Sparta – Přerov 5:2 (kon.) | Slavia – Prešov 5:0 (kon.) | Sparta – Slavia 3:1 (kon.)
Junosť Minsk – Jokers 2:2 (kon.)
konec
HC Sparta Praha
5:2 (3:1, 2:1)
HC ZUBR Přerov
Čtvrtek 26.12.2013, 12:15 • Tipsport Arena, Praha • Memoriál Martina Friče (U14)
Partner:
     
    36:45
    Ivan Litvynov vlétl do útočné třetiny jako drak a s pukem se dostal až do prostoru mezikruží, jeho následnou prudkou a nebezpečnou střelu zastavil pozorný Adamko betonem!
     
    33:24
    Přerov právě vstřelil branku!
    Hostující mužstvo využívá také svoji druhou přesilovou hru v dnešním duelu, Ptáčkovu přihrávku nejlepším možným způsobem zužitkoval MARTIN LAŠÁK – 5:2! Asistence: Karel Plášek.
     
    33:20
    Druhý dvougólový střelec dnešního zápasu Vojtěch Kropáček (SPA) obdržel dvě minuty za hákování.
     
    29:32
    Sparta právě vstřelila branku!
    O několik sekund později již pátá branky Sparty přichází, svůj druhý gól si do statistik připsal VOJTĚCH KROPÁČEK – 5:1! Asistence: Martin Nagy a Patrik Tůma.
     
    29:14
    Velká šance Sparty! Pšenička po pohledné individuální akci našel před brankou úplně volného Dominika Arnošta, který mohl vsítit pátý gól svého týmu! Proti byl ale Adamko, jenž předvedl bravurní zákrok, za který si zasloužil potlesk publika.
     
    24:11
    Sparta právě vstřelila branku!
    Vzápětí tu máme čtvrtou branku v síti Přerova! Čajka našel ideální přihrávkou volného ŠTĚPÁNA ČECHA, který svým druhým gólem v zápase sráží soupeře do kolen – 4:1! Asistence: Petr Čajka.
     
    23:25
    Hostující Ondřej Koudela mohl snížit nepříznivý stav, dostal se do samostatného úniku, jenže proti Škorpíkovi neuspěl! Jeho zakončení směřovalo mezi betony, sparťanský brankář je ale stihl sklapnout k sobě včas!
     
    16:43
    Sparta právě vstřelila branku!
    Martin Nagy našel přesnou přihrávkou na brankovišti volného VOJTĚCHA KROPÁČKA, který zamířil neomylně k tyči a vrátil sparťanům dvoubrankové vedení – 3:1! Asistence: Martin Nagy a Dominik Arnošt.
     
    12:54
    Přerov právě vstřelil branku!
    I tuto početní výhodu dokázali hosté z Přerova zužitkovat! THEODOR KRZYSTEK se vrátil z trestné lavice a chvíli na to využil pasu Pláška a vrátil hosty zpět do duelu – 2:1! Asistence: Karel Plášek.
     
    12:01
    Přesilovka pražského týmu však příliš dlouho netrvala, střelec druhé branky Martin Nagy (SPA) také usedne za katr, když se provinil nedovoleným bráněním.
     
    10:21
    Sparta bude moci své vedení ještě navýšit, Theodor Krzystek (PRE) si odnesl dvouminutový trest za hákování.
     
    09:10
    Sparta právě vstřelila branku!
    Domácí rázem odskakují na rozdíl dvou branek, Štěpán Čech se tentokrát vžil do role asistenta, když vyslal do šance MARTINA NAGYHO, jenž se v zakončení nemýlil – 2:0! Asistence: Štěpán Čech.
     
    08:33
    Sparta právě vstřelila branku!
    Nyní se již pražské mužstvo raduje, využívá svého silného tlaku a dostává se do vedení! Kropáček našel přesným pasem ŠTĚPÁNA ČECHA, jenž ještě přesnější ranou otevírá skóre dnešního střetnutí – 1:0! Asistence: Vojtěch Kropáček a Alexander Vorobjev.
     
    04:37
    Sparta je v úvodu zápasu mnohem aktivnější a nyní se mohla opět radovat z gólu! Čech dostal přesnou přihrávku před branku a snažil se zamířit přesně k tyči, na poslední chvíli se tam však zjevil Adamkův beton, který zabránil radosti pražského týmu!
     
    02:15
    Nagy si skvěle vybruslil od mantinelu až před samotné brankoviště, jeho následnou bekhendovou kličku brankář Adamko bravurně vychytal a udržel na svém kontě nulu!

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 9. Čech (Kropáček, Vorobjev), 10. Nagy (Čech), 17. Kropáček (Nagy, Arnošt), 25. Čech (Čajka), 30. Kropáček (Nagy, Tůma) – 13. Krzystek (Plášek), 34. Lašák (Plášek)


    HC Sparta Praha: Škorpík (Mičán) – Mysliveček, Sýkora, Prymula, Pšenička, Tůma, Čajka, Litvynov, Vorobjev, Kropáček, Plízr, Pika, Arnošt, Kozák, Mrázek, Čech, Procházka, Nagy
    HC ZUBR Přerov: Adamko (Koudela) – Kleiner, Mičák, Koreček, Piktorin, Plášek, Lašák, Kuba, Mrázek, Krzystek, Šimanský, Barveníček, Indrák, Šafránek, Mohapl, Koudela

    Rozhodčí: Hojáček, Výborný
    bahis siteleri