu vyslal nejprve střelu Čavoj a vyražený puk dorazil bekhendem za ležícího brankáře VÍT ČERNOHOUS.
    Asistence: Jan Čavoj, Dominik Janota.
     
    29:01
    Havířov právě vstřelil branku!
    Po delší době jsme viděli šanci a dokonce s brankovou tečkou. Dominik Suchý našel JANA DIVIŠE mezi kruhy, který střelou švihem prostřelil brankáře Zollpriestera. Ten zůstal ve svém brankářském postoji jako zmražený.
    Asistence: Dominik Suchý.
     
    17:24
    Havířov právě vstřelil branku!
    Tak to byla krásná akce možná i do zlaté helmy. TOMÁŠ MATĚJEK se dostal ve středním pásmu k puku, stahovačkou se zbavil jednoho z obránců, natlačil se až před branku a puk zvedl pod horní tyčku po krásném blafáku.
    Bez asistence.
     
    12:17
    Havířov právě vstřelil branku!
    AZ využívá přesilovku. Michal Vyčesaný vypracoval velkou šanci. Nejprve si objel celé pásmo a nakonec ještě přihrál puk do brankoviště na volného JANA DIVIŠE, který puk doklepl za Zollpriesterovy záda.
    Asistence: Michal Vyčesaný.

    Josef Nudera

    Branky a nahrávky: 13. Diviš (Vyčesaný), 18. Matějek, 30. Diviš (Suchý), 53. Diviš (Suchý, Vyčesaný), 60. Diviš (Matějek, Jaroch) – 32. Černohous (Čavoj, Janota), 41. Prčík, 47. Čavoj (Černohous)


    AZ Havířov: Slanina (Gabler) – Jaroch, Gawlas, Flamík, Graca, Potočný V., Weisser, Vyčesaný, Suchý, Lenomar, Caruk, Diviš, Matějek, Synek
    Trenér: Jaromír Venglář

    SHK Drtiči Hodonín: Zollpriester (Maloch) – Kukliš, Polesný, Frolek, Prčík, Duchoslav, Křivánek, Tomi, Rauš, Vanek, Janota, Sedlák, Čála, Černohous, Čavoj, Flora, Výmola
    Trenér: Jan Prčík
    bahis siteleri