Košice – Zlaté Moravce 0:0 (kon.) | Slovan Bratislava – Dunajská Streda 2:1 (kon.) | Ružomberok – Žilina 3:2 (kon.)
Myjava – B. Bystrica 2:1 (kon.) | Trenčín – Nitra 1:1 (kon.)
konec
MFK Košice
0:0 (0:0)
FC ViOn Zlaté Moravce
sk Sobota 22.03.2014, 13:30 • Štadión Lokomotívy, Košice • Niké liga
Předzápasové kurzy
     
    Stretnutie sa skončilo bezgólovou remízou. Body si oba celky spravodlivo rozdelia. S týmto konštatovaním sa s vami pre dnešok lúčime. Prajeme príjemný zvyšok dňa. (15:21:53)
     
    90+2
    Koniec zápasu.
     
    90+2
    Prebieha záverečná minúta stretnutia. S najväčšou pravdepodobnosťou sa už nič nestane, pretože lopta lieta iba v okolí stredového kruhu.
     
    90+1
    Štvrtý rozhodca nadstavil dve minúty. Prvá z nich je už takmer minulosťou a Košičania sú stále na útočnej polovici. Domáci futbalisti ešte cítia svoju šancu.
     
    90
    Hostia poslednýkrát v zápase striedajú. Z ihriska odišiel Kováč, nahradil ho Majerník.
     
    89
    Košičania zacítili svoju šancu na rozhodnutie v samom závere stretnutia a ostávajú na útočnej polovici. Hosťom sa už nikam zbytočne nechce, a tak loptu iba odkopávajú.
     
    88
    Striedajúci Dordevič dal o sebe okamžite vedieť! Košičania sa usadili v šestnástke, ale hostia ich nedokázali ustrážiť. Dordevič si loptu obhodil okolo brániaceho hráča, no z uhla nemal jeho center koho nájsť.
     
    87
    Košičania druhýkrát striedajú. Z ihriska odišiel Viazanko, nahradil ho Dordevič.
     
    86
    Po dobrej ofenzívnej snahe hostí končí lopta iba na bočnej sieti Tofiloskiho bránky. Košičania sa ešte stále dobre bránia, a tak gól už zrejme neuvidíme.
     
    85
    Loptu si pred vlastnou bránkou prevzali hosťujúci hráči. Zlaté Moravce môžu jediným gólom zaskočiť favorizovaných Košičanov, a preto zakladajú ďalší útok.
     
    84
    Čas do záverečného hvizdu sa nám nezadržateľne kráti. Diváci v metropole východu doposiaľ žiaden presný zásah nevideli. Podarí sa to futbalistom zmeniť?
     
    83
    Dnešné stretnutie sleduje 2180 divákov.
     
    82
    Rozhodca udeľuje ďalšiu žltú kartu. Vyslúžil si ju hosťujúci Pavlenda.
     
    81
    Hostia striedajú druhýkrát v zápase. Ihrisko opustil Pavelka, jeho miesto nahradil Mazan.
     
    80
    S pribúdajúcimi minútami na ukazovateli skóre pribúdajú aj emócie na trávniku. Košičania sa stále pokúšajú dostať do zakončenia, no v týchto chvíľach sa im nedarí.
     
    79
    Rozhodca teraz musel udeliť hneď dve žlté karty. Domácemu Bašistovi a hosťujúcemu Bolinhovi.
     
    78
    Domáci ale ďaleko nezašli. Hosťujúci hráči im loptu vzali a presunuli ju na opačnú polovicu trávnika, no ani tam sme žiadnu nebezpečnejšiu situáciu nezaznamenali.
     
    77
    Čas do konca zápasu sa nám pomaly kráti. Košičania sa opäť dostali k lopte a opäť si to s ňou namierili na útočnú polovicu.
     
    76
    Po rohovom kope sa hostia do nebezpečnejšej pozície nedostali. Domáca defenzíva napravila svoje predchádzajúce zaváhanie a v tejto chvíli si so situáciou poradila.
     
    75
    Na toto si ale Košičania musia dávať veľký pozor! Bol to zrejme Kováč, kto po pravej strane s loptou na kopačke šprintoval do šestnástky. Tam chcel ešte prihrávať spoluhráčovi po vlastnej ľavici, ale jeho lopta bola zrazená.

    Veronika Pancuráková

    Branky:

    Karty:   79. Bašista (KOS) – 79. Bolinha (ZMO), 82. Pavlenda (ZMO)


    MFK Košice: Tofiloski – Kavka, Korijkov, Sekulić, Bašista – Šinglár, Viazanko (87. Dordevič), Bukata (58. Pačinda), Diaby – Novák, Haskič.
    Náhradníci: Ružinský – Huk, Dordevič, Ostojić, Gáll, Urban, Pačinda.

    FC ViOn Zlaté Moravce: Kuciak – Pavlenda, Pintér, Chren, Chrappan – Kováč (90. Majerník), Pribula (61. Szabó), Orávik, Babic – Bolinha, Pavelka (81. Mazan).
    Náhradníci: Novota – Majerník, Candrák, Mazan, Charizopulos, Szabó, Hadžič.

    Rozhodčí: Valášek – Lieskovský, Špivak

    Diváci: 2180
    bahis siteleri