Linköping – Bolzano 5:0 (kon.) | HV71 – Salzburg 3:5 (kon.) | Nottingham – Luleå 1:10 (kon.)
TPS – Pardubice 2:1 (kon.) | Kuopio – Mannheim 1:0 (kon.) | JYP – Kloten 2:0 (kon.)
Växjö – Sparta 2:5 (kon.) | Zlín – Djurgården 3:1 (kon.) | Hamburg – Rauma 0:3 (kon.)
konec
Nottingham Panthers
1:10 (1:2, 0:6, 0:2)
Luleå Hockey
Neděle 24.08.2014, 14:35 • National Ice Centre, Nottingham (kapacita 7500 míst) • Hokejová Liga mistrů
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:13
    Luleå právě vstřelila branku!
    Nakonec desítka opravdu padá! V přesilovce se prosazuje LENART PETRELL, který využil perfektní přihrávky Cama Abbotta zpoza branky a následně opět teč o brusle jednoho z domácích obránců! Asistence: Cam Abbott a Stephen Dixon.
     
    56:51
    Luleå právě vstřelila branku!
    Hosté se ještě prosazují a přidávají tak devátou branku v zápase! Stephen Dixon předal puk za branku CAMU ABBOTTOVI, který chtěl svému spoluhráči puk vrátit, trefil ale pouze brusle jednoho z obránců, od kterýh se puk odráží za Raitumsova záda! Asistence: Stephen Dixon a Olov Lundqvist
     
    38:37
    Luleå právě vstřelila branku!
    Další branka v domácí síti! KRISTIAN NAKYVA, který pykal na trestné lavici, se rychle vrátil do hry, dostal ideální přihrávku a svůj samostatný nájezd zvládl na výbornou! Asistence: Lucas Wallmark a Per Ledin.
     
    37:23
    Luleå právě vstřelila branku!
    Hosté se v oslabení dostali do brejku 2 na 1. Oskarsson z levé strany přihrál před branku na KARLA FABRICIUSE, kterému se sice střela nepovedla a puk pouze posunul směrem na brankáře, Raitums ale nepochopitelně puk nechytil a dopomohl tak Fabriciusovi zkompletovat hattrick! Asistence: Niklas Fogstrom.
     
    33:21
    Luleå právě vstřelila branku!
    Na další akci hostů už byl ale i Raitums krátký! Po střele Cama Abbotta se v předbrankovém prostoru uvolnil STEPHEN DIXON a krátkou kličkou do bekhendu zasunul kotouč za Raitumsova záda! Asistence: Cam Abbott.
     
    22:46
    Luleå právě vstřelila branku!
    To nám to tam padá! Raitums se v brance Panthers ještě nestihl rozkoukat a už musí lovit puk z branky! Petrell zavezl kotouč do útočného pásma, kde jej před branku předložil STEPHENU DIXONOVI. Ten si puk ještě přikopl a lehkou kličkou překonává Raitumse! Asistence: Lennart Petrell a Peter Cehlárik.
     
    22:19
    Luleå právě vstřelila branku!
    Máme tu další branku v podání Luleå! Po další chybě v rozehrávce domácích zachytil puk na útočné modré čáře Johan Forsberg, rychlou přihrávkou přenesl hru na druhou stranu, kde volný KARL FABRICIUS trefil přesně prostor nad Kowalskiho ramenem! Asistence: Johan Forsberg.
     
    20:42
    Luleå právě vstřelila branku!
    V závěru početní výhody se ale švédskému týmu povedlo vstřelit branku! CAM ABBOTT přebruslil s pukem celé kluziště, v útočném pásmu si jej narazil s Petrellem, ten ho pak opět našel volného před brankou a kanadský útočník už neměl problém skórovat! Asistence: Lenart Petrell a Marcus Fagerudd.
     
    16:33
    Nottingham Panthers právě vstřelili branku!
    Domácí využívají přesilovou hru a snižují na rozdíl jediné branky! BRANDON BENEDICT si sjel před branku, Larsson vyrazil Grahamovu střelu betonem pouze před sebe, kde stál právě britský útočník elitní domácí formace! Asistence: Robert Lachowicz a Colby Cohen.
     
    05:46
    Luleå právě vstřelila branku!
    Domácí hokejisté nechávají ve vlastním obranném pásmu protihráčům velký prostor, kterého hosté dokáží využít! KARL FABRICIUS se zmocnil puku na levém kruhu, snažil se hledat svého spoluhráče před brankou, puk se ale za Kowalskiho záda odrazil od brusle jednoho z obránců! Asistence: Johan Forsberg.
     
    03:20
    Luleå právě vstřelila branku!
    Hosté se ujímají vedení, po chybě v obranném pásmu zachytil puk na modré čáře obránce JAN SANDSTROM, který lehkým obloučkem poslal puk za Kowalskiho záda! Bez asistence.

    Adam Lacek

    Branky a nahrávky: 17. Benedict (Lachowicz, Cohen) – 4. Sandstrom, 6. Fabricius (Forsberg), 21. Cam Abbott (Petrell, Fagerudd), 23. Fabricius (Forsberg), 23. Dixon (Petrell, Cehlárik), 34. Dixon (Cam Abbott), 38. Fabricius (Fogstrom), 39. Nakyva (Wallmark, Ledin), 57. Cam Abbott (Dixon, Lundqvist), 60. Petrell (Cam Abbott, Dixon)


    Nottingham Panthers: Kowalski (od 23. Raitums) – Mosey, Berube, Lee, Cohen, Schmidt, Landry, Oakford – Graham, Benedict (C), Higgins – Lawrence, Farmer, Robinson – Lachowicz, Parent, Jacina – Betteridge, Podlešák, Boxill
    Luleå Hockey: Larsson (Lassinantti) – Kukan, Nakyva, Fagerudd, Sandstrom, Oskarsson, Hjelm, Lundqvist – Mannberg, Cam Abbott, Chris Abbott (C) – Dixon, Cehlarik, Petrell – Wallmark, Zaar, Ledin – Fogstrom, Bryggman, Fabricius, Forsberg

    Rozhodčí: Warshaw (AUT), Hicks (GBR) – Young (GBR), Dalton (GBR)
    bahis siteleri