Sokolov – Varnsdorf 2:0 (kon.) | Karviná – Zlín 2:1 (kon.) | Třinec – Olomouc 1:3 (kon.)
Frýdek-Místek – Žižkov 1:0 (kon.) | Opava – Táborsko 3:3 (kon.)
konec
FK Třinec
1:3 (0:2)
SK Sigma Olomouc
Sobota 20.09.2014, 10:15 • Stadion Rudolfa Labaje, Třinec (kapacita: 2200 míst) • FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Předzápasové kurzy
     
    88
    Souboj Jana Lukáše (TRI) a Rajnocha končí další žlutou kartou pro třineckého hráče. Po souboji se oba hráči zvedali ztěžka, ale jsou v pořádku.
     
    87
    Jaroslav Málek (TRI) zřejmě nekorektně protestoval proti odpískanému hraní rukou a obdržel od sudí Adámkové další žlutou kartu.
     
    71
    Hraje se převážně uprostřed hřiště a dlouho čekáme na jakékoliv zakončení, ať už na té či oné straně. Žlutá karta byla po faulu na půlce udělena Tomáši Chorému (OLO).
     
    24
    A žlutou kartu uviděl také Petr Lisický (TRI). Lisický fauloval Navrátila, žlutá karta však byla z kategorie těch přísnějších. Navrátil vypadá, že bude v pořádku.
     
    21
    Třinečtí jsou docela nervózní a už druhý fotbalista Slezanů má na kontě žlutou kartu. Benjamin Vomáčka (TRI) nedovoleně zastavil Plška.
     
    19
    Rozhodčí Adámková se po přerušení k faulu na Joukla vrátila. Jan Rajnoch (OLO) obdržel za svůj zásah loktem žlutou kartu.
     
    16
    Lukáš Kubáň (TRI) už vyčkávání nevydržel a tvrdě skosil hostujícího Šindeláře. Sudí Adámková vytasila zcela po právu žlutou kartu.

    Ondřej Zoubek

    Branky: 49. Gavlák – 20. Vašíček, 36. Lisický (vla.), 90+2. Ordoš

    Karty:   16. Kubáň (TRI), 21. Vomáčka (TRI), 24. Lisický (TRI), 87. Málek (TRI), 88. Lukáš (TRI) – 19. Rajnoch (OLO), 71. Chorý (OLO)


    FK Třinec: Paleček (70. Bruk) – Lisický (46. Lukáš), Vomáčka (C), Čelůstka, Zawada – Malíř, Hupka, Kubáň, Ceplák (43. Málek) – Joukl, Gavlák. Trenér: Marek Kalivoda.
    Náhradníci: Bruk – Velner, Matoušek, Lukáš, Kundrátek, Smetana, Málek.

    SK Sigma Olomouc: Reichl – Hála, Rajnoch (C), Šindelář, Vepřek – Zahradníček, Cana, Houska (75. Ordoš), Plšek, Navrátil – Vašíček (62. Chorý). Trenér: Leoš Kalvoda.
    Náhradníci: Blaha – Ordoš, Škerle, Varadi, Chorý, Falta, Janotka.

    Rozhodčí: Jana Adámková – Ondřej Pelikán, Zdeněk Arnošt

    Diváci: 811
    bahis siteleri