Chomutov – Převýšov 3:0 (kon.) | Roudnice – Domažlice 2:1 (kon.) | Kunice – Chrudim 0:1 (kon.)
konec
SK Roudnice nad Labem
2:1 (0:0)
TJ Jiskra Domažlice
Sobota 08.03.2014, 14:30 • F. A. Pod Lipou • Česká fotbalová liga
     
    90
    Konec zápasu. (16:54:39)
     
    89
    Dnešní utkání sleduje 215 diváků.
     
    87
    Domažlice právě vstřelily branku!
    Autorem branky je TOMÁŠ PETRÁŠEK (vlastní gól).
     
    79
    Roudnice právě vstřelila branku!
    Autorem branky je LUKÁŚ KŘEČEK, který proměňuje pokutový kop.
     
    67
    Žlutou kartu obdržel Miroslav Mareš.
     
    53
    Roudnice právě vstřelila branku!
    Autorem branky je ABID MUJAGIČ.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    45
    První poločas skončil.
     
    Vážení fanoušci, vzhledem k technickým problémům přineseme z dnešního utkání pouze základní statistické informace po skončení utkání. Za vzniklé problémy se omlouváme a děkujeme za pochopení.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    SK Roudnice nad Labem

    S první polovinou soutěže nejsou vůbec spokojeni, patří jim až 16. příčka tabulky České fotbalové ligy, ale poraženeckou náladu u nich nehledejte. Roudničtí chtějí na jaře patřit k nejlepším a zachovat třetí nejvyšší soutěž i pro další sezonu. A udělali pro to hodně, např. změna trenéra – novým trenérem Roudnice je Zdeněk Hašek.

    Příprava
    V přípravě sehráli hráči Roudnice celkem 13 utkání, z nichž mají bilanci 7 výher (3:1 Louňovice, 5:0 Štětí, 0:4 Jablonec n/J, 1:0 Litoměřice, 6:0 Nový Bor, 2:1 Bohemians Praha, 1:0 Varnsdorf) , jedné remízy (1:1 Žižkov) a 5 porážek (0:1 Most, 5:1 Jablonec n/N, 1:2 Teplice, 3:2 Kunice, 1:0 Příbram).

    Hráčský kádr
    Oproti podzimní části se kádr obměnil výrazně. Příchody: Petr Pechatý, David Šraga, Abid Mujagič, Pavel Verbíř ml. (FK Teplice), Tomáš Čelůstka (Bohemians 1905), Marek Hanuš (FK Příbram), Jiří Veselý (TJ Kunice), David Čížek, Jiří Kabele (SK Kladno), Aleš Křeček (Zbrojovka Brno), Antonín Holub (Baník Sokolov), Jiří Krystan (Jablonec nad Jizerou), Jan Kalaš (Neratovice), Richard Brauneis (ukončení hostování FK Bohemians Praha).
    Odchody: Pokorný, Chalupa, T. Kučera, Pavlíček, J. Leibl, M. Leibl, Brandejs, Hrdlička, Tichý, Ansuma, Križan, Kešner, Bojčuk.

    Zranění
    Zranění se Roudnici zatím vyhýbají. V posledním přípravném zápase s Varnsdorfem ale špatně došlápl kapitán, Jan Svátek, a bude podle slov trenéra chybět přibližně 4 týdny.
     
    Jako hlavní rozhodčí bude dnešní utkání řídit Josef Vnuk, který bude mít na čarách své dva asistenty – Michala Štefana a Petra Hocka. Svazem byl na tento zápas delegován Vladimír Eibl.
     
    Jiskra Domažlice

    Šestý tým ČFL má na své dnešní hostitele 14 bodový náskok a převahu v zápase budou chtít určitě předvést i na hřišti. Vždyť na podzim dostali Domažlice jako 4. tým nejméně branek v soutěží (skóre 26:19)! Naopak střelecky na tom nejsou nikterak extra dobře. Uvidíme, jak Domažlicím sedne první mistrovské utkání na jaře.

    Příprava
    Domažlice hráli ve své přípravě pouze 6 utkání. Prvních pět utkání vyhráli a poslední prohráli, jejich bilance tak čítá 5 výher (2:1 Vltavín), (5:3 Koloveč), (6:3 Bogen), (4:0 Rokycany), (4:1 Chotíkov), žádnou remízu a 1 prohru (1:0 Táborsko).

    Hráčský kádr
    Příchody: Teslič Dordo Manič (ze Srbska)
    Odchody: Petr Došlý (Sokolov)

    Zranění
    Domažlice se potýkají s několika zraněnými. Mimo hru by měl být Jan Milota, který si poranil meniskus při jednom z tréninků. Druhým ze zraněných je možná Zdeněk Kasýk, který by se měl potýkat se zánětem achylovky, ale uvidíme, v posledních zápasech nastupoval za "B"-tým.
     
    Dobrý den, vítejte u 18. kola a zároveň prvního kola jarní části České fotbalové ligy. Dnes proti sobě nastoupí celek SK Roudnice nad Labem proti celku Jistka Domažlice. Zápas se odehraje na Fotbalovém areálu Pod Lipou.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 14:30.


    Hledáme zpravodaje pro tým TJ Jiskra Domažlice. Více informací zde.

    Branky: 53. Mujagič, 79. Křeček (pen.) – 87. Petrášek (vla.)

    Karty:   67. Mareš (ROU)


    SK Roudnice nad Labem: Pechatý – Šimkovský, Petrášek, Veselý, Šraga – Mareš (89. Krystan), Křeček – Kabele (90. Kratochvíl), Holub, Mujagič (77. Kučera) – Kalaš (85. Čížek)
    Náhradníci: Krystan, Kratochvíl, Kučera, Čížek

    TJ Jiskra Domažlice: Houdek – D. Pyrka, Růžička, Bauer, M. Pyrka – Leitl (83. Vojtko), Braun, Javorský (83. Marič), Bárta – Mužík (75. Bezděk), Petráček
    Náhradníci: Vojtko, Marič, Bezděk

    Rozhodčí: Vnuk – Štefan, Hocek
    Delegát: Eibl

    Diváci: 215
    bahis siteleri