Motor ČB – Havířov 2:1 (kon.) | Havlíčkův Brod – Olomouc 2:1 (kon.) | Šumperk – Ústí n/L 4:3 (po pr.)
Litoměřice – Benátky n/J 4:0 (kon.) | Třebíč – Mladá Boleslav 3:4 (kon.) | Kadaň – Most 3:2 (kon.)
Beroun – Jihlava 2:1 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
2:1 (1:0, 0:1, 1:0)
HC Olomouc
Sobota 11.01.2014, 17:00 • ZS Kotlina Havlíčkův Brod Kapacita: 4000 • 1. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:22
    Hra přerušená, buly v útočné třetině Rebelů. Mora si bere time-out a nechává Tomáše Halásze na střídačce!
     
    59:12
    Olomouc je v plném počtu a Jakub Bartoň obral ve spolupráci s kolegou Radka Novotného o kotouč. Jediný olomoucký střelec se pak natlačil před Kacetla, ale ten mu skvěle padl pod nohy!
     
    57:12
    Tak jsem to zakřikl. Domácí celek se přibližuje výhře. Denis Kindl (OLO) podrazil protihráče a míří ven. Tentokrát už sudí píšťalku němou nechat nemohli.
     
    48:51
    Michal Vodný si najel pomalu před Kacetla, kterého si rozhýbal a zakončoval do prázdné klece, ale domácí muž s maskou fantasticky nastavil svůj mrštný beton a utemoval prostor u tyče! Ondra Kacetl, který se velmi rychle stal miláčkem brodského publika, si následně užívá oslavy s fanoušky a spokojeně buší holí do mantinelu!
     
    48:51
    Petr Zítka spadl unikajícímu Michalu Vodnému pod nohy a rozhodčí nařizuje za podražení trestné střílení! Velká šance pro Moru!
     
    47:15
    Ve velké šanci se ocitl před Halászem Martin Ondráček. Vytáhlý útočník, který začal sezonu v Berouně, ale nedokázal na brankovišti přehodit betony sedícího Halásze!
     
    45:03
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí celek se prosazuje a ujímá se nad favoritem utkání vedení! Martin Ondráček od pravého mantinelu vrátil kotouč na modrou, kde čekal Karel Plášil. Ten přeposlal puk na svého kolegu z obranné dvojice a dělovka JANA ZDRÁHALA se zastavila až o síťku za Halászovými zády! Asistence: Karel Plášil a Maritn Ondráček.
     
    43:50
    Jakub Kadlec s Radkem Čípem protrhli šeď hry a vytvořili si velkou šanci. Střelec prvního domácího gólu nejprve trefil jen beton gólmana, následně se neprosadil z brankoviště Číp, načež znovu získal kotouč Jakub Kadlec, ale jeho zakončení přeletělo jen horní tyč!
     
    39:47
    Pokud se nestane nic mimořádného, dohraje Olomouc ve čtyřech. Sotva se Matěj Pekr (OLO) vrátil na led po "desítce", putuje ven za hákování.
     
    38:28
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Mora také využívá výhodu jednoho muže v poli a pod střechou Kotliny tak opět platí vyrovnaný stav! Hanáci předvedli rychlou akci, Jakub Herman dostal kotouč na Radima Kucherczyka, jenž nabil puk do střelecké pozice JAKUBU BARTOŇOVI, který poslal hrací gumu přesně do Kacetlovy šibenice! Asistence: Radim Kucharczyk a Jakub Herman.
     
    36:58
    A nakonec bude domácí družina hrát znovu v oslabení. Martin Ondráček (HBR) sekl v závaru před brankou protihráče a jde ven.
     
    33:51
    Výhodu jednoho muže v poli dostává pro změnu Olomouc. Domácí obránce Jan Zdráhal (HBR) podržel protihráče a rozhodčí ani na vteřinu neváhal.
     
    32:56
    Denis Kindl sebral u pravého mantinelu kotouč, projel s ním až před branku a své zakončení nasměroval jen do hrudi Ondřeje Kacetla, který jej bravurně vybruslil a následně si užívá zaslouženého potlesku tribun!
     
    30:10
    Fantastický Tomáš Halász! Po Ondráčkově pasu zpoza klece se dostal na modré čáře k bombě Jan Zdráhal, ale olomoucký brankář neuvěřitelně vykopl beton do vzduchu a podržel svůj tým!
     
    28:55
    Další velkou šanci nyní nedal Ladislav Gengel! Nádhernou kombinaci celé formace zakončil brodský forvard dorážkou u tyče, ale trefil jen tyč!
     
    27:15
    Ladislav Gengel spálil tutovku. Drtinovu ránu od modré vykopl Halász betonem do strany, kde dorážel nováček z Vrchlabí, ale jeho rána skončila jen na bleskově se přesouvajícím betonu gólmana! Mora následně vyhazuje.
     
    26:56
    Tomáš Houdek (OLO) pak ale za zásah Radka Čípa vysokou holí do obličeje inkasuje trest na 2+2 minuty! Skoro celé dvě minuty mají domácí přesilovku pět na tři.
     
    26:56
    Olomouc (OLO) hrála v šesti a je za to potrestána dvěma minutami, jež odsedí Ivo Crhák. Současně s tím byl udělen i desetiminutový trest, který inkasuje Matěj Pekr (OLO).
     
    18:22
    Rebelové se se štěstím ubránili a budou hrát přesilovku. Tomáš Houdek (OLO) dostal trest za nedovolené bránění.
     
    17:40
    No tak Jiří Řípa musí být asi hodně bohatý, když si může dovolit takový luxus! Po zákroku Ondřeje Kacetla se kotouč dvakrát potuloval na brankové čáře, ale jmenovaný olomoucký střelec nedokázal nejprve poslat kotouč přes hůl Jana Zdráhala a následně u tyčky trefil volný puk jen do konstrukce!
     
    16:21
    Domácí celek bude hrát v oslabení. David Kozlík (HBR) dostává trest za držení protihráče. Dokáže se Mora také prosadit v přesilovce?
     
    14:26
    Nejprve se Olomouckým nepodařilo zamířit mezi Kacetlovy tyče a na druhé straně se Rebelové dostali do obrovské šance, ale trefil jen lapačku Tomáše Halásze!
     
    13:37
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Rebelové využívají přesilovku a dostávají se do vedení! Nádherná souhra celé pětice znamená branku. Z vrcholu kruhu si pozadu nabruslil do střely Radek Číp. Jeho rána se ale od obránce Mory dostala jen k Ladislavu Gengelovi, jenž našel na brankovišti JAKUBA KADLECE, který si věděl s Halászem rady a procedil přes něj kotouč! Asistence: Ladislav Gengel.
     
    12:47
    A poslední střelec Roman Kadela (OLO) míří na lavici hanby. Rozhodčí mu ukazuje nedovolené bránění po faulu u levého mantinelu.
     
    09:38
    Velká šance hostů! Ondřej Kacetl měl i velký kus štěstí, protože dojíždějící hráč sklepl kotouč jen těsně jeho levé tyče.
    Marken.cz

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 14. Jakub Kadlec (Gengel), 46. Zdráhal (Plášil, Ondráček) – 39. Bartoň (Kucharczyk, Herman)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Kacetl (Novák) – Kolafa "A", Drtina, Plášil, Zdráhal, Semrád, Novotný, Zítka – Jakub Kadlec, Gengel, Číp – Ondráček "C", Berger, Milfait – Š. Štěpánek, Stehlík, Maliník "A" – Kozlík, Šesták.
    Trenéři: Jiří Mička a Richard Cachnín.

    HC Olomouc: Halász (Vošvrda) – Houdek, Ondrušek, Kadela, Janáček, Bartoň "C", Staněk, Drtil – Pekr, Diviš, Řípa – Kucharczyk, Herman, Selingr – Crhák, Kindl, Vodný – Rác, Knotek.
    Trenéři: Petr Fiala a Jiří Dopita.

    Rozhodčí: Jan Jílek, Jan Schmejkal – Milan Svoboda, Jakub Štětina

    Diváci: 1058
    bahis siteleri