Česko – Rakousko 4:1 (kon.)
konec
Česko
4:1 (1:0, 3:0, 0:1)
Rakousko
Neděle 21.09.2014, 12:45 • Netzsch Arena Selb • Reprezentace žen do 18 let
Partner:
     
    58:29
    Rakousko právě vstřelilo branku!
    Stejně jako včera proti Německu, ani dneska bohužel neudržíme čisté konto. Chyba na útočné modré čáře poslala do brejku JENNIFER PESENDORFEROVOU, která Jandovou překonala povedenou forhendovou kličkou – 4:1. Bez asistence.
     
    36:09
    Česko právě vstřelilo branku!
    Čepice na led! Konečně nám to tam padá a česká střídačka gratuluje KLÁŘE HYMLÁROVÉ k hattricku! Bleskovou akcí jsme se dostali do útočného pásma, kde si hokejistka Karviné mohla vybrat mezi střelou a přihrávkou, a nakonec zvolila první možnost. Trefila krásně růžek – 4:0! Asistence: Adéla Jůzková, Denisa Pytlíková.
     
    34:43
    Česko právě vstřelilo branku!
    Poprvé v zápase využíváme přesilovku a bylo se na co dívat! Od modré čáry našla česká obránkyně úplně volnou KLÁRU HYMLÁROVOU. Ta si před Prünsterovou dovolila drzou bekhendovou kličku, kterou v parádní rychlosti zakončila do prázdné brány – 3:0! Asistence: Karolína Kosinová, Tereza Karlecová.
     
    23:09
    Česko právě vstřelilo branku!
    Takřka přesně po stejné době jako v první třetině přichází gól českého týmu. Klíčem k rozevření rakouské obrany byla rychlost! Tereza Topolská poslala z rohu prudkou a přesnou přihrávku BARBOŘE PATOČKOVÉ, která z první nekompromisně překonala gólmanku Prünsterovou – 2:0! Asistence: Tereza Topolská.
     
    03:07
    Česko právě vstřelilo branku!
    Naštěstí je tady hodně brzy úvodní gól českého týmu! Od samého začátku jsme Rakušanky v jejich pásmu tlačili, až se před brankou zrodila nepřehledná situace. V ní byla nejpohotovější KLÁRA HYMLÁROVÁ, která se tak raduje potřetí za víkend – 1:0! Asistence: Barbora Patočková.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 4. Hymlárová (Patočková), 24. Patočková (Topolská), 35. Hymlárová (Kosinová, Karlecová), 37. Hymlárová (Jůzková, Pytlíková) – 59. Pesendorferová


    Česko: Zechovská (33. Jandová) – Zedníková, Jančová, Zíková, Pytlíková, Kosinová, Bartošová, Holá – Patočková, Bukolská, Hymlárová – Mašková, Forejtová, Jůzková – Vozdecká, Pátková, Karlecová – Adamová, Topolská. Trenér: Jan Fidrmuc.
    Rakousko: Prünsterová (41. Ekrtová) – Korotajová, Engelhartová, Krausová, Fazokasová, Felderová, Auspergerová, Graufová – Burghartová, Astiová, Hanserová, Schneebergerová, Johannová, Killisch von Hornová, Schafzahlová, Schusserová, Lüfteneggerová, Pesendorferová. Trenér: Mika Väärälä.
    bahis siteleri