USA U20 – Slovensko U20 6:3 (kon.) | Švédsko U20 – Finsko U20 4:2 (kon.) | Kanada U20 – Česko U20 4:5 (1:2 po s.n.)
Rusko U20 – Švýcarsko U20 7:1 (kon.)
konec
USA U20
6:3 (2:0, 1:2, 3:1)
Slovensko U20
Sobota 28.12.2013, 13:38 • Malmö Isstadion • Mistrovství světa do 20 let
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:52
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Tak se nakonec prosazují ještě jednou také Slováci. MARTIN RÉWAY se dostal ke kotouči zády k brance a z otočky jej jen bekhendem zametl směrem ke Gilliesovi, kterému kotouč prošel do sítě mezi betony – 6:3.
    Asistence: David Gríger.
     
    56:34
    USA U20 právě vstřelilo branku!
    Rozdíl ve skóre už je stejný jako v případě českého týmu. RILEY BARBER ještě kosmeticky upravuje výsledek utkání a z pravé strany po přihrávce Coppa prostřeluje Sabola – 6:2!
    Asistence: Andrew Copp, Nicolas Kerdiles.
     
    54:15
    USA U20 právě vstřelilo branku!
    O vítězi už je zdá se definitivně rozhodnuto! Američané teď hrají ve velké pohodě a když se uvolnil mezi kruhy ke střele STEFAN MATTEAU, jejich náskok se opět rozrostl. Matteau zamířil přímo pod břevno slovenské branky mimo dosah Sabola a upravil výsledek na 5:2.
    Asistence: Andrew Copp, Hudson Fasching.
     
    49:33
    USA U20 právě vstřelilo branku!
    Teď už to budou mít Slováci velmi těžké. MATT GRZELCYK si počkal na zadní tyči, kde dorážel střelu Carricka. Ta branku Slovenska úplně minula, od zadního mantinelu se ale odrazila právě k Grzelcykovi a to přímo na čepel před odkrytou brankou – 4:2.
    Asistence: Connor Carrick, Thomas DiPauli.
     
    32:57
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Už je to jen o jednu branku! Další nepokrytá dorážka stála Američany druhou inkasovanou branku. Tentokráte se prosadil dojíždějící MARTIN RÉWAY, který do branky doklepl vyražený pokus svého parťáka Grígera – 3:2!
    Asistence: David Gríger, Milan Kolena.
     
    31:04
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Jakmile se ale dostali do útočné třetiny, dokázali se prosadit. Cehlárik zavezl kotouč po levém křídle a tvrdě vstřelil. Gillies kotouč jen vyrazil právě k dojíždějícímu MILANU KOLENOVI, který jej pohotově dorazil do americké branky – 3:1!
    Asistence: Peter Cehlárik.
     
    24:22
    USA U20 právě vstřelilo branku!
    Američanům ale stačilo jen pár vteřin v útočném pásmu, aby zužitkovali i svoji další početní výhodu. RYAN HARTMAN dostal nabito pár metrů za modrou čarou a jeho dělovka zapadla přímo pod břevno slovenské branky – 3:0.
    Asistence: Will Butcher, Jack Eichel.
     
    19:59
    USA U20 právě vstřelilo branku!
    V poslední vteřině se Američanům podařilo využít přesilovou hru a zdvojnásobit své vedení! Obrovský nápor nakonec Slováci neustáli a nechali DANIELA O'REGANA dorazit kotouč do odkryté branky přes ležícího Sabola – 2:0.
    Asistence: Matt Grzelcyk, Nicolas Kerdiles.
     
    16:53
    USA U20 právě vstřelilo branku!
    Američané se ujímají vedení 1:0! JACK EICHEL se dostal při rychlém brejku k přihrávce Hartmana mezi kruhy a přesnou svižnou ranou jej poslal za Sabola.
    Asistence: Ryan Hartman, Will Butcher.
    Marken.cz

    Marek Kratochvíl

    Branky a nahrávky: 17. Eichel (Hartman, Butcher), 20. O'Regan (Grzelcyk, Kerdiles), 25. Hartman (Butcher, Eichel), 50. Grzelcyk (Carrick, DiPauli), 55. Matteau (Copp, Fasching), 57. Barber (Copp, Kerdiles) – 32. Kolena (Cehlárik), 33. Réway (Gríger, Kolena), 58. Réway (Gríger)


    USA U20: Gillies (Stolarz) – Skjei, Carrick, Butcher, Santini, McCoshen, Grzelcyk, Slavin – O'Regan, Barber (C), Kerdiles – Eichel, Erne, Hartman – Copp (A), Fasching, Matteau – Hinostroza, DiPauli, Shore
    Slovensko U20: Sabol (Baroš) – Luža, Predajniansky, Rusina, Gachulinec, Valjent, Černák, Kečkeš, Dinda – Kolena (C), Réway (A), Gríger – Lunter, Daňo (A), Cehlárik – Minárik, Horanský, Mlynčár – Šimun, Tibenský, Skalický

    Rozhodčí: Steve Papp (CAN), Jevgenij Romasko (RUS) – Andreas Kowert (GER), Joonas Saha (FIN)
    bahis siteleri