Sokolov – Varnsdorf 2:0 (kon.) | Karviná – Zlín 2:1 (kon.) | Třinec – Olomouc 1:3 (kon.)
Frýdek-Místek – Žižkov 1:0 (kon.) | Opava – Táborsko 3:3 (kon.)
konec
FK Třinec
1:3 (0:2)
SK Sigma Olomouc
Sobota 20.09.2014, 10:15 • Stadion Rudolfa Labaje, Třinec (kapacita: 2200 míst) • FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Předzápasové kurzy
     
    90+2
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Olomouc šetřila čas na útočné polovině a dokonce se jí povedlo přidat třetí, rozhodující branku! Varadi se octl sám před Brukem, naznačil střelu, ještě přihrál MICHALU ORDOŠOVI a ten poslal míč do prázdné brány – 1:3!
     
    88
    Souboj Jana Lukáše (TRI) a Rajnocha končí další žlutou kartou pro třineckého hráče. Po souboji se oba hráči zvedali ztěžka, ale jsou v pořádku.
     
    87
    Jaroslav Málek (TRI) zřejmě nekorektně protestoval proti odpískanému hraní rukou a obdržel od sudí Adámkové další žlutou kartu.
     
    87
    Naposledy střídají také hosté z Olomouce. Jana Navrátila na hřišti nahradil Adam Varadi. Do konce utkání zbývá zhruba pět minut.
     
    82
    Dva střídající hráči Olomouce pořádně zatopili třinecké defenzivě a mohlo být definitivně rozhodnuto! Ordoš si krásně narazil s Chorým a placírkou poslal balon na zadní tyč! Od ní se balon naštěstí pro domácí odrazil přímo k Brukovi!
     
    75
    Hosté patnáct minut před uplynutím základního hracího času podruhé střídají. Trenér Kalvoda stáhl ze hry Davida Housku, nastupuje Michal Ordoš.
     
    71
    Hraje se převážně uprostřed hřiště a dlouho čekáme na jakékoliv zakončení, ať už na té či oné straně. Žlutá karta byla po faulu na půlce udělena Tomáši Chorému (OLO).
     
    69
    Nosítka se nakonec ukázala jako zbytečná, ale Lukáš Paleček přesto střídá. Vypadá to na poraněné zápěstí. Nastupuje druhý brankář Václav Bruk.
     
    62
    Plšek se na útočné půlce obtočil kolem Vomáčky a ten ho musel faulovat. Mezitím Sigma poprvé střídá, odchází Václav Vašíček, novým mužem na hřišti je Tomáš Chorý.
     
    49
    Třinec právě vstřelil branku!
    Slezané vybojovali rohový kop, ten rozehrál Malíř, ale zdálo se, že přetáhl. K míči se však dostal Lukáš, vrátil jej před branku a TOMÁŠ GAVLÁK zúročil své centimetry povedenou hlavičkou k tyči! Je sníženo – 1:2!
     
    46
    Trenér Kalivoda udělal během přestávky jednu změnu. Ze hry odstoupil Petr Lisický a nahradil ho Jan Lukáš, což znamená sázku na útočnou kartu. Vzadu by měli hrát domácí na tři obránce.
     
    43
    Je tomu opravdu tak a Miroslav Ceplák je stažen ze hry. Místo něj si zahraje Jaroslav Málek. Standardní situaci Třince rozehraje Čelůstka.
     
    40
    A už to mohlo být o tři branky! Vašíček podržel balon na levé straně, Navrátil pak přihrál Plškovi a ten svou střelou jen těsně minul horní roh Palečkovy branky!
     
    36
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Vašíček poslal přesnou přihrávku na Zahradníčka, který postupoval sám na Palečka! Potom olomoucký záložník ještě předložil míč před prázdnou branku a PETR LISICKÝ si pod tlakem Plška srazil balon do vlastní sítě – 0:2!
     
    24
    A žlutou kartu uviděl také Petr Lisický (TRI). Lisický fauloval Navrátila, žlutá karta však byla z kategorie těch přísnějších. Navrátil vypadá, že bude v pořádku.
     
    21
    Třinečtí jsou docela nervózní a už druhý fotbalista Slezanů má na kontě žlutou kartu. Benjamin Vomáčka (TRI) nedovoleně zastavil Plška.
     
    20
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Sigma se po dvaceti minutách ujímá vedení! Poprvé ještě Třinec uchránily od inkasované branky šťastné odrazy, podruhé si však Navrátilův centr našel VÁCLAV VAŠÍČEK, pověsil se do vzduchu a překonal Palečka – 0:1!
     
    19
    Rozhodčí Adámková se po přerušení k faulu na Joukla vrátila. Jan Rajnoch (OLO) obdržel za svůj zásah loktem žlutou kartu.
     
    16
    Lukáš Kubáň (TRI) už vyčkávání nevydržel a tvrdě skosil hostujícího Šindeláře. Sudí Adámková vytasila zcela po právu žlutou kartu.
     
    8
    Hupka nehlavičkoval dost razantně a Sigma vyrazila dopředu. Lisický zaváhal a pustil do úniku Navrátila! Střela olomoucké záložníka byla Lisickým znovu tečována a skončila na tyči Palečkovy branky!

    Ondřej Zoubek

    Branky: 49. Gavlák – 20. Vašíček, 36. Lisický (vla.), 90+2. Ordoš

    Karty:   16. Kubáň (TRI), 21. Vomáčka (TRI), 24. Lisický (TRI), 87. Málek (TRI), 88. Lukáš (TRI) – 19. Rajnoch (OLO), 71. Chorý (OLO)


    FK Třinec: Paleček (70. Bruk) – Lisický (46. Lukáš), Vomáčka (C), Čelůstka, Zawada – Malíř, Hupka, Kubáň, Ceplák (43. Málek) – Joukl, Gavlák. Trenér: Marek Kalivoda.
    Náhradníci: Bruk – Velner, Matoušek, Lukáš, Kundrátek, Smetana, Málek.

    SK Sigma Olomouc: Reichl – Hála, Rajnoch (C), Šindelář, Vepřek – Zahradníček, Cana, Houska (75. Ordoš), Plšek, Navrátil – Vašíček (62. Chorý). Trenér: Leoš Kalvoda.
    Náhradníci: Blaha – Ordoš, Škerle, Varadi, Chorý, Falta, Janotka.

    Rozhodčí: Jana Adámková – Ondřej Pelikán, Zdeněk Arnošt

    Diváci: 811
    bahis siteleri