USA – Švédsko 5:4 (po pr.) | Česko – Kanada 2:6 (kon.)
konec
Česko
2:6 (0:4, 2:1, 0:1)
Kanada
Sobota 16.08.2014, 17:00 • ZS Břeclav • Hlinka Gretzky Cup
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    51:38
    Kanada právě vstřelila branku!
    Bohužel, javorové listy jsou velice produktivní, vsítily už svou šestou branku! A znovu u toho byl Mitchell Marner, který tentokrát nahodil kotouč od modré čáry a krásnou tečí se mezi kruhy prezentoval LAWSON CROUSE, jenž usměrnil kotouč mezi Stezkovy betony! Asistence: Mitchell Marner.
     
    38:48
    Česko právě vstřelilo branku!
    Břeclavské publikum je ve varu, český výběr skóruje podruhé! Nejdříve tvrdě vypálil těsně vedle Travis Konecny, Češi získali puk, založili rychlý protiútok, při němž od Lukáše Doudery putoval kus černé gumy k LUKÁŠI JAŠKOVI, jenž si sjel mezi kruhy a krásnou střelou zápěstím skóroval k pravé Sawchenkově tyčce! Asistence: Lukáš Doudera.
     
    29:29
    Kanada právě vstřelila branku!
    Ten sice přichází, jenže na opačné straně, než by si většina břeclavského publika přála! Matthew Spencer naznačil na modré čáře střelu, ale poslal před brankoviště chirurgicky přesný pas na hůl NICOLASE ROYE, kterému jen stačilo dobře nastavit hůl a usměrnit puk mimo Stezkův dosah! Asistence: Matthew Spencer.
     
    23:26
    Česko právě vstřelilo branku!
    Fantazie! Češi opět ukázali, jak silnou zbraní jsou pro ně přesilovky! Kanada byla pod enormním tlakem, když se jí dlouho nedařilo vyhodit puk, Daniel Krenželok tvrdě vypálil od modré čáry a puk ze zasekl ve skrumáži před brankou, kde se bleskově zorientoval RADEK KOBLÍŽEK a svižnou střelou po ledě našel mezírku mezi Sawchenkovými betony! Asistence: Daniel Krenželok.
     
    16:51
    Kanada právě vstřelila branku!
    Tohle nevypadá vůbec dobře, česká reprezentace nabírá už čtyřbrankové manko! Kotouč objel v útočném pásmu destinace Mathew Barzal – Jérémy Roy – TRAVIS KONECNY, přičemž posledně jmenovaný práskl na modré čáře do puku a brankář Vladař se i kvůli zakrytému výhledu stihl jen smutně ohlédnout za svá záda! Asistence: Jérémy Roy, Mathew Barzal.
     
    13:09
    Kanada právě vstřelila branku!
    Češi bojují jako lvi, ale javorové listy hrají opravdu fantasticky a jsou velmi produktivní! Při velkém tlaku vypálil od modré čáry Matthew Spencer a kotouč se mezi kruhy ještě otřel o chránič MITCHELLA MARNERA, na což nemohl gólman Vladař stihnout zareagovat a puk doplachtil pod horní tyčku! Asistence: Matthew Spencer.
     
    09:06
    Kanada právě vstřelila branku!
    Javorové listy si užívají podruhé gólovou radost a navyšují svůj náskok na dvě branky! Češi při útočení zapomněli na zadní vrátka, ztratili puk a Kana´dané předvedli bleskový kontr, při němž převzal kotouč LAWSON CROUSE a zblízka nedal brankáři Vladařovi přesnou střelou vůbec žádnou šanci! Asistence: Nicolas Roy, Jérémy Roy.
     
    03:34
    Kanada právě vstřelila branku!
    Tak to je velká škoda, Kanaďané předvedli povedený útok a slaví vedení! Mitchell Marner přesně přihrál a kotouče se ujal DYLAN STROME, který si sjel až před brankoviště, naznačil střelu, čímž si položil gólmana Vladaře na led, a bekhendem pohodlně uklidil puk do odkryté brány! Asistence: Mitchell Marner.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 24. Koblížek (Krenželok), 39. Jašek (Doudera) – 4. Strome (Marner), 10. Crouse (N. Roy, J. Roy), 14. Marner (Spencer), 17. Konecny (Roy, Barzal), 30. N. Roy (Spencer), 52. Crouse (Marner)


    Česko: Vladař (od 17. Stezka) – Zbořil, Weinhold, Krenželok, Kaňák, Hájek, Doudera, Kalina – Koblížek, F. Chlapík (A), Jašek – Dufek, D. Kaše (C), Suchý (A) – Anděl, Šoustal, Dymáček – Stránský, Dvořák, Gago – Ďurač.
    Kanada: Sawchenko (Booth) – J. Roy (A), Spencer, Briseboys, Meloche, Hobbs, Bear, Sompel – Knott, Strome, Marner – Crouse, N. Roy, Merkley (A) – Harkins, Barzal, Konecny (C) – Stephens, Soy, Musil – Beauvillier.

    Rozhodčí: Fraňo, Hodek – Bláha, Lhotský

    Diváci: 3000
    bahis siteleri