Schalke – Hoffenheim 4:0 (kon.) | Mönchengladbach – Augsburg 1:2 (kon.) | Stuttgart – Braunschweig 2:2 (kon.)
Hannover – Leverkusen 1:1 (kon.) | Wolfsburg – Bayern 1:6 (kon.) | Hamburg – Frankfurt 1:1 (kon.)
Norimberk – W. Brémy 0:2 (kon.)
konec
VfL Wolfsburg
1:6 (1:1)
Bayern Mnichov
Sobota 08.03.2014, 15:30 • Volkswagen Arena, Wolfsburg • Německá Bundesliga
Předzápasové kurzy
     
    80
    Bayern právě vstřelil branku!
    Tak tohle už je pro domácí celek až příliš kruté. Bayern jde totiž po další akci do vedení 6:1. Thomas Müller poslal míč před branku Vlků, kam si naběhl MARIO MANDŽUKIČ, který neměl problém uklidit míč do poloprázdné branky.
     
    78
    Bayern právě vstřelil branku!
    Tak to už zavání debaklem, protože Bayern jde do vedení o čtyři branky. Arjen Robben odcentroval z levé strany, ve vápně se k míči dostal THOMAS MÜLLER, který překonal Benaglia a zkompletoval hattrick.
     
    71
    Bayern právě vstřelil branku!
    FRANCK RIBÉRY zvyšuje na 4:1 pro mnichovský celek. Arjen Robben se dostal za obranu, obešel Benaglia, ale dostal se do úhlu, tak přihrál na hranici penalty, kde byl francouzský záložník, který propálil vše, co mu stálo v cestě.
     
    66
    Bayern právě vstřelil branku!
    Tak nakonec se Bayern velmi rychle vydal dopředu a jde do vedení 3:1. Rafinha přihrál na hranici velkého vápna, kde byl střídající MARIO MANDŽUKIČ, který bez přípravy překonal Benaglia. Parádní trefa. Chorvatský střelec vstřelil svou padesátou branku v Bundeslize.
     
    63
    Bayern právě vstřelil branku!
    Celek z Mnichova jde po rychlé akci poprvé v tomto utkání do vedení. Thiago parádní kolmicí vysunul THOMASE MÜLLERA, který obešel domácího brankáře a poslal míč do opuštěné branky.
     
    26
    Bayern právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno. Po hlavičce Danteho vykopl míč z brankové čáry Ochs, který výborně zasáhl i proti další střele, poté se míč odrazil od břevna na malé vápno, kde byl THOMAS MÜLLER, který se štěstím vyrovnal. Hosté nyní ukázali obrovský důraz a dočkali se branky.
     
    17
    Wolfsburg právě vstřelil branku!
    Z rohu sice nic nebylo, ale domácí pokračovali ve své akci a nakonec je z toho úvodní branka. De Bruyne poslal parádní centr na malé vápno, kam si naběhl NALDO, který dokázal překonat bezmocného Neuera.

    Jakub Kopřiva

    Branky: 17. Naldo (de Bruyne) – 26. T. Müller, 63. T. Müller (Alcântara), 66. Mandžukić (Rafinha), 71. Ribéry (Robben), 78. T. Müller (Robben), 80. Mandžukić (Mandžukić)

    Karty:   58. Medojević (WOF)


    VfL Wolfsburg: Benaglio (C) – Ochs, Naldo, Knoche, Rodríguez – Caligiuri (80. Schäfer), Arnold (79. Polák), de Bruyne (85. Malanda), Medojević, Perišić – Dost.
    Náhradníci: Grün – Schäfer, Klose, Malanda, Polák, Olić, Kutschke.

    Bayern Mnichov: Neuer – Rafinha, J. Boateng, Dante, Alaba – Robben, Shaqiri (56. Alcântara), Lahm (C) (67. Martínez), Kroos (57. Mandžukić), Ribéry – T. Müller.
    Náhradníci: Starke – van Buyten, Alcântara, Martínez, Schweinsteiger, Mandžukić, C. Pizarro.

    Rozhodčí: Welz – Foltyn, Thomsen
    bahis siteleri