Žilina – Trenčín 0:4 (kon.) | Martin – Skalica 2:1 (kon.) | Nitra – Zvolen 4:1 (kon.)
Poprad – Košice 0:3 (kon.) | Banská Bystrica – Piešťany 4:6 (kon.)
konec
HC´ 05 Banská Bystrica
4:6 (2:0, 1:1, 1:5)
ŠHK 37 Piešťany
sk Pátek 06.12.2013, 17:30 • ZŠ Banská Bystrica • Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    59:49
    Piešťany dali gól!
    Do prázdnej brány rozhoduje presnou strelou cez celé klzisko PATRIK LUŠŇÁK. Bez asistencií.
     
    54:34
    Piešťany dali gól!
    MARCEL HOLOVIČ otáča zápas v prospech hostí, keď si krásnou individuálnou akciou poradil s celou obranou domácich a položil si aj Kalembu a do prázdnej brány skóruje. Hetrik útočníka ŠHK 37 Piešťany. Asistencia: Václav Stupka.
     
    50:13
    Piešťany dali gól!
    PATRIK LUŠŇÁK vyrovnáva, keď sa najlepšie zorientoval v skrumáži pred bránkoviskom domácich a zasúva puk do siete. Asistencia: Václav Stupka.
     
    48:50
    Piešťany dali gól!
    RICHARD FILIP nahodil ľahký puk spoza hradby tiel smerom na Kalembu, ktorý vôbec nič nevidel a strela hosťujúceho obrancu znamená zníženie hostí na rozdiel jedného gólu. Asistencia: Michal Peško.
     
    43:26
    Banská Bystrica dala gól!
    RADOMÍR HEIZER doklepáva puk za chrbát Tomeka, keď predtým vystrelil White a puk sa odrazil od zadného mantinelu priamo k Heizerovi, ktorý do prázdnej skóruje. Asistencia: Patrick White a Dominik Kadura.
     
    41:17
    Piešťany dali gól!
    MARCEL HOLOVIČ vystrelil okamžite po buly a prekvapil Kalembu, ktorý toho veľa nevidel. Kontaktný gól hosťujúceho tímu. Asistencia: Patrik Lušňák.
     
    27:14
    Piešťany dali gól!
    MARCEL HOLOVIČ znižuje po výbornej pirhrávke od Stupku. Kalemba nestačil reagovať na tvrdú strelu hosťujúceho útočníka, ktorá končí v domácej bráne. Asistencia: Václav Stupka.
     
    24:30
    Banská Bystrica dala gól!
    ERIC MELAND si nakorčuľoval na vynikajúcu prihrávku Luntera a pomedzi betóny Tomeka nezadržateľne skóruje. Asistencie: Mário Lunter a Michal Hudec.
     
    07:55
    Banská Bystrica dala gól!
    RADOSLAV MACÍK predsa len skóruje. Akcia domácich pokračovala a Macík prestrelil Tomeka strelou švihom k ľavej žrdi. Asistencie: Petr Macháček a Mário Lunter.
     
    06:40
    Banská Bystrica dala gól!
    JAMES MARTIN zakončuje krásnu presilovkovú akciu domácich a spomedzi kruhov zavesil puk za chrbát Tomeka, ktorý nestihol zareagovať. Asistencia: Radomír Heizer.

    Peter Kašický

    Branky a nahrávky: 7. Martin (Heizer), 8. Macík (Macháček, Lunter), 25. Meland (Lunter, Hudec), 44. Heizer (White, Kadura) – 28. Holovič (Stupka), 42. Holovič (Lušňák), 49. Filip (Peško), 51. Lušňák (Stupka), 55. Holovič (Stupka), 60. Lušňák


    HC´ 05 Banská Bystrica: Kalemba – Saracino, Martin, Kadura, Heizer, White – Bambúch, Macháček, Lunter, Hudec, Macík – Meland, Rosandič, Handlovský, Zigo, Chovan – Styk, Devečka, Fajčák, Hegyi, Dolník
    ŠHK 37 Piešťany: Tomek – Cuník, Bučka, Nemec, Melichárek, Saliji – Biro, Brňák, Stupka, Holovič, Lušňák – Filip, Drgoň, Ručkay, Peško, Lelkeš – Škadra, Hruška, Románek, Mišura, Haring

    Rozhodčí: T. Orolín – R. Bednár, M. Smrek
    bahis siteleri