Vsetín – Mladá Boleslav 3:0 (kon.) | Olomouc – Písek 5:6 (kon.) | Hr. Králové – HC Litvínov 2:1 (kon.)
Sparta – Jihlava 3:2 (po pr.) | Liberec – Vítkovice 2:0 (kon.) | Havířov – Letňany 3:4 (po pr.)
Poruba 2011 – K. Vary 1:4 (kon.) | Kladno – Kometa Brno 1:3 (kon.) | HC Plzeň – Č. Budějovice 7:3 (kon.)
Slavia – Třinec 6:1 (kon.) | Pardubice – Ústí n/L 7:2 (kon.)
konec
HC Olomouc
5:6 (2:2, 1:2, 2:2)
IHC Králové Písek
Sobota 22.02.2014, 12:00 • Zimní stadion Olomouc. Kapacita: 5.300 míst. • Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    59:47
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Mora snižuje stav utkání! Ministr vystřelil na Fogla, který vyrazil puk pouze před sebe, kde byl zcela volný LUKÁŠ SPURNÝ, jenž vstřelil puk do zcela prázdné brány. Asistence: Tomáš Ministr.
     
    51:23
    Písek právě vstřelil branku!
    Ve vlastním oslabení ujel domácí obraně znovu DOMINIK TOČÍK, který tentokrát poslal puk mezi betony domácího brankáře. Hostující útočník, tak zkompletoval svůj hattrick. Asistence: Jan Marcilis.
     
    49:49
    Písek právě vstřelil branku!
    Turek našel krásným pasem za obranou najíždějícího DOMINIKA TOČÍKA, který v následném úniku pověsil puk pod břevno Pospíšilovy brány. Asistence: Jan Turek.
     
    48:25
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Mora se dočkala! Z pravé strany nahrál Hes před zcela prázdnou bránu MICHALU HORKÉMU, který svou pohotovou střelou vyrovnává stav utkání. Asistence: Martin Hes, Jan Beier.
     
    31:22
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Tak to je kuriózní situace! Hlavní rozhodčí signalizoval výhodu hostujícího celku, a tak Fogl opustil klec, ale hostující hráči si špatně přihráli a puk skončil v sítí Písku. Gól je nakonec připsán TOMÁŠI MINISTROVI. Bez asistence.
     
    30:56
    Písek právě vstřelil branku!
    Tak to byla chyba domácí obrany, která si po vhazování nepohlídala hostující hráče, když Marcilis nahrával z levé strany před bránu DOMINIKU TOČÍKOVI, který již jen musel přehodit beton domácího brankáře. Asistence: Jan Marcilis.
     
    25:42
    Písek právě vstřelil branku!
    Hosté jdou znovu do vedení! JAN RADOŠ dostal pěknou přihrávku na levou stranu, kde s celkem těžké pozice trefil přesně levý horní růžek Pospíšilovy brány. Asistence: David Pokorný, Dominik Točík
     
    19:15
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Mora však dokázala získat puk na své hole a domácí udeřili z následného protiútoku, když Štefka nahrál na pravou stranu DAVIDU JANÁSOVI, jenž v poslední minutě první třetiny srovnává stav utkání. Asistence: Jan Štefka.
     
    14:29
    Písek právě vstřelil branku!
    LUKÁŠ BEDNAŘÍK dostal nádherný pas od Roda za obranu Olomouce, kde si následně poradil s Pospíšilem s kličkou mezi jeho betony, a puk jen tak tak překročil brankovou čáru. Asistence: Tomáš Rod.
     
    08:57
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Mora využívá přesilovou hru! Kuba nahrál na modrou Tomkovi, jenž nahodil puk směrem na píseckou bránu, kde jej ještě tečoval JAKUB HEŽA a kotouč zapadnul přesně mezi betony Fogla. Asistence: Matěj Tomek, Miroslav Kuba.
     
    02:03
    Písek právě vstřelil branku!
    Bednařík se dostal až před Pospíšila, který ještě dokázal zlikvidovat jeho střelu svým betonem, ale puk se odrazil přímo na hůl FRANTIŠKA BÁRTY, který vstřeluje kotouč do zcela prázdné brány. Asistence: Lukáš Bednařík.

    Jan Matúš

    Branky a nahrávky: 9. Heža (Tomek, Kuba), 20. Janás (Štefka), 32. Ministr, 49. Horký (Hes, Beier), 60. Spurný (Ministr) – 3. Bárta (Bednařík), 15. Bednařík (Rod), 26. Radoš (Pokorný, Točík), 31. Točík (Marcilis), 50. Točík (Turek), 52. Točík (Marcilis)


    HC Olomouc: Pospíšil (Schejbal) – Spurný, Hes (C), Beutl, Kolovratník, Tomek, Marek, Horák, Škoda, Zelený – Melichárek, Štefka, Heža, Beier, Janás, Horký, Dittrich, Hajšman, Ministr, Kuba.
    IHC Králové Písek: Fogl (Hauser) – Sentenský, Kadlec, Turek, Červinský, Šergl, Radoš, Hanus, Koutenský – Bárta, Pokorný, Skala, Rod, Bednařík, Duchoň, Šergl, Marcilis (C), Točík, Pixa.

    Rozhodčí: Minář, Kika – Novotný, Šimčík.

    Diváci: 75
    bahis siteleri