Česko – Rakousko 4:1 (kon.)
konec
Česko
4:1 (1:0, 3:0, 0:1)
Rakousko
Neděle 21.09.2014, 12:45 • Netzsch Arena Selb • Reprezentace žen do 18 let
Partner:
     
    48:53
    Síly na ledě se vyrovnají, postaral se o to pohyb Martiny Zedníkové. Brýlatou českou obránkyni zahákovala Sophie Engelhartová (AUT), která už sedí na trestné.
     
    47:24
    Přichází menší trest pro náš výběr. Martina Mašková (CZE) si u časoměřičů odpočine na dvě minuty za hákování.
     
    38:05
    Česká aktivita bude bohužel trochu utlumena, je tu nedovolený zákrok a oslabení. Tereza Topolská (CZE) neúmyslně zvedla svou hokejku příliš vysoko.
     
    33:10
    Pochopitelně šlo o předem připravený záměr trenérů. Teď přichází třetí přesilová hra České republiky, Michaela Korotajová (AUT) jde pykat za podražení.
     
    29:19
    A tak už to zase zkusily Češky, jmenovitě Tereza Karlecová. Vzápětí ale faulují a jdou do čtyř. Karolína Kosinová (CZE) je vyloučena za podražení.
     
    25:52
    Další živý průnik Terezy Topolské zastavily naše sokyně jen za cenu faulu. Michaela Korotajová (AUT) je vyloučena za podražení, tuhle přesilovku bychom potřebovali využít.
     
    12:25
    Dominika Forejtová (CZE) přibrousila u hrazení, což se neobešlo bez pozornosti dámy v pruhovaném a naše útočnice jde pykat za hru tělem.
     
    05:01
    Náš soupeř teď dokázal dobře bránit kolem své svatyně, i tak jsme si vysloužili první přesilovku zápasu. Za hákování je vyloučena Laura Lüfteneggerová (AUT).

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 4. Hymlárová (Patočková), 24. Patočková (Topolská), 35. Hymlárová (Kosinová, Karlecová), 37. Hymlárová (Jůzková, Pytlíková) – 59. Pesendorferová


    Česko: Zechovská (33. Jandová) – Zedníková, Jančová, Zíková, Pytlíková, Kosinová, Bartošová, Holá – Patočková, Bukolská, Hymlárová – Mašková, Forejtová, Jůzková – Vozdecká, Pátková, Karlecová – Adamová, Topolská. Trenér: Jan Fidrmuc.
    Rakousko: Prünsterová (41. Ekrtová) – Korotajová, Engelhartová, Krausová, Fazokasová, Felderová, Auspergerová, Graufová – Burghartová, Astiová, Hanserová, Schneebergerová, Johannová, Killisch von Hornová, Schafzahlová, Schusserová, Lüfteneggerová, Pesendorferová. Trenér: Mika Väärälä.
    bahis siteleri