Olomouc – Třinec 2:3 (kon.) | Vítkovice – HC Litvínov 1:2 (kon.) | Chomutov – Kometa Brno 7:2 (kon.)
Mladá Boleslav – Zlín 5:3 (kon.) | Liberec – HC Plzeň 4:3 (2:1 po s.n.) | Jihlava – Kladno 3:4 (po pr.)
Č. Budějovice – Pardubice 5:2 (kon.) | Sparta – Slavia 1:3 (kon.)
po s.n. (2:1)
Bílí Tygři Liberec
4:3 (1:0, 2:1, 0:2 - 0:0)
HC Plzeň 1929
Pátek 21.02.2014, 17:45DHL Extraliga juniorů
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:45.
     
    Druhé kolo nadstavbové části juniorské NOEN extraligy si přichystalo pod Ještědem zápas, ve kterém se domácí Bílí Tygři utkají se západočeskou Plzní.
     
    Oběma celkům první kolo této fáze sezony vyšlo tříbodově. Liberečtí se ve středu 19. února představili na ledě brněnské Komety, kde si došli po poměrně jednoduché tři body po výhře 5:3. Brněnské juniorce tak oplatili porážku 2:5 ze 36. kola základní části.
     
    Jak už bylo zmíněno, také Plzeň vstoupila do bojů o play-off výhrou za tři body. Západočeši si v prvním kole poradili s houževnatým Třincem, který udolali 4:3. A udolali je na místě, rozhodující branka zápasu přišla až v 56. minutě, kdy se prosadil Roman Přikryl.
     
    Na vzájemné zápasy z letošní základní části může v lepším vzpomínat tým Plzně. Její hráči si v prvním zápas, hrálo se v Liberci, poradili s Tygry lehce 5:1, přičemž druhý vzájemný zápas rozhodly ve prospěch Severočechů až samostatné nájezdy. Ty si Bílí Tygři tehdy vybojovali vyrovnání v šedesáté minutě základní hrací doby. Jak dopadne měření sil těchto dvou soupeřů tentokrát?
     
    Úvodní sestavy:

    Bílí Tygři Liberec: Vaněček (Stezka) – Jandejsek, Mrázek (C), M. Šír, Arlt, Beránek, Havlín, Pálek – Hrníčko, Belovič, Kalfiřt, Vlk, Svoboda, Kratochvíl, Boček, Mikyska, Ordoš, Žďárský, Havlas, Pilař.

    HC Plzeň 1929: Pacl (Maruš) – Marcel, Kubík, Hanuš, Moravčík, Holý, Houfek, Slavík – Pejchar (C), Kopta, Mašek, Schleiss, Kristl, Rajal, Polata, Michel, Indrák, Přikryl, Uhlík, Tulačka, Kepka.

    Rozhodčí: Hrubý – Hejl, Kajínek..
     
    Technické problémy s rolbou zapříčinily drobné zpoždění úpravy ledové plochy a úvodní buly dnešní zápasu tak bude o něco málo později než bylo původně stanoveno.
     
    Ledová plocha už je připravena a aktéři zápasu se již trousí z kabin. Za pár okamžiků tedy konečně začneme.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:20
    Úvodní buly vhozeno, zápas je tedy v plném proudu a u kotouče jako první Plzeň.
     
    00:50
    Liberečtí se v úvodní minutě dostali pod lehčí tlak, který se jim ale nakonec podařilo vyřešit bez větších problémů a zpoza branky rozjíždějí svou první akci.
     
    01:10
    A ta přináší ovoce. Domácí si v útočném pásmu počínali velmi aktivně a donutili soupeře faulovat. Moravčík (PLZ) dostává dvě minuty za sekání.
     
    02:00
    První polovinu přesilovky odehráli hráči Bílých Tygrů celkem dobře. Drželi pásmo a dostali se i k několika střelám, ty ovšem blokovala pozorná čtveřice Plzeňských.
     
    02:35
    Nyní už to tak dobré z pohledu domácích není. Hosté je drží ve středním pásmu a vypadá to, že zbytek oslabení dohrají v klidu.
     
    03:14
    Tak přeci jen ještě Liberec kotouč do pásma zatáhl. Jandejskova střela po rychlé kombinaci ale zamířila vedle. Mezitím se Moravčík vrátil na led.
     
    03:35
    Západočeši vyrovnání stavu hráčů na ledové ploše okamžitě využívají k ofenzivní činnosti. Indrákova střela z levé strany ale Vaněčkovi problémy nenadělala.
     
    04:13
    Plzeň pokračuje s kotoučem a má momentálně navrch. Tentokrát ale Indráka a jeho spoluhráče zastavuje špatný přechod modré čáry.
     
    04:50
    Liberci se nedaří dostat s kotoučem přes červenou čáru. Hostující zadáci hrají velmi aktivně a za pomoci útočníků obírají ve středním pásmu soupeře o kotouč.
     
    05:38
    Teď ale pozor! Vlkovi se podařilo ve střední třetině zkrotit neposedný kotouč a prchal podél pravého mantinelu na Pacla. Ten si ale s jeho kličkou do bekhendu poradil a stále se tak hraje bez branek.
     
    05:50
    Liberec se po této situaci chvíli držel v pásmu a byl to znovu Vlk, který se pokoušel pálit z mezikruží. Hostující obrana ale jeho střelu zastavila.
     
    06:40
    Jako by severočeskému celku otevřela Vlkova šance dveře do útočného pásma. Většina akcí, které nyní šly v rychlém sledu, ale končí na spolehlivém Paclovi.
     
    07:20
    Domácí jsou znovu v útočném pásmu. Agresivním napadáním se o to postarala trojka Hrníčko, Vlk a Havlas. Ohrožení branky ale z jejich snažení není.
     
    08:00
    Hra se v posledních minutách velmi zrychlila a zásluhu můžeme přisuzovat domácím, kteří přidali a začali Plzeň přehrávat.
     
    08:32
    To se ale může hodně rychle změnit. Daniel Svoboda (LIB) v obranném pásmu složil na led soupeře bez puku a jde si sednout za nedovolené bránění.
     
    09:13
    Až do této chvíle byli hosté nastěhovaní v pásmu a motali domácí obranu. Beránek se ale zmocnil v rohu kotouče a vyhazuje.
     
    10:25
    I zbytek přesilovky hostům vychází. O rozruch se dělovkami od modré stará hlavně Vladimír Hanus, který několikrát vyprášil Vaněčkovy chrániče.
     
    10:32
    Liberec, byť s menšími potížemi, oslabení přestál a Svoboda se vrací na led za bezbrankového stavu.
     
    11:20
    Uvidíme, co tato přesilovka udělá s vývojem první třetiny. I po jejím konci se aktivněji stále jeví Plzeňští.
     
    12:00
    Ani Liberec ale nechce zaspat. Belovič se šikovně obtočil na kruhu kolem obránce a zkoušel štěstí. Kotouč ale měl na bekhend a střele tak chyběla razance.
     
    12:45
    Oba celky se zatím střídají v menších náporech. Po Belovičově šanci se v útočné třetině usadili hráči Plzně. Hrají ale hlavně podél mantinelu, odkud moc nebezpečí nehrozí.
     
    13:19
    Už to vypadalo, že se Liberec ze sevření dostane, ale není tomu tak. Polatovu střelu schovává Vaněček v rukavici a bude se vhazovat po jeho pravé ruce.
     
    14:00
    Stále je to hostující celek, který tahá za delší konec provazu. Budu se ovšem opakovat, jelikož se znovu hraje zejména u mantinelu a po rozích.
     
    14:58
    To už ale neplatí. Plzeňští se dostali do střeleckých pozic a skrápí libereckou branku střelami. Vaněček ale zatím svůj celek drží.
     
    15:12
    Liberec právě vstřelil branku!
    Prakticky z ničeho jde ale do vedení domácí tým! Hosté se nechali unést útočením a v jejich pásmu se najednou ocitli domácí v přesile. Nahozený kotouč vybojoval Žďárský a poslal ho před branku. Tam si bez problémů odstavil obránce MATÚŠ BELOVIČ a poslal kotouč do odkryté klece. Asistence: Martin Žďárský a Josef Mikyska.
     
    16:00
    Že by ale Liberecké vstřelená branka poslala v následujících vteřinách do útoku říct nemůžeme. Znovu je u kotouče tým z Plzně a znovu se usazuje v útočném pásmu.
     
    17:00
    Po dalším téměř minutovém zámku se na steč vydal Belovič. V souboji jeden na jednoho ale proti Marcelovi neuspěl a musí tak znovu otočit.
     
    17:40
    Bílým Tygrům se daří narušovat plzeňské snahy již v neutrální třetině a nedostává se tak ve vlastním pásmu pod tlak. Navrch má ale stále jejich soupeř.
     
    18:46
    Nyní bylo k vidění několik dobrých akcí ze strany Liberce, ovšem v žádném z případů nedošlo na to nejdůležitější – střelu.
     
    19:20
    Tulačka zkoušel před Vaněčkem tečovat nahození od modré čáry, ale netrefil a kotouč se tak po zákroku gólmana odráží do rohu.
     
    19:56
    Skutečně divokých posledních několik minut první třetiny dnešního zápasu. Větší šance sice nevidíme, ale tempo je opravdu vysoké. Pravděpodobně poslední vhazování třetiny uvidíme po pravé ruce domácího gólmana.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První třetina druhého kola nadstavbové části NOEN extraligy juniorů je u konce. Přestože si herní převahu po většinu jejího trvání drželi hokejisté Plzně, z otevření skóre a vedení 1:0 se po dvaceti minutách mohou radovat domácí junioři.
     
    Hráči už jsou zpět na ledové ploše a za pár okamžiků tak začne prostřední dějství.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:10
    První kotouč třetiny získali znovu hosté a okamžitě ho poslali do útočné třetiny. Tam ho ale sebral Mrázek a otáčí hru.
     
    20:51
    Liberec si jako první vytvořil v útočné třetině převahu, šanci na druhý gól v zápase z toho však nevytěžil.
     
    21:21
    V úvodních desítkách vteřin bruslí hráči z jednoho konce na druhý, v klidu tak zatím zůstávají jen oba brankáři.
     
    21:59
    Hlavní sudí nyní lehce promluvil do hry. Liberecký bek ho trefil do brusle a kotouč zůstal mezi kruhy, útočník Plzně se na něj však nedostal, jelikož se mu do cesty postavil právě hlavní rozhodčí, který uhýbal o vteřinu později.
     
    22:18
    Liberec právě vstřelil branku!
    Liberečtí znovu trestají chybu plzeňské defenzivy. Modří úplně zapomněli na JOSEFA MIKYSKU, jenž si počkal za obránci, dostal kotouč do jízdy a blafákem po ruce vymíchal Pacla. Asistence: Daniel Svoboda.
     
    23:00
    Liberecký úder zkraje třetiny hosty poměrně zmrazil a z jejich poměrně aktivního vstupu do třetiny sešlo.
     
    24:11
    Hosté se na nějakou dobu usadili v pásmu, avšak vlastní nedisciplinovanost je z něj vykáže. Jakub Slavík (PLZ) se v souboji ohnal loktem a dostává dvě minuty na trestné lavici.
     
    25:00
    Přesilová hra ale domácímu celku zatím nesvědčí. Hosté poměrně snadno posílají kotouč za svou modrou čáru a kolikrát se o to postará i liberecká nepřesnost.
     
    26:05
    Druhá polovina početní výhody už je o poznání lepší. Tygři se drží v pásmu a zkouší střílet. Po Mikyskově nahození, které bohužel pro domácí nikdo nedokázal tečovat, se bude vhazovat.
     
    26:15
    Slavík je zpět na kluzišti a jeho spoluhráči okamžitě míří z vlastní třetiny hřiště.
     
    26:41
    Ovšem ne na dlouho. Dvě zakázaná uvolnění během necelých dvaceti vteřin je nepouštějí k ofenzivním choutkám.
     
    27:01
    Typická akce pro dnešní Liberec. Plzeň zaváhala ve střední třetině a domácí útočník se vřítil do pásma, načež zkusil rychlou střelu. Tentokrát ale Pacl svůj tým zachránil.
     
    27:40
    A další vhazování před Paclem. Liberečtí junioři své stejně staré plzeňské protivníky v posledních okamžicích prakticky nepouští do hry.
     
    28:16
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Tak to byla hokejová lahůdka. JAN SCHLEISS si vzal kotouč u červené čáry, nabral rychlost a několika rychlými pohyby oklamal obránce. S tvrdou střelou zápěstím do pravého horního rohu pak Vaněček nemohl nic dělat. Asistence: Michal Moravčík a Miroslav Indrák.
     
    28:55
    Liberec se z inkasování oklepal, ale nyní se dostává do menších potíží. Matúš Belovič (LIB) si za brankou Pacla pomáhal rukou až příliš a dostává dvě minuty za držení.
     
    30:05
    První polovina přesilovky Plzně vypadala velmi dobře a útočná pětka dělala soupeři potíže. Dokonce tak velké, že si Michal Beránek (LIB) musel pomoci dalším faulem a dostává dvě minuty za krosček. Na Západočechy tak čeká 50 vteřin dlouhá výhoda pěti proti třem.
     
    30:23
    Aby toho nebylo málo ani Plzeň v pěti nevydrží. Roman Přikryl (PLZ) dostává dvě minuty za podražení. Hrát se tak bude čtyři na tři z pohledu Plzně.
     
    30:55
    Belovič zpět na ledě a spěchá do vlastní třetiny. Hraje se ve čtyřech na obou stranách.
     
    31:30
    Hra ve čtyřech je zatím hodně divoká. Tváří v tvář se dokonce postavil Mikyska Paclovi, tentokrát ale střelou do horní poloviny neuspěl.
     
    31:30
    Ale podle všeho mu k neúspěchu "pomohl" Patrik Marcel (PLZ), který dostává dvě minuty za podražení. Nyní čeká početní výhoda čtyř na tři Liberec.
     
    32:05
    Beránek je zpět na ledě a jeho tým si také vyzkouší zkrácenou přesilovku pěti proti třem. V mezičase měl Pacl spoustu práce, domácí se střelami nešetří.
     
    32:23
    Plzeňští stále odolávají a Přikryl je zpět na ledě, následuje klasická přesilovka domácích.
     
    33:30
    Ani ta ale není využita a po několika dlouhých minutách se hraje znovu v pěti na obou stranách.
     
    34:02
    Dlouho nám to ale nevydrželo. Miroslav Indrák (PLZ) dostává dvě minuty za krosček a na Liberecké tak čeká další porce hry proti oslabenému soupeři.
     
    34:58
    První polovina početní výhody byla ze strany domácího celku taková nijaká. Soupeř si na hru ve čtyřech očividně zvykl.
     
    35:58
    A Plzeň už hraje s pěti bruslaři na ledové ploše. Toto oslabení hostujícím hráčům moc sil neubralo.
     
    36:30
    Mikyska v další tutovce! Tentokrát mu kotouč mezi beky prostrčil Belovič, ovšem již jednou úspěšný střelec tentokrát v nájezdu na Pacla úspěch neslavil. Hostující gólman si mezeru mezi betony pohlídal.
     
    37:21
    Hra nyní nepůsobí moc radosti pro oko diváka. Akce obou celků se tříští ve středním pásmu.
     
    38:00
    Po kratší sekvenci znovu vidíme, že se jeden tým na nějaký čas usadil v pásmu. A jsou to hosté, netrvá však dlouho a Liberec posílá hru do střední třetiny.
     
    38:36
    Kopta se snažil zahrozit střelou od levého mantinelu, proti třem bránícím hráčům Liberce ale neměl moc šancí. Zblokovaný kotouč končí v síti nad tvrzeným sklem.
     
    38:57
    Liberec právě vstřelil branku!
    Bílí Tygři znovu utíkají na rozdíl dvou branek. Mikyska našel najetého Vlka, jenž vystřelil z levého kruhu. Jeho pokus ale zablokovala obrana, volný kotouč si však sebral JAKUB KALFIŘT a poslal ho za dezorientovaného Pacla. Asistence: Dominik Vlk a Josef Mikyska.
     
    39:28
    Další gólovka na domácích hokejkách. Žďárský získal kotouč ve středním pásmu a dostal se s Belovičem do přečíslení. Toho i našel přihrávkou těsně kolem brankoviště, avšak z velké blízkosti nasměroval Belovič kotouč jen do Pacla.
     
    39:57
    Ještě jedno vhazování před koncem třetiny a bude v libereckém pásmu. Adam Jandejsek (LIB) totiž ve středním pásmu nedovoleně zastavil soupeře a dostává dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Máme tu konec druhé třetiny, nic na tom nemění ani rozmíška mezi Mrázkem a Schleissem, která se strhla při odchodu z ledu. Vypadá to, že sudí je za to trestat nebudou.

    Po čtyřiceti minutách vedou domácí poměrem 3:1. Plzeňský tlak se z první třetiny do druhé nepřenesl a Libereckým se daří trestat téměř každou nepozornost soupeře.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:16
    A do třetice je první kotouč třetiny v moci hostů. Moc dlouho si ho ale neužili a přesilovku musí začít až za svou brankou.
     
    41:00
    Moravčíkovo nahození se před Vaněčkem pokoušel tečovat Indrák, ale plachtící kotouč netrefil. Ten tak zůstává v náručí libereckého gólmana.
     
    41:40
    Liberecký kapitán Jakub Mrázek vyhazuje a vypadá to, že jeho tým oslabení, které rozdělila přestávka, přečká bez úhony.
     
    42:15
    V pěti si ale domácí šelmy příliš dlouho nezahrály. Dominik Vlk (LIB) inkasuje menší trest za podražení.
     
    43:04
    Ani tato přesilová hra Plzně zatím nevypadá pro domácí hráče nebezpečně. Nyní hosté dokonce posílají kotouč až na zakázané uvolnění.
     
    43:30
    Mikyska dobrou prací ve středním pásmu naspořil několik vteřin a následně donutil Pacla k zákroku.
     
    44:00
    Až nyní se hostům daří usadit se v pásmu. Schleissova střela z levé strany vypadala nebezpečně, skončila ale jen na boční síťce.
     
    44:15
    Vlk je zpět mezi spoluhráči a Liberec zatím ve třetí třetině kontroluje hru.
     
    45:00
    Liberecká pětka je velmi dobře rozestavěna ve středním pásmu a Plzeň si s touto situací zatím neví rady.
     
    45:32
    Také Tygři si vyzkouší hru proti čtyřem. Filip Mašek (PLZ) se celkem zbytečně postavil do cesty Žďárskému a dostává dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    46:20
    Severočeši se v přesilové hře nikam neženou, zároveň si plzeňský čtyřka výborně plní svou defenzivní povinnost.
     
    47:32
    Plzeň má na ledové ploše znovu pět bruslařů. Pokud se nepletu, Liberec v přesilovce nevystřelil na branku.
     
    47:41
    Plzeň právě vstřelila branku!
    A vlažnost v přesilové hře se domácím vůbec nevyplatila. Právě navrátilec FILIP MAŠEK si počínal velmi důrazně na brankovišti a snižuje na rozdíl jediné branky. Asistence: Jan Holý a Jan Schleiss.
     
    48:05
    Jan Ordoš se prodral mezi dva bránící hráče a došel si až před Pacla. Zakončit se mu však kvůli ztrátě stability nepodařilo, Liberečtí se dožadují trestu, ale sudí zůstává klidný, načež vykazuje hru do středního pásma, jelikož Ordoš v pádu vysadil branku.
     
    49:01
    Kotouč znovu nebezpečně létá kolem Vaněčkova brankoviště. Plzeňským forwardům se ho ale nedaří usměrnit za brankovou čáru.
     
    49:44
    Po souboji u hrazení zůstává jeden z plzeňských hráčů na ledové ploše, rozhodčí pro jistotu přerušuje hru. Vylučovat se však k nelibosti hostující lavičky nechystá.
     
    50:16
    Liberečtí aktivním a důrazným napadáním hodně trápili hostující pětku, střeleckou pozici si ale vybojovat nedokázali.
     
    50:50
    Teď už se hraje v útočném pásmu Plzně, hosté ve třetí třetině znovu přidali.
     
    51:25
    Hrníčko se po pravém křídle řítil do šance a už natahoval ke střele. Skvěle se však vrátil Jakub Houfek a elegantním nadzvednutím hole obral Hrníčka o kotouč.
     
    52:00
    Vylučuje se na obou stranách. Po velké mele na libereckém brankovišti se jedna dvojička nerozdělila ani po hvizdu. Na trestnou lavici putují Jiří Kepka (PLZ) a Josef Mikyska (LIB). Hrát se bude ve čtyřech na obou stranách.
     
    52:44
    Ve čtyřech se lépe ukazují domácí hokejisté , kteří se dostávají častěji do pásma.
     
    53:14
    Hosté vyhazují na zakázané uvolnění a Liberec se tak vrátí do útočného pásma.
     
    53:30
    Další strkanice před Vaněčkem, kam se hra rychle přelila. Tentokrát rozhodčí oběma kohoutům pouze domlouvají.
     
    54:02
    Oba celky jsou znovu v pěti. Hraje se u Vaněčka, který musí likvidovat Maškův pokus.
     
    54:47
    V úspěšné akci tentokrát Pacl, jenž si pohlídal Kalfiřtův pokus z ostrého úhlu.
     
    55:00
    Plzeňskou útočnou akci zastavuje další hvizd. Tentokrát se ale vylučovat nebude, proviněním byla pouze přihrávka rukou.
     
    55:40
    Marcel byl při vyvážení kotouče z obranného pásma atakován hokejkou libereckého hráče a přišel o kotouč. Přestože se na sudího hodně zlobí, vylučovat se nebude.
     
    56:34
    Vaněček zachytil nahození od modré, načež ho jeden z protihráčů sekl přes lapačku a strhla se pořádná mela. Pravice sudího Hrubého okamžitě vyletěla nahoru. Uvidíme, jak celou situaci vyřeší.
     
    56:34
    Tresty jsou následovné. Kopta (PLZ) dostává dvě minuty za sekání, oplácející Jandejsek (LIB) dvě minuty za hrubost. Mimo ně si to ještě v pěstním souboji rozdali Kepka (PLZ) a Mrázek (LIB) ti dostávají 2+2 za hrubost. Hraje se v pěti na obou stranách.
     
    57:10
    Plzeňští se usazují v útočném pásmu a Pacl míří již nyní na střídačku. Hosté to zkusí v šesti!
     
    57:42
    Plzeň právě vstřelila branku!
    A tento risk se hostující lavičce vyplácí. Lehce nepřehlednou situaci na brankovišti vyřešil JAKUB SLAVÍK a zajistil svému týmu vytoužené vyrovnání. Asistence: Miroslav Indrák a Roman Přikryl.
     
    57:42
    Domácí lavička si bere oddechový čas.
     
    58:30
    Plzeň po vyrovnání zůstává v útočné třetině a stále motá libereckou defenzivu. Hosté očividně chtějí rozhodnout ještě v základní hrací době.
     
    59:30
    Liberec čelí v závěru třetí třetiny velkému tlaku hostujícího celku. Od inkasované branky jsou téměř konstantně uzavření před Vaněčkem.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    Přestože se hosté snažili, vítězný gól se jim vstřelit nepodařil. Spokojit se tak Plzeň musí "pouze" s vyrovnáním. Nyní čeká hráče prodloužení.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    60:20
    Úvodní vhazování tentokrát pro Liberec. Vlk byl ale při útočné snaze vytlačen do rohu, odkud hostující branku neohrozil.
     
    60:43
    Nahození a získání pásma. Přesně to předvedli hráči Plzně a jdou střídat.
     
    60:54
    Mohlo být rozhodnuto! Indrák se ocitl sám na levé straně brankoviště. Na Vaněčka ale střelou na vyrážečku nevyzrál.
     
    61:20
    Rozhodnutí může nyní přijít na druhé straně. Jakub Slavík (PLZ) dostává dvě minuty za hákování a domácí tak čeká přesilovka.
     
    61:38
    Problém s časomírou, kterého si všiml hlavní sudí. Zatímco čas prodloužení běžel dál, z trestu Slavíka nebyla ukrojena ani vteřina. Už je ale vše v pořádku.
     
    61:38
    Tedy v pořádku, trest byl z tabule smazán a časomíra pouze oznámila, kdy udělený trest vyprší.
     
    62:10
    Liberecké přesilovkové formaci prostoje s časem moc neprospěli. Nedaří se jim rozjet útočnou akci.
     
    62:45
    To už ale neplatí. Dominik Vlk se protáhl kolem bránícího hráče a od levé strany se natlačil až před branku. Pacl si ale s jeho pokusem poradil.
     
    63:20
    Hosté jsou v plném počtu.
     
    63:46
    Vaněček raději podržel Schleissovo nahození a vhazovat se tak bude po jeho pravé ruce.
     
    64:15
    Blíží se konec prodloužení a kotouč je v držení Plzně, která znovu okupuje útočnou třetinu.
     
    64:34
    Další nahození, se kterým neměl domácí gólman moc potíží. Plzeň ale zůstane v pásmu.
     
    64:45
    Havlas ale kotouč posílá ven a vypadá to, že ani prodloužení nerozhodne.
     
    65:00
    Prodloužení skončilo.
     
    Uvidíme tedy samostatné nájezdy, pětašedesát minut čistého času o vítězi nerozhodlo.
     
    Samostatné nájezdy začínají.
     
    Za Bílé Tygry zahajuje Mikyska. A jeho střela končí v lapačce Pacla.
     
    Prvním za hosty je Indrák, jemuž Vaněček vypíchl kotouč.
     
    Dominik Vlk je prvním úspěšným střelcem. Pacla poslal doprava a kotouč si stáhl doleva.
     
    Na druhé straně zkoušel podobnou kličku Pejchar, ale neúspěšně.
     
    Ordoš zkoušel střelu nad lapačku, Pacl si jí ale pohlídal.
     
    Roman Přikryl našel mezeru mezi rukou a tělem Vaněčka.
     
    Pořadí se otáčí. Hostující Schleiss ale se střelou mezi betony neuspěl.
     
    To Dominik Vlk je úspěšný i napodruhé! Znovu kličkou do forhendu.
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Bílí Tygři Liberec.
    Autorem branky je DOMINIK VLK.
     
    Konec zápasu. (20:26:34)

    Martin Zíta

    Branky a nahrávky: 16. Belovič (Žďárský, Mikyska), 23. Mikyska (Svoboda), 39. Kalfiřt (Vlk, Mikyska), rozh. náj. Vlk – 29. Schleiss (Moravčík, Indrák), 48. Mašek (Holý, Schleiss), 58. Slavík (Indrák, Přikryl)


    Bílí Tygři Liberec: Vaněček (Stezka) – Jandejsek, Mrázek (C), M. Šír, Arlt, Beránek, Havlín, Pálek – Hrníčko, Belovič, Kalfiřt, Vlk, Svoboda, Kratochvíl, Boček, Mikyska, Ordoš, Žďárský, Havlas, Pilař.
    HC Plzeň 1929: Pacl (Maruš) – Marcel, Kubík, Hanuš, Moravčík, Holý, Houfek, Slavík – Pejchar (C), Kopta, Mašek, Schleiss, Kristl, Rajal, Polata, Michel, Indrák, Přikryl, Uhlík, Tulačka, Kepka.

    Rozhodčí: Hrubý – Hejl, Kajínek.
    bahis siteleri