Žilina – Poruba 2011 1:7 (kon.) | Jastrzębie – Havířov 3:5 (kon.)
konec
JKH GKS Jastrzębie
3:5 (0:3, 3:0, 0:2)
AZ Havířov
Pátek 15.08.2014, 19:15 • ZS SAREZA, Poruba. • O pohár RT TORAX
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 19:15 a budeme z něj přinášet jen důležité informace.
     
    Příjemný páteční podvečer z porubského turnaje O pohár RT TORAX, kde nás čeká poslední duel v rámci základních skupin. O prvenství ve skupině B si to rozdají celky polského Jastrzebie a prvoligového Havířova.
     
    Úvodní sestavy:

    JKH GKS Jastrzębie: Odrobny (Zabolotny) – Rompkowski, Němeček, Bordowski, Polodna, Laszkiewicz, Protivný, Sordon, Urbanowicz, Steber, Danieluk, Górny, Bryk, Drzewiecki, Plichta, Nalewajka R., Pastryk, Kantro, Nalewajka L., Marzec, Kulas.

    AZ Havířov: Daneček L. (Němec) – Bezuška, Krisl, Klimíček, Lenďák, Turoň, Foltýn, Chroboček, Graca, Jiránek, Maruna, Říčka, Matějek, Loskot, Rimmel M., Pechanec, Haas, Sztefek, Tomi, Daneček J., Kanko.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    03:53
    Máme tady první vyloučení. Na lavici hanby usedá Richard Bordowski – 2 minuty za nedovolené bránění. AZet si zahraje přesilovku.
     
    04:30
    Havířov právě vstřelil branku!
    Skupinka havířovských fanoušků má poprvé v utkání pořádný důvod k radosti. AZet proměňuje přesilovou hru a ujímá se vedení. Do útočné třetiny vlétl MIKULÁŠ RIMMEL a přesnou střelou překonal Odrobného. Asistenci si připisuje také brankář Lukáš Daneček, u nějž celá akce začala. Asistence: Jiří Krisl, Lukáš Daneček.
     
    06:39
    Havířov právě vstřelil branku!
    Havířovští od začátku kráčejí za postupem do finále a v havířovském kotli je znovu veselo. Další nenápadná akce AZetu totiž končí gólem, tentokrát se před brankou dobře zorientoval MAREK LOSKOT a poslal touš do sítě. Asistence: David Turoň, Mikuláš Rimmel.
     
    07:50
    Havířov právě vstřelil branku!
    A už je to o tři góly. To pro polský tým zatím nevypadá vůbec dobře, naopak Havířovu vychází naprosto vše. Obrana Jastrzebie nebyla znovu na brankovišti dostatečně důrazná a nechala z bezprostřední blízkosti skórovat ANTONÍNA PECHANCE. Asistence: Jan Daneček.
     
    07:50
    Jastrzebie si logicky vyžádalo oddechový čas.
     
    08:08
    Daniel Graca se provinil hákováním a Poláci mají šanci na snížení.
     
    11:17
    Jiří Klimíček dostal od polských zadáků až příliš prostoru v ideální střelecké pozice, nakonec to však mladý zadák překombinoval a nenašel mezírku mezi betony Odrobného.
     
    11:33
    Kamil Górny inkasuje 2 minuty za hákování, přesilovku si zahraje také Havířov.
     
    13:34
    A Havířov může s výhodou jednoho muže v poli směle pokračovat dále. Na lavici hanby totiž usedá Krzysztof Kantro – 2 minuty za držení protihráče.
     
    14:34
    Síly na ledě se srovnají. David Chroboček vidí od sudích 2 minuty za sekání.
     
    16:57
    Laszkiewicz si nebezpečně vybruslil mezi kruhy, kde mu dala obrana Havířova až příliš prostoru. Neměl však dobře seřízená mířidla a poslal puk jen přesně do připraveného Danečka.
     
    18:14
    Tomáš Matějek měl na holi čtvrtý gól Havířova. Stačilo mu k tomu jediné – zvednout kotouč nad beton Odrobného. Nepodařilo se.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Další třetina začne přibližně v 20:01.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    22:22
    Jastrzebie si zahraje přesilovou hru. Na lavici hanby usedá Jiří Krisl – 2 minuty za zdržování hry, vystřelení puku mimo hrací plochu.
     
    24:59
    Polský tým je ve druhé části aktivnější. V situaci dva na jednoho poslal Kulas puk na Plichtu, jenž nedokázal překonat ležícího Danečka.
     
    26:48
    Krzysztof Kantro putuje na trestnou lavici, inkasuje 2 minuty za nedovolené bránění. Přesilovka pro AZet.
     
    27:50
    Kapitán Urbanowicz se dostal v oslabení do samostatného úniku, neprovedl to vůbec zle, ale proti skórování byla skvělá Danečkova lapačka.
     
    29:54
    Zbytečné vyloučení Michaela Foltýna, který v obranné třetině sevřel puk, za což mu dle nových pravidel přísluší 2 minuty za zdržování hry. Přesilovka pro GKS.
     
    30:56
    Český hráč ve službách polského týmu Roman Němeček zbytečně oslabuje svůj tým, inkasuje 2 minuty za hrubost. Hraje se 4 na 4.
     
    32:44
    Ve druhé třetině nesledujeme příliš pohledný hokej. Na trestnou lavici míří Peter Bezuška – 2 minuty za podražení.
     
    33:29
    Lukáš Daneček předvedl zákrok večera a havířovští fanoušci právem skandují jeho jméno. Po střele Laszkiewicze se k dorážce dostal Górny, před nímž zívala poloprázdná branka. Gólman AZetu se ale stačil skvěle přesunout a zasáhnout.
     
    34:36
    Jastrzębie právě vstřelilo branku!
    Polský celek střílí kontaktní branku a nutno říci, že zaslouženě. Ve druhé třetině je totiž mnohem aktivnějším týmem. V přesilové hře našel Laszkiewicz krásně u druhé tyče postaveného PETRA POLODNU, jenž už rychlou střelou z první do horních pater branky nedal Danečkovi sebemenší šanci. Asistence: Leszek Laszkiewicz.
     
    36:18
    Havířov si druhou periodu za rámeček příliš nedá. Je tady další vyloučení a Jastrzebie má šanci dotáhnout se na jediný gól. Na trestnou lavici usedá David Turoň – 2 minuty za nedovolené bránění.
     
    37:11
    Jastrzębie právě vstřelilo branku!
    Jatsrzebie je při chuti a tentokrát zcela rozebralo havířovské bránící kvarteto. Na konci rychlé akce si stáhl puk mezi kruhy RICHARD BORDOWSKI a přesnou střelou přes bránícího hráče vymetl pavučiny za bezmocným Danečkem. Náskok AZetu se rázem ztenčil na jeden gól. Asistence: Roman Němeček.
     
    39:05
    Jastrzębie právě vstřelilo branku!
    Havířovu se pasivita vůbec nevyplácí, zato hráčům GKS narostla křídla a je jich rázem plný led. Plichta našel při další rychlé akci v předbrankovém prostoru RICHARDA BORDOWSKÉHO, jenž se znovu prosadil, přestože u něj stáli dva obránci AZetu. Je srovnáno! Asistence: Michal Plichta.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Druhou třetinu ovládlo polské Jastrzebie, které sice zpočátku neproměnilo několik slibných šancí, ale nakonec v rozmezí 35. a 40. minuty dokázalo smazat tříbrankové manko. Na světelných tabulích tak svítí výsledek 3:3, góly zatím padají jen do jedné branky.
     
    Další třetina začne přibližně v 20:49.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    41:22
    Havířov si zahraje přesilovku. Na trestnou lavici právě usedá Lukasz Nalewajka – 2 minuty za vysokou hůl.
     
    44:45
    Michael Foltýn, jenž dnes nosí na hrudi kapitánské céčko, střílel bez přípravy od modré. Odrobny si však s jeho projektilem poradil. Třetí část je zatím spíše opatrná, ve hře je postup do finále.
     
    46:33
    Obrovská šance Havířova! V situaci dva na jednoho předložil Pechanec kotouč najetému Janu Danečkovi, který však trestuhodně trefuje pouze přesunujícího se Odrobného, který vytáhl výborný zákrok.
     
    47:35
    Havířov právě vstřelil branku!
    Havířov si vytvořil velký tlak, který končí gólem. Na modré napřáhl Lenďák, jehož střelu dokázal těsně před Odrobným tečovat RADIM HAAS. Havířov jde dvanáct minut před koncem znovu do vedení a jeho fanoušci o sobě znovu dávají vědět hlasitým fanděním. Asistence: Martin Lenďák.
     
    49:30
    Havířov právě vstřelil branku!
    Teď je naopak znovu na koni Havířov, který navyšuje náskok. Pokus Jana Danečka ještě stačil Odrobny vyrazit, na dorážku ROBERTA ŘÍČKY, jenž se drze natlačil do předbrankového prostoru, už ale byl krátký. Asistence: Jan Daneček.
     
    50:15
    A s Jastrzebie mohlo být ještě hůře, Radim Haas totiž nastřeluje pravou tyč Odrobného branky.
     
    51:37
    Peter Bezuška dostává 2 minuty za nedovolené bránění, GKS má ještě šanci udělat něco s výsledkem.
     
    52:44
    Protivný posílal nebezpečně puk na Stebera, který ho ale na brankovišti trestuhodně minul před poloprázdnou brankou. V publiku to jen zahučelo.
     
    54:36
    Tomasz Kulas předvedl své šikovné ruce, když se vydal do útoku proti třem bránícím hráčům. Ze dvou si udělal dobrý den a přes třetího vyslal jedovatou střelu, kterou Daneček chytá.
     
    55:05
    Havířov si zahraje přesilovku, šance GKS na zvrat se tak rázem snižují. Tomáš Protivný inkasuje 2 minuty za nedovolené bránění.
     
    58:22
    Odrobny putuje na střídačku, Jastrzebie to zkouší se šesti hráči v poli!
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    Havířov nakonec vítězství nad polským Jastrzebie uhájil a potřetí si zahraje finále, v němž od 17:30 v sobotu vyzve hokejisty Opavy. Polský tým si pak od 14:00 zahraje proti domácí Porubě o třetí místo. A už v 10:30 vypukne souboj o páté místo mezi Žilinou a Přerovem.
     
    To je ze třetího hracího dne porubského turnaje O pohár RT TORAX vše, já se s vámi loučím, přeji příjemný zbytek večera a u dalších online přenosů v sobotu zase na počtenou! (21:20:41)

    Branky a nahrávky: 35. Polodna (Laszkiewicz), 38. Bordowski (Němeček), 40. Bordowski (Plichta) – 5. Rimmel (Krisl, Daneček L.), 7. Loskot (Turoň, Rimmel), 8. Pechanec (Daneček J.), 48. Haas (Lenďák), 50. Říčka (Daneček J.)


    JKH GKS Jastrzębie: Odrobny (Zabolotny) – Rompkowski, Němeček, Bordowski, Polodna, Laszkiewicz, Protivný, Sordon, Urbanowicz, Steber, Danieluk, Górny, Bryk, Drzewiecki, Plichta, Nalewajka R., Pastryk, Kantro, Nalewajka L., Marzec, Kulas.
    AZ Havířov: Daneček L. (Němec) – Bezuška, Krisl, Klimíček, Lenďák, Turoň, Foltýn, Chroboček, Graca, Jiránek, Maruna, Říčka, Matějek, Loskot, Rimmel M., Pechanec, Haas, Sztefek, Tomi, Daneček J., Kanko.

    Rozhodčí: Kubičík, Koliba – Janda L., Lasák.
    bahis siteleri