Hr. Králové – Mladá Boleslav 6:1 (kon.)
konec
Královští lvi Hradec Králové
6:1 (1:0, 3:1, 2:0)
BK Mladá Boleslav
Čtvrtek 25.09.2014, 16:00 • Zimní stadion v Hradci Králové • Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    51:15
    Hradec právě vstřelil branku!
    Šestá branka v síti hostů znamená nejspíš rozhodnutí o vítězi dnešního zápasu. V předbrankovém prostoru se nejlíp zorientoval RADOVAN PAVLÍK, který uklidil kotouč za Kroftu. Asistence: Tomáš Zahradník.
     
    45:39
    Hradec právě vstřelil branku! FILIP HRONEK se dobře obtočil kolem obránce a poté si položil i Kroftu, který neměl nárok! Bez asistence.
     
    39:29
    Hradec právě vstřelil branku!
    A je to 4:1! EMIL VESELÝ napřáhl na modré čáře a tvrdou ránou prostřelil Kroftu v brance hostů. Střela se ještě otřela o tyč. Asistence: Štěpán Matějček, Tomáš Hofman.
     
    37:38
    Hradec právě vstřelil branku!
    Nádherná kombinace v podání domácích. Ihned po vyhraném vhazování ukázali, jak je vlastně hokej jednoduchá hra. Obránce nahrál druhému, ten Chalupovi do rohu, ten před prázdnou bránu RADOVANU PAVLÍKOVI, který pohodlně zakončil. Asistence: David Chalupa, Filip Hronek.
     
    25:00
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Tak to je rychlá odpověď Bruslařského klubu. Kapitán hostů Michal Mattis pálil od modré a DOMINIK SKOŘEPA tečoval střelu do protipohybu Groha, který se natahoval marně. Asistence: Michal Mattis, Patrik Straka.
     
    24:34
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradec Králové vede už o dvě branky. Střelu Matějčka dorazil za Koftova záda PATRIK HIDVEGHY. Asistence: Štěpán Matějček, Tomáš Hofman.
     
    06:11
    Hradec právě vstřelil branku!
    Domácí jdou do vedení! DAVID CHALUPA se dostal ke střele z prostoru mezi kruhy a Krofta byl na jeho střelu krátký! Asistence: Radovan Pavlík, Filip Hronek.

    Rudolf Bernart

    Branky a nahrávky: 7. Chalupa (Pavlík, Hronek), 25. Hidveghy (Matějček, Hofman), 38. Pavlík (Chalupa, Hronek), 40. Veselý (Matějček, Hofman), 46. Hronek, 52. Pavlík (Zahradník) – 25. Skořepa (Mattis, Straka)


    Královští lvi Hradec Králové: Groh (Vitešnik) – Havránek, Lier, Šimůnek, Hroudný, Veselý – Matouš, Zahradník (C), Hofman, Malík, Hnik, Matějček, Hidveghy, Chalupa, Pavlík, Šmída, Kynčl, Hronek, Moník, Hejna.
    BK Mladá Boleslav: Krofta (Marek) – Řečinský, Durkáč, Vodseďálek, Kalus, Marček, Mašek, Mlčoch, Mattis (C) – Prokop, Kroni, Vajsejtl, Straka, Bohanos, Vaníček, Rypar, Kalaš, Ficek, Skořepa, Uřidil, Dančišin.

    Rozhodčí: Homola – Blümel, Huryta.
    bahis siteleri