Žilina – Poruba 2011 1:7 (kon.) | Jastrzębie – Havířov 3:5 (kon.)
konec
MsHK Žilina
1:7 (1:3, 0:2, 0:2)
HC RT TORAX Poruba 2011
Pátek 15.08.2014, 16:00 • ZS SAREZA, Poruba. • O pohár RT TORAX
Partner:
     
    52:50
    Poruba právě vstřelila branku!
    Další pohledná trefa porubského týmu, který zápas takřka proměňuje v exhibici. Veterán MARTIN TOMÁŠEK se blýskl krásnou individuální akcí, kdy projel obranou jako nůž máslem a nakonec střelou přes obránce trefil přesně horní růžek žilinské klece. Zima byl bezmocný. Bez asistence.
     
    49:51
    Poruba právě vstřelila branku!
    Tak to už je pro slovenský tým pořádný debakl. Mezi kruhy si sjel MAREK PAVLAČKA a přesně mířenou střelou k tyči překonal Zimu. který poprvé kapituluje. Asistence: Adam Červenka, Jakub Peslar.
     
    35:36
    Poruba právě vstřelila branku!
    Přečíslení tři na dva jako z hokejové učebnice v podání porubského celku, který si několikrát rychle vyměnil kotouč. Na konci pohledné akce stál DAVID ZACHAR, jenž vložil hůl do přesné přihrávky Pavlačky a kotouč zamířil přesně do levého horního růžku branky. Asistence: Marek Pavlačka, Martin Tomášek.
     
    20:26
    Poruba právě vstřelila branku!
    A už je to o tři góly. Vasilijevič byl opět naprosto bez šance a jen bezmocně kroutí hlavou. Na modré napřáhl Peslar, jehož střelu dokázal ideálně ztečovat do horní části branky ROSTISLAV VANĚK. Asistence: Adam Červenka, Jakub Peslar.
     
    12:48
    Poruba právě vstřelila branku!
    Obrana slovenského extraligového týmu prozatím připomíná spíše cedník. V ideální střelecké pozici zapomněla na ROSTISLAVA VAŇKA, který využil Červenkovy přihrávky k přesně mířené střele k tyči. Asistence: Adam Červenka.
     
    11:24
    Poruba právě vstřelila branku!
    Zdá se, že první část bude brankově velmi bohatá. Žilinská obrana úplně pozapomněla na najetého JAKUBA HULVU, kterého našel na útočné modré přesnou nahrávkou Kilnar. Hulva už se nemýlil a chladnokrevně poslal puk za Vasilijeviče. Asistence: Aleš Kilnar, Petr Seidler.
     
    09:27
    Žilina vstřelila branku!
    Žilina se nakonec prosazuje v početní výhodě a srovnává skóre. Po závaru na brankovišti se kotouč dostal k LUKOVI PETELINOVI, jenž už prostřelil bezmocného Gleicha. Asistence: Jakub Drábek.
     
    06:45
    Poruba právě vstřelila branku!
    Poruba jde do vedení, když se po Prokopově pokusu na brankovišti výborně zorientoval PETR SEIDLER, jenž poslal puk do poloprázdného místa branky Vasilijeviče. Asistence: Lukáš Prokop.

    Branky a nahrávky: 10. Petelin (Drábek) – 7. Seidler (Prokop), 12. Hulva (Kilnar, Seidler), 13. Vaněk (Červenka), 21. Vaněk (Červenka, Peslar), 36. Zachar (Pavlačka, Tomášek), 50. Pavlačka (Červenka, Peslar), 53. Tomášek


    MsHK Žilina: Vasilijevič (Zima) – Mičulka, Drábek, Jarab, Piják, Niník, Popela, Frolík, Siota, Leško, Tibenský, Hemský, Bednár, Smetana, Petelin, Korýtko, Krčula, Mikes, Čičala, Ďurkech, Dufek.
    HC RT TORAX Poruba 2011: Gleich (Vrba) – Vajda, Puškár, Šindelář, Slavík, Peslar, Jindřich, Prokop, Kilnar, Červenka, Seidler, Krayzel, Hulva, Zachar, Vrána, Tomášek, Chaloupka, Vaněk, Pavlačka.

    Rozhodčí: Jeřábek A. ml., Krenželok D. – Moravec, Řezáč
    bahis siteleri