Sant Andreu – Atlético 0:4 (kon.) | Girona – Getafe 1:1 (kon.) | Celta Vigo – Ath. Bilbao 1:0 (kon.)
Huelva – Levante 1:0 (kon.) | Xàtiva – Real Madrid 0:0 (kon.)
konec
Girona FC
1:1 (1:1)
Getafe CF
Sobota 07.12.2013, 18:00 • Estadi Municipal de Montilivi, Girona • Španělský pohár
Předzápasové kurzy
     
    90+1
    León (GET) přidržel Eloie, který se řítil do slibné šance. Je tak již sedmým potrestaným hráčem utkání.
     
    89
    Bordas si na hranici šestnáctky elegantně zpracoval míč tam, kam potřeboval, a z voleje vypálil. Kdyby nezamířil jen doprostřed branky, kde stál Codina, asi by situace byla daleko nebezpečnější.
     
    88
    Poslední střídání, ze hřiště odchází Richi, do hry přichází Pere.
     
    88
    Colunga (GET) dostává v závěru ještě žlutou kartu za faul na půlící čáře.
     
    82
    León střídá kapitána Gavilána, který odvedl hodně dobrou práci.
     
    77
    Marica, autor nádherného vyrovnávacího gólu, jde ze hřiště. Rumunského rodáka nahrazuje Colunga.
     
    75
    Chando měl v utkání jednu velkou šanci před pár okamžiky, jinak toho na trávníku upřímne moc nepředvedl. Teď ho střídá Bordas.
     
    72
    Velká šance pro domácí celek! Takovou tutovku, jakou spálil Chando, se jen tak nevidí. Vše mu připravil Ramalho, jenž se dostal do šestnáctky a zpětnou přihrávkou našel svého spoluhráče. Ten na hranici malého pokutového území našel jen rukavice fantastického Codiny.
     
    71
    První změna také na hostující straně. Ze hřiště odešel Sarabia, na posledcních dvacet minut ho přišel nahradit Castro.
     
    70
    Richi (GIR) zatáhl za dres Sarabiu a obdržel pátou žlutou kartu tohoto zápasu.
     
    67
    První střídání zápasu. Ze hry odchází Jofre, který toho naběhal dost, do hry jde nejlepší střelec týmu Felipe Sanchón. Trefí se konečně po měsíčním půstu?
     
    64
    Domácí publikum nyní spílá rozhodčím, jeden z hostujících hráčů zřejmě zahrál ve vápně rukou. A co se týče nového nařízení ve Španělsku, jakákoli ruka ve vápně se zkrátka píská. Tentokráte ale César Muňiz zůstal klidný.
     
    58
    Rodríguez si patičkou obhodil Timora (GET), který ho nadvakrát fauloval. Následně domácí záložník posouval míč soupeři, který si ho stavil pro standardku. A za tento projev nesportovního chování César Muňiz trestal žlutou kartou.
     
    53
    Lacen poslal dlouhý balón na rozeběhnutého Maricu, proti němuž za spící obranu vystartoval až za vápno Jorge. Rumunský útočník stačil do míče píchnout a ten se šoural směrem k domácí brance. Nakonec střela skončila těsně vedle.
     
    47
    Moisés (GIR) je dalším, který obdržel žlutou kartu. Těžko říci, zda-li za protesty nebo za držení, které tomu předcházelo.
     
    38
    Getafe právě vstřelilo branku!
    Hosté ještě před přestávkou stihli vyrovnat. Centr z levé strany od Gavilána dokázal gólman Jorge vyrazit z malého vápna jednoruč pouze k CIPRIANU MARICOVI, který elegantními nůžkami zamířil přesně k tyči. Nádherné zakončení rumunského útočníka.
     
    34
    Lacen (GET) podrazil zezadu rozeběhnutého Jandra a obdržel žlutou kartu. Oba zapojení se nakonec celé situaci zasmáli. Hostující hráč věděl, že za tohle osobní trest prostě dostane.
     
    31
    Obrovská možnost Getafe na vyrovnání! Rohový kop Sarabii doplachtil na zadní tyč na Alexise, který nikým nehlídaný hlavičkoval do brány. Na brankové čáře míč dostal do bezpečí až dobře stojící García.
     
    22
    Hodně spekulativní osobní trest. Nedá se říci, že by Ramalho (GIR) nebyl ve vápně nijak atakovaný, rozhodčí ale penaltu nepískl a navíc domácímu obránci ukázal žlutou kartu za simulování.
     
    18
    ...Timor opět ukázal, že přímé kopy zahrává skvěle. Svým centrem hledal spoluhráče na bližší tyči, nakonec se míč odrazil od země a nepříjemně se kroutil do branky, na poslední chvíli ho tečoval do zámezí jednoruč Codina.
     
    16
    Girona právě vstřelila branku!
    Hostům se faul v nebezpečném místě nevyplatil. DAVID TIMOR COPOVÍ se jal exekutorství přímého kopu a krásnou technickou ránou zamířil přesně k tyči. Gólman Codina se jen marně natahoval.

    Patrik Sandev

    Branky: 16. Timor – 38. Marica

    Karty:   22. Ramalho (GIR), 47. Moisés (GIR), 58. Timor (GIR), 70. Richi (GIR) – 34. Lacen (GET), 88. Colunga (GET), 90+1. León (GET)


    Girona FC: Jorge – Ramalho, Moisés, Mas, García – Richi (88. Pere), Timor – Jofre (67. Felipe), Eloi, Jandro – Chando (75. Bordas)
    Náhradníci: Pere, Felipe, Bordas, Coris, Migue, Juanlu, Becerra

    Getafe CF: Codina – Valera, Lopo, Alexis, Lago – Rodríguez, Lacen – Lafita, Sarabia (71. Castro), Gavilán (82. León) – Marica (77. Colunga)
    Náhradníci: Míchel, León, Colunga, Borja, Castro, Arroyo, Moyá

    Rozhodčí: César Muňiz – José Fernández, Víctor Fernández
    Úterý 17.12.2013
    Getafe - Girona 4:1

    Branky: 2. Sarabia, 5. Colunga (pen.), 34. Lafita, 73. L. López – 59. Castro (pen.)

    Karty:   43. Fernández (GET), 52. L. López (GET), 69. Escudero (GET) – 4. Palatsi (GIR), 42. Timor (GIR), 71. Matamala (GIR)

    bahis siteleri