Sparta – Přerov 5:2 (kon.) | Slavia – Prešov 5:0 (kon.) | Sparta – Slavia 3:1 (kon.)
Junosť Minsk – Jokers 2:2 (kon.)
konec
HC Sparta Praha
5:2 (3:1, 2:1)
HC ZUBR Přerov
Čtvrtek 26.12.2013, 12:15 • Tipsport Arena, Praha • Memoriál Martina Friče (U14)
Partner:
     
    V úvodním střetnutí na Memoriálu Martina Friče poráží Sparta Praha Přerov v poklidu 5:2 a připisuje si první výhru do tabulky. Hosty čeká zhruba za patnáct minut druhý zápas, kdy se postaví pražské Slavii. (13:24:55)
     
    40:00
    Konec zápasu.
     
    39:48
    Martin Nagy chtěl ještě v závěru připsat šestý gól Sparty, jeho střelu mířící do pravého horního rohu však Adamko reflexivně vytáhl vyrážečkou nad.
     
    38:49
    Přerov vyhazuje puk na zakázané uvolnění, hra se opět vrátí před Adamka.
     
    36:45
    Ivan Litvynov vlétl do útočné třetiny jako drak a s pukem se dostal až do prostoru mezikruží, jeho následnou prudkou a nebezpečnou střelu zastavil pozorný Adamko betonem!
     
    35:27
    Štěpán Čech se snažil o dokonání hattricku, jeho střelu nejprve Adamko vyrazil před sebe betonem, dorážkám ale zabránil včasným zásahem lapačkou.
     
    33:24
    Přerov právě vstřelil branku!
    Hostující mužstvo využívá také svoji druhou přesilovou hru v dnešním duelu, Ptáčkovu přihrávku nejlepším možným způsobem zužitkoval MARTIN LAŠÁK – 5:2! Asistence: Karel Plášek.
     
    33:20
    Druhý dvougólový střelec dnešního zápasu Vojtěch Kropáček (SPA) obdržel dvě minuty za hákování.
     
    29:32
    Sparta právě vstřelila branku!
    O několik sekund později již pátá branky Sparty přichází, svůj druhý gól si do statistik připsal VOJTĚCH KROPÁČEK – 5:1! Asistence: Martin Nagy a Patrik Tůma.
     
    29:14
    Velká šance Sparty! Pšenička po pohledné individuální akci našel před brankou úplně volného Dominika Arnošta, který mohl vsítit pátý gól svého týmu! Proti byl ale Adamko, jenž předvedl bravurní zákrok, za který si zasloužil potlesk publika.
     
    28:03
    Sýkorova střela od modré čáry byla těsně před brankou Škorpíka sražena mimo.
     
    26:58
    Matěj Plízr chtěl zatáhnout puk do útočného pásma, na modré čáře byl však čistým způsobem odzbrojen.
     
    24:11
    Sparta právě vstřelila branku!
    Vzápětí tu máme čtvrtou branku v síti Přerova! Čajka našel ideální přihrávkou volného ŠTĚPÁNA ČECHA, který svým druhým gólem v zápase sráží soupeře do kolen – 4:1! Asistence: Petr Čajka.
     
    23:25
    Hostující Ondřej Koudela mohl snížit nepříznivý stav, dostal se do samostatného úniku, jenže proti Škorpíkovi neuspěl! Jeho zakončení směřovalo mezi betony, sparťanský brankář je ale stihl sklapnout k sobě včas!
     
    21:36
    Prymula z pravého kruhu trefil po ledě pouze Adamkův beton.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Úvodní třetina v pražské Tipsport Areně přinesla hned čtyři branky, domácí se po zásluze ujali vedení a směřují k první vítězství. Druhá polovina zápasu odstartuje zhruba v 12:57.
     
    20:00
    První polovina skončila.
     
    18:58
    Kropáček se snažil probíjet před Adamka, dostal se i ke střele, ta mu ale podle představ rozhodně nevyšla.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 9. Čech (Kropáček, Vorobjev), 10. Nagy (Čech), 17. Kropáček (Nagy, Arnošt), 25. Čech (Čajka), 30. Kropáček (Nagy, Tůma) – 13. Krzystek (Plášek), 34. Lašák (Plášek)


    HC Sparta Praha: Škorpík (Mičán) – Mysliveček, Sýkora, Prymula, Pšenička, Tůma, Čajka, Litvynov, Vorobjev, Kropáček, Plízr, Pika, Arnošt, Kozák, Mrázek, Čech, Procházka, Nagy
    HC ZUBR Přerov: Adamko (Koudela) – Kleiner, Mičák, Koreček, Piktorin, Plášek, Lašák, Kuba, Mrázek, Krzystek, Šimanský, Barveníček, Indrák, Šafránek, Mohapl, Koudela

    Rozhodčí: Hojáček, Výborný
    bahis siteleri