Horní Bříza „B“ – Litvínov 0:4 (kon.) | Písek – Ďábelské Fretky 0:1 (kon.) | Slavia Praha – Svítkov 4:0 (kon.)
Horní Bříza "A" – Písek 2:0 (kon.) | Litvínov – Svítkov 3:2 (1:0 po s.s.) | Horní Bříza „B“ – Slavia Praha 0:8 (kon.)
Horní Bříza "A" – Ďábelské Fretky 3:0 (kon.) | Slavia Praha – Litvínov 3:0 (kon.) | Horní Bříza „B“ – Svítkov 0:7 (kon.)
konec
TJ ZKZ Horní Bříza „B“
0:7 (0:2, 0:5)
HBC Svítkov Stars Pardubice
Sobota 07.06.2014, 19:20 • Horní Bříza • Finálový turnaj Ligy žen
     
    27:31
    Svítkov právě vstřelil branku!
    Béčko Horní Břízy už se zřejmě těší na zítřek, protože dnes opravdu nemá svůj den! Povedenou přihrávku vymyslela Petra Němcová, když balonek poslala na MAGDALENU CHARVÁTOVOU, která už si před brankou věděla rady a zvýšila vysoký náskok svého týmu! Asistence: Petra Němcová.
     
    26:46
    Svítkov právě vstřelil branku!
    Pardubice pokračují v totální demolici svého západočeského soupeře! Od Veroniky Laciokové putoval míček na hokejku MICHAELY PEJZLOVÉ, jež vypálila z prostoru mezi kruhy a propálila padající brankářku Kulhánkovou! Asistence: Veronika Lacioková.
     
    23:53
    Svítkov právě vstřelil branku!
    Jako kdyby mě hráčky Svítkova slyšely, teď předvedly bleskovou akci a v jejich řadách mohl vybuchnout mohutný gejzír radosti! Na vhazování se postavila Ivana Farkašová, která poslala puk za sebe na MICHAELU PEJZLOVOU, jejíž pumelice, kterou vyslala bez přípravy, zapadla přesně pod horní tyčku brány! Asistence: Ivana Farkašová.
     
    16:43
    Svítkov právě vstřelil branku!
    Tak to byla rychlost, Horní Bříza B se ještě nestihla ani pořádně vzpamatovat ze třetího úderu a inkasovala počtvrté! Od Magdaleny Charvátové putoval míček na hůl STÁNI MEŠŤANOVÉ, která zamířila z prostoru kruhů neomylně podél gólmanky Kulhánkové! Asistence: Magdalena Charvátová.
     
    15:46
    Svítkov právě vstřelil branku!
    Pardubice pokračují ve spanilé jízdě, vedou už 3:0! Od modré čáry vypálila IVANA MAČÁTOVÁ a vymetla všechny pavučiny z horního rohu gólmanky Kulhánkové! Bez asistence.
     
    09:51
    Jaroslava Siontová (SVP) – 2 minuty – podražení.
     
    07:10
    Svítkov právě vstřelil branku!
    Nekonečné trápení domácího béčka nebere konců, Pardubice navyšují svůj hubený náskok! Gólmanka Kulhánková si se střelou Lenky Kolínkové z mezikruží ještě poradila, ale na bleskovou dorážku KATEŘINY KVASNIČKOVÉ, která zametla puk k tyčce, už nedosáhla! Asistence: Lenka Kolínková, Martina Topičová.
     
    04:56
    Pardubice pokračují v drtivém náporu, za gólmanku Kulhánkovou teď chytala branková konstrukce!
     
    02:47
    Svítkov právě vstřelil branku!
    Pavučinami obetkané přísloví nedáš – dostaneš teď navštívilo Horní Břízu a ztrestalo domácí B-tým! V pravém kruhu vyhrála vhazování MAGDALENA CHARVÁTOVÁ a ihned vyslala nechytatelnou dělovku, jež orazítkovala tyčku a odrazila se za záda překvapené gólmanky Kulhánkové! Bez asistence.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 3. Charvátová, 8. Kvasničková (Kolínková, Topičová), 16. Mačátová, 17. Mešťanová (Charvátová), 24. Pejzlová (Farkašová), 27. Pejzlová (Lacioková), 28. Charvátová (P. Němcová)


    TJ ZKZ Horní Bříza „B“: Kulhánková (Zapadlová) – Janoušková, Kondratová, Chodetová, Radová, Rozhoňová, Svobodová, Štrofová, Kuželová, Suchanová, Uherková, Havlová, Hrůšová.
    HBC Svítkov Stars Pardubice: Teplá – Hovorková, Mačátová, Topičová, Škodová, Motalová, Siontová, Charvátová, Pejzlová, Kolínková, P. Němcová, Kvasničková, Měšťanová, Farkašová, Lacioková.

    Rozhodčí: Vais, Meister.
    bahis siteleri