Zlín – Třinec 6:2 (kon.) | Olomouc – Vítkovice 2:1 (kon.) | HC Litvínov – Pardubice 4:6 (kon.)
Chomutov – Kometa Brno 5:2 (kon.) | Jihlava – Sparta 2:3 (kon.) | Č. Budějovice – Slavia 5:1 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
2:3 (1:2, 0:1, 1:0)
HC Sparta Praha
Pátek 19.09.2014, 18:00 • Horácký zimní stadion, Jihlava • DHL Extraliga juniorů
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:50
    Dukla právě vstřelila branku!
    Zdá se, že gól TOMÁŠE STŘECHY (3+3) po střele z prostoru mezi kruhy je již jen labutí písní Jihlavy. Na vyrovnání má Dukla už pouze deset vteřin času. Asistence: Vladimír Port (0+1), Aleš Dufek (1+4).
     
    59:44
    V samém závěru jde na trestnou lavici Vojtěch Augustin (SPA) za sekání. Na vyloučení: 6:7.
     
    54:22
    Střecha se po hezkém individuálním průniku dostal po levé straně do útočného pásma a následně si vybruslil až před branku Langera. Zakončit stihl, nicméně těsně minul levou tyčku.
     
    52:47
    Nyní opravdu nechápu, proč sudí Doležal vylučuje na obou stranách. Nicméně bude se hrát ve čtyřech. Marek Pulkrab (SPA) dostává dvě minuty za vražení na hrazení a Jan Marcilis (JIH) za nafilmovaný pád. Hokej jsem sice nikdy nepískal, ale myslím si, že buď jeden hráč fauloval, nebo druhý filmoval. Nikoliv však současně. Na vyloučení: 6-6.
     
    49:28
    Tomáš Střecha se řítil sám na branku hostí, ale při zakončení, kdy si přehazoval kotouč na kličku doprava, mu stačil puk vypíchnout jeden z beků Sparty.
     
    48:29
    Hra se přelévá ze strany na stranu, a to i v oslabení Dukly. Jiří Černoch neproměňuje ani svojí čtvrtou šanci, když z levého kruhu míří do tyčky!
     
    47:45
    Pulkrab našel přihrávkou zpoza branky před svatyní Svobody zcela volného Krudence. Sparťanský kapitán trefuje pouze gólmana Dukly.
     
    47:09
    A šance Dukly na zvrat ve skóre jsou opět o něco menší, protože se domácí tým bude bránit. Filip Dundáček (JIH) dostává dvě minuty za napadení. Na vyloučení: 5-5.
     
    46:28
    Beranův pokus z mezikruží má Langer ve své lapačce!
     
    45:00
    Tohle by ale Filip Nováček měl dávat, to ať se na mě mladý jihlavský hráč nezlobí. Po buly se dostal s kotoučem před branku Langera a mohl se domácího gólmana zeptat, "kam to chce". Jenže to by nesměl minout levou tyčku branky Sparty.
     
    40:35
    Tvrdá rána Filipa Dundáčka prolétla těsně vedle levé tyče Langera.
     
    39:27
    Kombinace Dukly končí střelou Jíchy z prostoru mezi kruhy, při které byl zatím jediný střelec domácího gólu faulován Jiřím Vokurkou (SPA), který si půjde odsedět dvě minuty za sekání. Na vyloučení: 4-5.
     
    38:16
    Dufek po několika odrazech puku mohl u levé tyče Langera dorážet kotouč do prázdné klece, jenže puk usměrnil těsně vedle.
     
    36:48
    Filipa Nováčka v zakončení fauloval Lukáš Bláha, který tak dostává dvě minuty za sekání. Na vyloučení: 4-4.
     
    35:57
    Sparta právě vstřelila branku!
    Jenže pokud dají domácí hráči hostům toliko volného prostoru, není se čemu divit, že Svoboda potřetí inkasuje. JAN HAVEL (2+0) se z pravé strany prodral napříč útočným pásmem a bez potíží zavěsil pod horní tyčku domácí svatyně. Bez asistence.
     
    33:51
    Tomáš Brejcha si u levé tyče Svobody mohl vybrat, kam domácímu gólmanovi pošle kotouč, nakonec trefil pouze hruď muže v masce Jihlavy.
     
    33:10
    A na trestnou lavici míří právě Filip Nováček (JIH) za sekání. Na vyloučení: 4-3.
     
    31:35
    Lukáš Jícha se po hezké individuální akci dostal až mezi kruhy, odkud vypálil jedovatou střelu, kterou zastavuje rameno Langera.
     
    27:11
    Jan Marcilis (JIH) dostává dvě minuty za hákování. Sparta si tak zahraje druhou přesilovou hru. Na vyloučení: 3-3.
     
    26:53
    Nepříliš tvrdou střelu Vacka si před brankou Svobody našel Havel. Ač byl tísněn, dostal se k puku, který prošel těsně vedle levé tyče Svobody.
     
    21:24
    Na druhé straně se zcela sám řítil na Svobodu Jiří Černoch, který nevyužil ani svojí třetí poměrně velkou šanci. Snažil se sice Svobodovi udělat kličku, což se mu povedlo, ale domácí gólman roztáhl betony a nedovolil zakončit mladému Sparťanovi k levé tyči.
     
    19:40
    Dukla právě vstřelila branku!
    Také Jihlava skóruje v přesilové hře a střílí kontaktní gól. Po střele Jíchy mohl zblízka dorážet Marcilis, který ale netrefil kotouč ideálně. Kus černé gumy se ale dostal na pravý kruh. LUKÁŠ JÍCHA (5+2) byl ve správný čas na správném místě a i s trochou štěstí překonal Langera, když kotouč doslova doskákal za brankovou čáru. Asistence: Jan Marcilis (1+2).
     
    17:56
    Druhá přesilová hra Dukly v dnešním zápase. Patrik Kadeřávek (SPA) dostává dvě minuty za krosček.
     
    17:34
    Sparta právě vstřelila branku!
    Hosté se ujímají po šťastném odrazu dvougólového vedení. Střela Březiny od modré se odrazila od Jíchy ke zcela volnému EUVSTATHIO SOUMELIDISOVI (3+2), který neměl problém zakončit z levého kruhu do odkryté klece. Asistence: Marek Březina (6+4).
     
    15:24
    A chyba domácích v rozehrávce je tu. Sparta se aktivním napadáním dostala k puku, Litera vystřelil z pravého kruhu a Svoboda měl štěstí, že dorážka Arnošta šla těsně vedle jeho pravé tyče. Gólman Dukly by již nestačil zasáhnout.
     
    14:21
    V situaci dva na jednoho hledal Soumelidis před brankou Černocha, kterého taky našel. Dominik Svoboda nyní výrazně podržel svůj tým od další inkasované branky.
     
    11:47
    Lukáš Anděl nikým nehlídaný přestřelil z vrcholu pravého kruhu branku Sparty.
     
    11:37
    Přesilovka pro Duklu. Martin Svoboda (SPA) dostává dvě minuty za vražení na hrazení. Na vyloučení: 2-2.
     
    09:30
    Sparta právě vstřelila branku!
    Třiadvacet vteřin před koncem hosté využívají přesilovou hru, když se konečně dostali před Svobodu. Březina z pravé strany našel před brankou nepokrytého MARKA PULKRABA (2+6), který neměl problém poslat puk za záda bezmocného Svobody. Asistence: Marek Březina (2+4), Vojtěch Augustin (6+3).
     
    07:55
    Jiřího Černocha (SPA) v zakončení fauloval Vladimír Port (JIH). Domácí bek tímto počinem hostujícího hráče poměrně vyprovokoval, takže oba vzápětí dostávají ještě dvě minuty za hrubost. Sparta tak bude hrát přesilovku. Na vyloučení: 2-1.
     
    07:55
    Černoch se zjevil sám před Svobodou, který jeho střelu zneškodnil, stejně jako následnou dorážku!
     
    06:02
    Po střele Dufka dorážel kotouč Jícha, ale Langer vytáhl dobrý zákrok a nenechal se překvapit.
     
    05:52
    Sparta nyní může být ráda, že nejde do čtyř. Po střele Jíchy dorážel kotouč Anděl, kterého poměrně nesmyslně napadl Krudenc. Rozhodčí Doležal místo vyloučení volili důraznou domluvu kapitánovi Sparty.
     
    04:08
    Kolářova pumelice od modré skončila pouze na boční síti branky Svobody.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 20. Jícha (Marcilis), 60. Střecha (Port, Dufek) – 10. Pulkrab (Březina, Augustin), 18. Soumelidis (Březina), 36. Havel


    HC Dukla Jihlava: D. Svoboda (Škarek) – Hohl, Dundáček, Kochánek, Leština, Port, Půža – Střecha, Jícha, Anděl – Dufek, Beran, Marcilis – Nováček, Dvořák, Dupljaku. Trenér: Petr Svoboda.
    HC Sparta Praha: Langer (Sljusarčuk) – Vacek, Březina, Bláha, Vokurka, Kalina, Kadeřávek, Kolář – Krudenc, Pulkrab, Augustin – Černoch, Brejcha, Soumelidis – Lojka, M. Svoboda, Havel – Litera, Györi, Arnošt – Kundera. Trenér: Darek Stránský

    Rozhodčí: Doležal – Zídek, Kotlík
    bahis siteleri