Stará garda Hodonína – Reprezentanti ČSSR 6:14 (kon.)
konec
Stará garda Baníku Hodonín
6:14 (2:4, 3:6, 1:4)
Reprezentanti ČSSR
Sobota 16.08.2014, 17:00 • Zimní stadion Václava Nedomanského • Exhibiční utkání
Partner:
     
    Dnešní slavnostní večer v Hodoníně končí. Exreprezentanti Československa potvrdili svou kvalitu a domácí bývalé hráče Baníku vysoko porazili. To však není tak důležité jako to, že zimní stadion v Hodoníně ode dneška nese jméno nejslavnějšího odchovance hodonínského hokeje, Václava Nedomanského.

    Za měsíc startuje 2. liga skupina Východ, ve které opět nastoupí aktuální tým SHK Hodonín, který nově bude hrát na Zimním stadionu Václava Nedomanského. U online přenosů z tohoto stadionu a zápasů Drtičů se s Vámi v nadcházející sezoně těšíme napočtenou. (19:18:15)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    58:13
    Fantastický zákrok proti šanci Gudase předvedl Novotný.
     
    56:32
    Reprezentanti ČSSR právě vstřelili branku!
    A vzápětí je tu další branka této formace. Tentokrát po spolupráci s Moravcem skóruje VÁCLAV KRÁL. Asistence: David Moravec.
     
    56:27
    Reprezentanti ČSSR právě vstřelili branku!
    Ve skrumáži před Novotným se nejrychleji zorientoval DAVID MORAVEC a dává další gól exreprezentantů. Asistence: Václav Král, Radek Ťoupal.
     
    54:47
    Stará garda Hodonína právě vstřelila branku!
    Osmnáctý gól dnešního střetnutí dávají exDrtiči. Akci Všianského zakončil KOBLIŠKA. Asistence: Pavel Všianský.
     
    53:27
    Trestné střílení odpískané ve prospěch hostů si vzal na starost Richard Farda, ale dopadlo to tak, že vůbec nezakončil.
     
    52:54
    Hosté v přečíslení tři na jednoho vyšachovali domácího obránce a David Moravec zakončoval v jasné pozici, ale střela mu nevyšla podle představ a Novotný ji pokryl.
     
    51:59
    Domácí se po delší době dostali do souvislého tlaku a Jurásek adresoval finální přihrávku před branku, kterou ale nikdo ze spoluhráčů nezachytil.
     
    48:46
    Aktivní Král se dostal do samostatného úniku, ale měl trochu problémy se zpracováním a na blafák neměl dostatek prostoru.
     
    47:05
    Další šance hostů, ale tentokrát Vojáček se svou dorážkou neuspěl.
     
    44:02
    Reprezentanti ČSSR právě vstřelili branku!
    Role se obrátily a je tu dvanáctý gól exreprezentantů! Po akci Krále dorazil puk za záda dezorientovaného Novotného Radek Ťoupal. Asistence: Václav Král.
     
    40:58
    Reprezentanti ČSSR právě vstřelili branku!
    Do třetí třetiny vstoupili exreprezentanti zhurta a hned navyšují náskok. Ťoupal vybídl přesnou přihrávkou ke skórování VÁCLAVA KRÁLE, který tak uzavírá hattrick. Asistence: Ťoupal, David Moravec.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:49
    Reprezentanti ČSSR právě vstřelili branku!
    Hosté dávají desátou branku. DUŠAN VOJÁČEK dostal krásnou dlouhou přihrávku od Martina Hamrlíka a v samostatném úniku si blafákem vychutnal gólmana Novotného. Asistence: Martin Hamrlík.
     
    38:09
    Stará garda Hodonína právě vstřelila branku!
    Za domácí se tentokrát po asistenci Bauera prosazuje hráč aktuálního týmu Drtičů, ZDENĚK JURÁSEK. Asistence: David Bauer, Petr Krupica.
     
    37:22
    Reprezentanti ČSSR právě vstřelili branku!
    Po krásné kombinaci po ose R. Hamrlík, Nedvěd a zakončující VÁCLAV KRÁL hosté střílejí již devátou branku. Asistence: Jaroslav Nedvěd, Roman Hamrlík.
     
    36:08
    Stará garda Hodonína právě vstřelila branku!
    OTAKAR ČAJKA po asistenci Prčíka snižuje z pohledu Drtičů na 4:8.

    Václav Urubek

    Tomáš Chramosta

    Branky a nahrávky: 1. Pokorný (Kobliška), 15. Hlavačka, 30. Pokorný, 37. Čajka (P. Prčík), 39. Jurásek (Bauer, Krupica), 55. Kobliška (Všianský) – 6. Tomek (Válek), 6. Tomek (R. Hamrlík), 11. Němčický (Vojáček), 13. Krásný (Farda, Eichenmann), 25. Moravec (Ščerban), 28. Ťoupal (Moravec), 29. Nedvěd (Moravec), 36. Král (Moravec, Nedvěd), 38. Král (Nedvěd, R. Hamrlík), 40. Vojáček (M. Hamrlík), 41. Král (Ťoupal, Moravec), 45. Ťoupal (Král), 57. Moravec (Král, Ťoupal), 57. Král (Moravec)


    Stará garda Baníku Hodonín: Novotný, Simon – Bauer, Buřič, Čajka, Galko, Janás, Janota, Kobliška, Kočvara T., Krupica, Kuja, Kytlica, Kočvara J., Požárek, Prčík P., Prčík J., Říha, Srnec, Šnoblt, Všianský, Jurásek, Hlavačka, Pokorný
    Reprezentanti ČSSR: Altrichter, Salát – Eichenmann, Farda, Gudas, Hamrlík M., Král, Látal, Hamrlík R., Moravec, Nedvěd, Němčický, Ščerban, Tomek, Ťoupal, Vojáček, Válek, Zelenka, Krásný

    Rozhodčí: Netopil – Čech, Olšar
    bahis siteleri