NY Islanders – Minnesota 0:6 (kon.) | Columbus – Carolina 1:3 (kon.) | New Jersey – Boston 2:4 (kon.)
Pittsburgh – Dallas 5:1 (kon.) | Ottawa – NY Rangers 4:8 (kon.) | Montreal – Colorado 6:3 (kon.)
Detroit – Toronto 3:2 (kon.) | Philadelphia – Chicago 3:2 (po pr.) | Calgary – Buffalo 3:1 (kon.)
Edmonton – Nashville 5:1 (kon.) | Anaheim – Washington 2:3 (kon.) | San Jose – Florida 2:3 (kon.)
konec
San Jose Sharks
2:3 (0:0, 1:3, 1:0)
Florida Panthers
Středa 19.03.2014, 03:30 • SAP Center, San Jose • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:25
    Joe Pavelski nedokázal propasírovat puk do poloviny odkryté branky, je až neskutečné, kolik hosté nechávají prostoru pro Žraloky! Na vyrovnání to ale zatím domácímu celku nestačí.
     
    57:40
    Kolem svatyně Floridy to doslova létá! Domácí zasypávají Luonga znovu jednou střelou za druhou a atmosféra v aréně také ožila!
     
    56:57
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Po celkem padesáti jedna střelách v zápase, domácí Žraloci nachází recept na vynikajícího Roberta Luonga v brance Floridy Panthers a dávají svůj druhý gól, který jim ještě zajišťuje naději o pomýšlení na body z tohoto utkání. BRENT BURNS získal okamžitě po buly kotouč na svou hokejku, na nic nečekal a okamžitě pálil. Právě svou rychlostí nejspíše překvapil Luonga a snížil na nejtěsnější rozdíl ve skóre. Asistence: Joe Thornton.
     
    52:39
    Neskutečné, Roberto Luongo zastavil už 44 střel soupeře! A to ještě nemáme konec zápasu!
     
    51:58
    Domácí hned po vhazování získali puk, ale Patrick Marleau nastřelil pouze tyčku branky Floridy!
     
    51:41
    Ve vylučování se bude pokračovat i nadále, teď dokonce San Jose Sharks dostanou početní výhodu pět na tři. Za vysokou hůl odchází pykat Quinton Howden (FLA).
     
    50:32
    A znovu hlavní rozhodčí posílá na trestnou lavici jednoho z hokejistů v bílém trikotu. Tentokrát trest musí odesedět Dylan Olsen (FLA), jenž hákoval Jamese Shepparda.
     
    48:08
    Jedna početní výhoda sice skončila, ale San Jose bude v přesilovce pokračovat. Dvě minuty za vysokou hůl totiž inkasuje hostující hokejista Quinton Howden (FLA).
     
    46:05
    Domácí si svým tlakem vybojovali možnost hrát v přesilové hře. Dvě minuty za držení hole Martina Havláta dostává hráč Floridy Ed Jovanovski (FLA).
     
    46:05
    A znovu tlak San Jose, Martin Havlát neproměnil tutovku poblíž pravé tyče.
     
    45:38
    Sheppard měl minimálně dobrou příležitost na levé straně brankoviště, jenže po skvělé přihrávce zpoza branky trefuje pouze betony Luonga!
     
    41:25
    Tommy Wingels posílal křižnou přihrávku na úplně volného Shepparda, ale druhý zmiňovaný nestihl zasáhnout kotouč na správném místě.
     
    39:46
    Florida právě vstřelila branku!
    Když už se konečně zdálo, že by Sharks mohli naskočit zpátky do zápasu a vytěžit ovoce ze své aktivity před soupeřovým brankářem, nakonec je to znovu hostující Florida, kdo uniká těsně před koncem druhé periody do vedení 3:1. SCOTTIE UPSHALL se prosazuje naprosto sebejistě střelou z prostoru mezi kruhy, když přijmul naprosto briliantní přihrávku od spoluhráče. Antti Niemi už nedokázal udržet puk pronikající mezi jeho betony. Asistence: Joey Crabb, Nick Bjugstad.
     
    35:08
    Joe Thornton ujížděl sám na branku, avšak zakončení mu nevyšlo podle představ a Luongo se při svém zákroku ani moc snažit nemusel.
     
    31:40
    Florida právě vstřelila branku!
    Nepovedené okmažiky a situace kolem branky pro domácí pokračují. Ačkoliv ani tentokráte nešlo o nějakou výtečnou kombinaci, Florida dokázala protlačit kotouč až za čáru. Poměrně nepřehlednou situaci na brankovišti San Jose nakonec ve svůj prospěch využil QUINTON HOWDEN a malou mezírkou pod výstrojí Niemiho posílá puk do sítě Žraloků. Gólman Sharks držel déle jak devadesát minut neprůstřelnost, nyní inkasuje dvakrát po sobě. Asistence: Brandon Pirri.
     
    31:23
    Florida právě vstřelila branku!
    Tak tohle byl smolný moment pro brankáře Anttiho Niemiho a celý tým San Jose. Sharks prakticky dneska nedělají v obraně žádné chyby a nyní vlastně také nedopustili žádnou velikou hrubici. Jenže BRANDON PIRRI záhadným způsobem přehodil vzduchem gólmana Žraloků a ten už na poslední chvíli nedokázal zareagovat na skákající kotouč za jeho zády. Bez asistence.
     
    25:05
    Tyler Kennedy v tutové šanci nepřekonal Luonga, ten nyní fantasticky podržel svůj tým u levé tyče!
     
    24:02
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Přeci jen Žraloci nakonec dávájí svůj vydřený a nutno dodat, že také zasloužený první gól. Z počátku vše vypadalo na poměrně nevinnou akci, jenže San Jose zdařile přečíslilo soupeře v útočném pásmu a český útočník MARTIN HAVLÁT už se mohl radovat. Dostal totiž kus černé gumy přesně do mezikruží a z této pozice nedal brankáři Robertu Lunogovi takřka žádnou šanci na případný lepší zákrok. Navíc šlo o využitou početní výhodu. Asistence: Brent Burns, Matt Nieto.
     
    23:37
    Tohle už byl pořádný závar před svatyní Roberta Luonga, největší možnost měl nakonec Logan Couture a Patrick Marleau. Ani jeden z nich nezametl touš za čáru.
     
    22:32
    Budeme sledovat první vyloučení během druhé třetiny. Dvě minuty půjde odpykat jeden z hráčů Floridy. Jimmy Hayes (FLA) inkasuje dvě minuty za vražení na hrazení.
     
    17:29
    Floridu čeká v závěru první třetiny výhoda přesilové hry. Adam Burish (SJS) totiž dostává od hlavního rozhodčího dvě minuty za držení a musí pykat.
     
    16:23
    Niemi musel z ničeho nic krýt střelu Boyese, na druhé straně zase Marleau nechal diváky zahučet arénou po své veliké šanci u pravé tyče.
     
    12:06
    Logan Couture vypálil jako blesk z čistého nebe a překvapil i samotného Luonga. Prostřelit jej nakonec jenom těsně nedokázal.
     
    09:23
    Hned po buly dostal puk na modrou čáru Dan Boyle. Sjel si až na pravý kruh a střelou tahem prověřil zatím dobrou pozornost Roberta Luonga.
     
    04:17
    Počet hráčů na ledě bude srovnán, Panterům právě končí hra v oslabení. Joe Pavelski (SJS) už také míří za vrátka trestné lavice, protože podrazil soupeře.
     
    03:25
    Následuje také první vyloučení, přesilovku si sahraje San Jose. Na dvě minuty za vysokou hůl odchází pykat za katr Nick Bjugstad (FLA).
     
    03:10
    První větší možnost, kterou sledují diváci v SAP Center, Burns chystal skvělou nahrávku pro Thorntona na levé straně, ten ovšem v rozhodujícím momentě minul.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 25. Havlát (Burns, Nieto), 57. Burns (Thornton) – 32. Pirri, 32. Howden (Pirri), 40. Upshall (Crabb, Bjugstad)


    San Jose Sharks: Niemi – Demers, Vlasic, Boyle, Hannan, Braun, Irwin – Burns, Thornton, Pavelski – Nieto, Couture, Marleau – Havlát, Sheppard, Wingels – Burish, Desjardsins, Kennedy
    Florida Panthers: Luongo – Gilbert, Campbell, Robak, Kulikov, Olsen, Jovanovski – Boyes, Bjugstad, Upshall – Howden, Trocheck, Fleischmann – Hayes, Pirri, Crabb – Wilson, Gomez, Barch

    Rozhodčí: Francis Charron, Kelly Sutherland – Kiel Murchison, Jay Sharrers

    Diváci: 17 562
    bahis siteleri