Buffalo – Calgary 1:2 (po pr.) | Toronto – Chicago 7:3 (kon.) | Detroit – Pittsburgh 1:4 (kon.)
New Jersey – Tampa 3:0 (kon.) | NY Islanders – Montreal 0:1 (po pr.) | Columbus – St. Louis 3:4 (po pr.)
Arizona – Carolina 1:3 (kon.) | Nashville – San Jose 3:2 (kon.) | Colorado – Minnesota 1:2 (1:2 po s.n.)
Vancouver – Boston 6:2 (kon.) | Washington – Philadelphia 5:4 (2:1 po s.n.) | Detroit – Tampa 0:3 (kon.)
po prodl.
Columbus Blue Jackets
3:4 (3:1, 0:1, 0:1 - 0:1)
St. Louis Blues
Neděle 15.12.2013, 01:00 • Nationwide Arena, Columbus • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    60:22
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Zajímavá akce. Domácí hráči zazmatkovali ve středním pásmu. Tjutin místo toho, aby sledoval puk, vyrazil soupeři hůl z ruky, tím pádem se nestihl vrátit k DAVIDU BACKESOVI, který si vybruslil před branku a s přehledem překonal McKenna.
     
    53:33
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Cole našel přesnou přihrávkou CRISE STEWARDA, který překonal brankáře McKenna. Ten se nestihl přesunou. Asistence: Ian Cole.
     
    28:33
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    VLADIMIR TARASENKO dostal kotouč na modrou. Vystřelil příklepem a prostřelil vše, co mu v cestě stálo.Gól v přesilové hře. Asistence: Alex Pietrangelo, Brenden Morrow.
     
    13:27
    Columbus právě vstřelil branku!
    Přesilovka pět na tři využitá. Dubinsky adresoval přesnou přihrávku na hůl RYANA JOHANSENA, který v kleče dokázal poslat puk pod horní tyčku branky. Asistence: Brandon Dubinsky , Jack Johnson.
     
    11:39
    Columbus právě vstřelil branku!
    FEDOR TJUTIN vybojoval puk na modrou čáru a prostřelil vše, co mu stálo v cestě. Velmi přesná pumelenice skončila až v brance Haláka. Samostatně.
     
    08:49
    Columbus právě vstřelil branku!
    ARTEN ANISIMOV dostal parádní přihrávku od Comeaua, a tak si najel před branku a prostřelil Haláka. Asistence: Blake Comeau.
     
    04:10
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Bowmeester vystřelil z mezikruží, McKenna vyrazil puk jen před branku, kde stál VLADIMIR TARASENKO, který poslal puk do odkryté branky.Pohledná akce hostujícího celku. Asistence:Jay Bouwmeester, Derek Roy.

    Jan Prošek

    Branky a nahrávky: 9. Anisimov (Comeau), 12. Tjutin, 14. Johansen (Dubinsky, Johnson) – 5. Tarasenko (Bouwmeester, Roy), 29. Tarasenko (Pietrangelo, Morrow), 54. Steward (Cole), 61. Backes


    Columbus Blue Jackets: McKenna (Smith) – Nikitin, Johnson, Murray, Prout, Tjutin, Savard – Calvert, Atkinson, Comeau, Dubinsky, Umberger, Johansen, MacKenzie, Tropp,Jenner, Anisimov, Letestu, Foligno.
    St. Louis Blues: Halák (Elliott) – Jackman, Bouwmeester, Shattenkirk, Pietrangelo, Cole, Polák – Schwartz, Morrow, Roy, Sobotka, Steen, Steward, Lapierre, Backes, Oshie,Cracknell, Tarasenko

    Rozhodčí: Morton, Rooney – Amell, Rody.
    bahis siteleri