Sparta – Přerov 5:2 (kon.) | Slavia – Prešov 5:0 (kon.) | Sparta – Slavia 3:1 (kon.)
Junosť Minsk – Jokers 2:2 (kon.)
konec
HC Sparta Praha
5:2 (3:1, 2:1)
HC ZUBR Přerov
Čtvrtek 26.12.2013, 12:15 • Tipsport Arena, Praha • Memoriál Martina Friče (U14)
Partner:
     
    33:24
    Přerov právě vstřelil branku!
    Hostující mužstvo využívá také svoji druhou přesilovou hru v dnešním duelu, Ptáčkovu přihrávku nejlepším možným způsobem zužitkoval MARTIN LAŠÁK – 5:2! Asistence: Karel Plášek.
     
    29:32
    Sparta právě vstřelila branku!
    O několik sekund později již pátá branky Sparty přichází, svůj druhý gól si do statistik připsal VOJTĚCH KROPÁČEK – 5:1! Asistence: Martin Nagy a Patrik Tůma.
     
    24:11
    Sparta právě vstřelila branku!
    Vzápětí tu máme čtvrtou branku v síti Přerova! Čajka našel ideální přihrávkou volného ŠTĚPÁNA ČECHA, který svým druhým gólem v zápase sráží soupeře do kolen – 4:1! Asistence: Petr Čajka.
     
    16:43
    Sparta právě vstřelila branku!
    Martin Nagy našel přesnou přihrávkou na brankovišti volného VOJTĚCHA KROPÁČKA, který zamířil neomylně k tyči a vrátil sparťanům dvoubrankové vedení – 3:1! Asistence: Martin Nagy a Dominik Arnošt.
     
    12:54
    Přerov právě vstřelil branku!
    I tuto početní výhodu dokázali hosté z Přerova zužitkovat! THEODOR KRZYSTEK se vrátil z trestné lavice a chvíli na to využil pasu Pláška a vrátil hosty zpět do duelu – 2:1! Asistence: Karel Plášek.
     
    09:10
    Sparta právě vstřelila branku!
    Domácí rázem odskakují na rozdíl dvou branek, Štěpán Čech se tentokrát vžil do role asistenta, když vyslal do šance MARTINA NAGYHO, jenž se v zakončení nemýlil – 2:0! Asistence: Štěpán Čech.
     
    08:33
    Sparta právě vstřelila branku!
    Nyní se již pražské mužstvo raduje, využívá svého silného tlaku a dostává se do vedení! Kropáček našel přesným pasem ŠTĚPÁNA ČECHA, jenž ještě přesnější ranou otevírá skóre dnešního střetnutí – 1:0! Asistence: Vojtěch Kropáček a Alexander Vorobjev.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 9. Čech (Kropáček, Vorobjev), 10. Nagy (Čech), 17. Kropáček (Nagy, Arnošt), 25. Čech (Čajka), 30. Kropáček (Nagy, Tůma) – 13. Krzystek (Plášek), 34. Lašák (Plášek)


    HC Sparta Praha: Škorpík (Mičán) – Mysliveček, Sýkora, Prymula, Pšenička, Tůma, Čajka, Litvynov, Vorobjev, Kropáček, Plízr, Pika, Arnošt, Kozák, Mrázek, Čech, Procházka, Nagy
    HC ZUBR Přerov: Adamko (Koudela) – Kleiner, Mičák, Koreček, Piktorin, Plášek, Lašák, Kuba, Mrázek, Krzystek, Šimanský, Barveníček, Indrák, Šafránek, Mohapl, Koudela

    Rozhodčí: Hojáček, Výborný
    bahis siteleri