Olomouc – Třinec 2:3 (kon.) | Vítkovice – HC Litvínov 1:2 (kon.) | Chomutov – Kometa Brno 7:2 (kon.)
Mladá Boleslav – Zlín 5:3 (kon.) | Liberec – HC Plzeň 4:3 (2:1 po s.n.) | Jihlava – Kladno 3:4 (po pr.)
Č. Budějovice – Pardubice 5:2 (kon.) | Sparta – Slavia 1:3 (kon.)
po s.n. (2:1)
Bílí Tygři Liberec
4:3 (1:0, 2:1, 0:2 - 0:0)
HC Plzeň 1929
Pátek 21.02.2014, 17:45DHL Extraliga juniorů
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Bílí Tygři Liberec.
    Autorem branky je DOMINIK VLK.
     
    To Dominik Vlk je úspěšný i napodruhé! Znovu kličkou do forhendu.
     
    Roman Přikryl našel mezeru mezi rukou a tělem Vaněčka.
     
    Dominik Vlk je prvním úspěšným střelcem. Pacla poslal doprava a kotouč si stáhl doleva.
     
    62:45
    To už ale neplatí. Dominik Vlk se protáhl kolem bránícího hráče a od levé strany se natlačil až před branku. Pacl si ale s jeho pokusem poradil.
     
    61:20
    Rozhodnutí může nyní přijít na druhé straně. Jakub Slavík (PLZ) dostává dvě minuty za hákování a domácí tak čeká přesilovka.
     
    60:54
    Mohlo být rozhodnuto! Indrák se ocitl sám na levé straně brankoviště. Na Vaněčka ale střelou na vyrážečku nevyzrál.
     
    57:42
    Plzeň právě vstřelila branku!
    A tento risk se hostující lavičce vyplácí. Lehce nepřehlednou situaci na brankovišti vyřešil JAKUB SLAVÍK a zajistil svému týmu vytoužené vyrovnání. Asistence: Miroslav Indrák a Roman Přikryl.
     
    57:10
    Plzeňští se usazují v útočném pásmu a Pacl míří již nyní na střídačku. Hosté to zkusí v šesti!
     
    56:34
    Tresty jsou následovné. Kopta (PLZ) dostává dvě minuty za sekání, oplácející Jandejsek (LIB) dvě minuty za hrubost. Mimo ně si to ještě v pěstním souboji rozdali Kepka (PLZ) a Mrázek (LIB) ti dostávají 2+2 za hrubost. Hraje se v pěti na obou stranách.
     
    56:34
    Vaněček zachytil nahození od modré, načež ho jeden z protihráčů sekl přes lapačku a strhla se pořádná mela. Pravice sudího Hrubého okamžitě vyletěla nahoru. Uvidíme, jak celou situaci vyřeší.
     
    52:00
    Vylučuje se na obou stranách. Po velké mele na libereckém brankovišti se jedna dvojička nerozdělila ani po hvizdu. Na trestnou lavici putují Jiří Kepka (PLZ) a Josef Mikyska (LIB). Hrát se bude ve čtyřech na obou stranách.
     
    51:25
    Hrníčko se po pravém křídle řítil do šance a už natahoval ke střele. Skvěle se však vrátil Jakub Houfek a elegantním nadzvednutím hole obral Hrníčka o kotouč.
     
    48:05
    Jan Ordoš se prodral mezi dva bránící hráče a došel si až před Pacla. Zakončit se mu však kvůli ztrátě stability nepodařilo, Liberečtí se dožadují trestu, ale sudí zůstává klidný, načež vykazuje hru do středního pásma, jelikož Ordoš v pádu vysadil branku.
     
    47:41
    Plzeň právě vstřelila branku!
    A vlažnost v přesilové hře se domácím vůbec nevyplatila. Právě navrátilec FILIP MAŠEK si počínal velmi důrazně na brankovišti a snižuje na rozdíl jediné branky. Asistence: Jan Holý a Jan Schleiss.
     
    45:32
    Také Tygři si vyzkouší hru proti čtyřem. Filip Mašek (PLZ) se celkem zbytečně postavil do cesty Žďárskému a dostává dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    42:15
    V pěti si ale domácí šelmy příliš dlouho nezahrály. Dominik Vlk (LIB) inkasuje menší trest za podražení.
     
    39:57
    Ještě jedno vhazování před koncem třetiny a bude v libereckém pásmu. Adam Jandejsek (LIB) totiž ve středním pásmu nedovoleně zastavil soupeře a dostává dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    39:28
    Další gólovka na domácích hokejkách. Žďárský získal kotouč ve středním pásmu a dostal se s Belovičem do přečíslení. Toho i našel přihrávkou těsně kolem brankoviště, avšak z velké blízkosti nasměroval Belovič kotouč jen do Pacla.
     
    38:57
    Liberec právě vstřelil branku!
    Bílí Tygři znovu utíkají na rozdíl dvou branek. Mikyska našel najetého Vlka, jenž vystřelil z levého kruhu. Jeho pokus ale zablokovala obrana, volný kotouč si však sebral JAKUB KALFIŘT a poslal ho za dezorientovaného Pacla. Asistence: Dominik Vlk a Josef Mikyska.
     
    36:30
    Mikyska v další tutovce! Tentokrát mu kotouč mezi beky prostrčil Belovič, ovšem již jednou úspěšný střelec tentokrát v nájezdu na Pacla úspěch neslavil. Hostující gólman si mezeru mezi betony pohlídal.
     
    34:02
    Dlouho nám to ale nevydrželo. Miroslav Indrák (PLZ) dostává dvě minuty za krosček a na Liberecké tak čeká další porce hry proti oslabenému soupeři.
     
    31:30
    Ale podle všeho mu k neúspěchu "pomohl" Patrik Marcel (PLZ), který dostává dvě minuty za podražení. Nyní čeká početní výhoda čtyř na tři Liberec.
     
    31:30
    Hra ve čtyřech je zatím hodně divoká. Tváří v tvář se dokonce postavil Mikyska Paclovi, tentokrát ale střelou do horní poloviny neuspěl.
     
    30:23
    Aby toho nebylo málo ani Plzeň v pěti nevydrží. Roman Přikryl (PLZ) dostává dvě minuty za podražení. Hrát se tak bude čtyři na tři z pohledu Plzně.
     
    30:05
    První polovina přesilovky Plzně vypadala velmi dobře a útočná pětka dělala soupeři potíže. Dokonce tak velké, že si Michal Beránek (LIB) musel pomoci dalším faulem a dostává dvě minuty za krosček. Na Západočechy tak čeká 50 vteřin dlouhá výhoda pěti proti třem.
     
    28:55
    Liberec se z inkasování oklepal, ale nyní se dostává do menších potíží. Matúš Belovič (LIB) si za brankou Pacla pomáhal rukou až příliš a dostává dvě minuty za držení.
     
    28:16
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Tak to byla hokejová lahůdka. JAN SCHLEISS si vzal kotouč u červené čáry, nabral rychlost a několika rychlými pohyby oklamal obránce. S tvrdou střelou zápěstím do pravého horního rohu pak Vaněček nemohl nic dělat. Asistence: Michal Moravčík a Miroslav Indrák.
     
    24:11
    Hosté se na nějakou dobu usadili v pásmu, avšak vlastní nedisciplinovanost je z něj vykáže. Jakub Slavík (PLZ) se v souboji ohnal loktem a dostává dvě minuty na trestné lavici.
     
    22:18
    Liberec právě vstřelil branku!
    Liberečtí znovu trestají chybu plzeňské defenzivy. Modří úplně zapomněli na JOSEFA MIKYSKU, jenž si počkal za obránci, dostal kotouč do jízdy a blafákem po ruce vymíchal Pacla. Asistence: Daniel Svoboda.
     
    15:12
    Liberec právě vstřelil branku!
    Prakticky z ničeho jde ale do vedení domácí tým! Hosté se nechali unést útočením a v jejich pásmu se najednou ocitli domácí v přesile. Nahozený kotouč vybojoval Žďárský a poslal ho před branku. Tam si bez problémů odstavil obránce MATÚŠ BELOVIČ a poslal kotouč do odkryté klece. Asistence: Martin Žďárský a Josef Mikyska.
     
    08:32
    To se ale může hodně rychle změnit. Daniel Svoboda (LIB) v obranném pásmu složil na led soupeře bez puku a jde si sednout za nedovolené bránění.
     
    05:38
    Teď ale pozor! Vlkovi se podařilo ve střední třetině zkrotit neposedný kotouč a prchal podél pravého mantinelu na Pacla. Ten si ale s jeho kličkou do bekhendu poradil a stále se tak hraje bez branek.
     
    01:10
    A ta přináší ovoce. Domácí si v útočném pásmu počínali velmi aktivně a donutili soupeře faulovat. Moravčík (PLZ) dostává dvě minuty za sekání.

    Martin Zíta

    Branky a nahrávky: 16. Belovič (Žďárský, Mikyska), 23. Mikyska (Svoboda), 39. Kalfiřt (Vlk, Mikyska), rozh. náj. Vlk – 29. Schleiss (Moravčík, Indrák), 48. Mašek (Holý, Schleiss), 58. Slavík (Indrák, Přikryl)


    Bílí Tygři Liberec: Vaněček (Stezka) – Jandejsek, Mrázek (C), M. Šír, Arlt, Beránek, Havlín, Pálek – Hrníčko, Belovič, Kalfiřt, Vlk, Svoboda, Kratochvíl, Boček, Mikyska, Ordoš, Žďárský, Havlas, Pilař.
    HC Plzeň 1929: Pacl (Maruš) – Marcel, Kubík, Hanuš, Moravčík, Holý, Houfek, Slavík – Pejchar (C), Kopta, Mašek, Schleiss, Kristl, Rajal, Polata, Michel, Indrák, Přikryl, Uhlík, Tulačka, Kepka.

    Rozhodčí: Hrubý – Hejl, Kajínek.
    bahis siteleri