Žilina – Trenčín 0:4 (kon.) | Martin – Skalica 2:1 (kon.) | Nitra – Zvolen 4:1 (kon.)
Poprad – Košice 0:3 (kon.) | Banská Bystrica – Piešťany 4:6 (kon.)
konec
HK Poprad
0:3 (0:0, 0:2, 0:1)
HC Košice
sk Pátek 06.12.2013, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    Je dobojované!
    Aj v tretej tretine boli úspešnejší hosťujúci košickí "oceliari", ktorí si v presilovej hre počas 49. minúte pripísali na svoje konto už tretí gól po skvelej strele Miroslava Macejka. Popradčanom sa v závere tretej tretiny zranil kapitán Kroták a ani presilová hra o dvoch mužov napokon nepriniesla popradský gól v Hylákovej sieti.

    Košičania teda jasne dominovali aj v dnešnom v poradí už štvrtom vzájomnom východoslovenskom extraligovom derby zápase v tejto sezóne a pripisujú si do tabuľky jasné tri body.

    Dovidenia pri ďalších online prenosoch z popradského zimného štadióna.
    Lúči sa s Vami Tomáš Kovalský. (19:13:01)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:56
    Popradskí hokejisti síce hrajú v početnej výhode, no zatiaľ sa im veľmi nedarí. Záver stretnutia pravdepodobne domáci už len vypúšťajú.
     
    59:30
    Vaic sa snažil dobrou prihrávkou z pravej strany nájsť v útoku Jáchyma, no napokon sa mu to nepodarilo. Gólman Hylák zasahovať nemusel a Košičania sa opäť dokázali oslobodiť.
     
    58:47
    Košičania hrajú už vo štvorici a momentálne sa bránia veľmi dobre. Gólman Hylák si na svoje konto pripísal skvelý zákrok, keď puk po dobrj strele od Brejčáka vyrazil svojimi betónmi do bezpečia.
     
    58:07
    Popradčan Stals sa dostal k puku za košickou bránou, no napokon bol odstavený aktívnym Štrbákom, ktorý ho laicky povedané "zrámoval" pri mantineli.
     
    57:44
    Popradskí "kamzíci" si zahrajú v početnej výhode o dvoch mužov! Popradský kapitán Arne Kroták bol v strednom pásme zložený k ľadu hosťujúcim Petrom Bartošom, ktorý obdržal trest päť minút plus do konca zápasu za podrazenie.
     
    57:21
    Popradčania mali na dosah zaujímavú útočnú kombináciu, no po dobrej prihrávke od Brejčáka sa k puku na ľavej strane dostal Lapšanský, ktorý si poriadne nerozumel s obrancom Suchým.
     
    Alkoholom podgurážení košickí fanúšikovia v sektore hostí začínajú "vystrkovať rožky". Miesta súkromná bezpečnostná služba však napätú situáciu medzi tribúnou pre fanklub hostí a tribúnou C zvláda bez problémov!
     
    56:38
    Popradskí hokejisti si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si za hákovanie odchádza sadnúť hosťujúci útočník Peter Sojčík.
     
    56:01
    Ani tentokrát sa Popradčanom nepodarilo zaútočiť. Popradskí hokejisti sa previnili postavením mimo hry, po ktorom sa bude vhadzovať v strednom pásme.
     
    55:44
    Paločko sa s pukom pretlačil cez stred až pred popradskú bránu, no gólman Hylák napokon zasahovať nemusel, keďže ho pozorný obranca Cebák od puku svojim telom odtlačil.
     
    54:55
    Košičania sú opäť pri puku v útočnom pásme, kde si ho dobre prihrávajú, no očividne im trojgólový náskok v Poprade stačí a dbajú najmä na skvelý výkon v defenzíve.
     
    54:15
    Popradskí hokejisti si opäť mierne nerozumeli a previnili sa len zakázaným uvoľnením, po ktorom sa bude vhadzovať pred popradskou bránou.
     
    53:56
    Po skvelej prihrávke od Drábeka z pravej strany sa k zakončeniu na ľavom krídle dostal Paukovček, ktorý si puk prehodil zo strany na stranu a následne zakončil, no nedokázal nájsť recept na dobre postaveného gólmana Hyláka, ktorý zblokoval puk do bezpečia.
     
    53:24
    Kurali podržal puk za popradskou bránou a následne založil rýchly útok popradského tímu. Ten však stroskotal pri pri pozornom Šedovi, ktorý puk zachytil.
     
    52:36
    Puk sa momentálne presúva zo strany na stranu. Oba tímy sa snažia niečo zaujímavé vymyslieť, no popradskí fanúšikovia určite nie sú spokojní s výkonom svojich miláčikov, ktorým v týchto chvíľach chýba chuť.
     
    51:59
    Bartoš sa rýchlo presúval po ľavom krídle a následne nahodil puk na popradskú bránu. Gólman Sidor bol však v strehu a puk bez problémov zachytil pred svojimi betónmi.
     
    51:28
    Košičania sa v útočnom pásme previnili prihrávkou rukou, po ktorej sa bude vhadzovať v strednom pásme. Uvidíme, či sa Popradčania v dnešnom zápase zmôžu ešte aspoň na jeden gól.
     
    Dnešné stretnutie sleduje 1874 divákov.

    Branky a nahrávky: 31. Spilar (Cebák), 38. Jokeľ (Bartoš), 49. Macejko (Hrnka, Sojčík)


    HK Poprad: Sidor (Sedlačko) – Gaborčík, Suchý ("A"), Jáchym, Kurali, D. Brejčák, Makovský, Kasanický, M. Nagy – Sýkora, Stals, Lapšanský – Paločko, S. Takáč, Kroták ("C") – Drábek, Mlynarovič, Vaic – Gápa, Paukovček, Belluš.
    HC Košice: Hylák (Riečický) – Klouček, M. Macejko, Deyl, Štrbák ("C"), Cebák, Šeda, Kolba, M. Chovan – Bicek ("A"), Hrnka, Sojčík – Spilar ("A"), Bartoš, Jokeľ – Hinďoš, Boltun, Matis – Češík, R. Konečný.

    Rozhodčí: Peter Jonák, Peter Stano – Jozef Tvrdoň, Roman Výleta

    Diváci: 1874
    bahis siteleri