Buffalo – Pittsburgh 1:6 (kon.) | Ottawa – Winnipeg 1:2 (0:1 po s.n.) | Philadelphia – Colorado 4:3 (kon.)
Columbus – Tampa 4:7 (kon.) | Toronto – NY Rangers 5:4 (kon.) | Montreal – Minnesota 4:1 (kon.)
Washington – Carolina 4:3 (po pr.) | St. Louis – Nashville 1:2 (kon.) | Dallas – San Jose 3:5 (kon.)
Arizona – NY Islanders 0:1 (kon.) | Los Angeles – Vancouver 5:1 (kon.)
konec
Philadelphia Flyers
4:3 (1:0, 3:0, 0:3)
Colorado Avalanche
Neděle 09.11.2014, 01:00 • Wells Fargo Center, Philadelphia • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    REDMOND - 4:3
     
    51:38
    Colorado právě vstřelilo branku!
    A už je to jen o gól! Obrana Flyers spáchala v obranném pásmu další chybu, puk se dostal mezi kruhy k ZACHU REDMONDOVI a ten přes Del Zotta prostřelil Masona. Asistence: Maxine Talbot.
    TANGUAY - 4:2
     
    46:46
    Colorado právě vstřelilo branku!
    No a možná máme zaděláno na drama. Domácí propadli ve středním pásmu, Colorado se dostalo do brejku dvou na jednoho a z pravé strany prostřelil Masona ALEX TANGUAY. Asistence: Tyson Barrie, Dennis Everberg.
    TALBOT - 4:1
     
    42:29
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Nula u Masona je minulostí. Po nahození puku na zadní mantinel přišlo nepovedené vyhození, v levém kruhu se k puku dostal MAXIME TALBOT a tvrdou ranou o tyčku snížil na 4:1. Bez asistence.
    GIROUX - 4:0
     
    36:22
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Teď už to ale domácí zvládli a byla to dokonalá rozborka obrany Avalanche. Lecavalier už přihrával před branku, kde si sjel CLAUDE GIROUX a zakončoval do zcela odkryté branky. Asistence: Vincent Lecavalier, Jakub Voráček.
    B. SCHENN - 3:0
     
    31:24
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Domácí přidávají další branku. Read ještě před Berrou neuspěl, i když ho měl hezky položeného. Zpětnou přihrávkou pak ale vybídl BRAYDENA SCHENNA ke střele do poloodkryté branky, když se gólman Colorada nestačil přemístit a připravit. Asistence: Matt Read, Michael Del Zotto.
    Wayne SIMMONDS - 2:0
     
    22:48
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    A je to 2:0. WAYNE SIMMONDS dostal přihrávku na úroveň brankové čáry, vyjel si před gólmana a zblízka dostal puk za jeho záda. Asistence: Claude Giroux, Jakub Voráček.
    GIROUX - 1:0
     
    19:57
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Přesilovka je ještě před pauzou využitá, když se v levém kruhu dostal k puku CLAUDE GIROUX a nádhernou křížnou střelou do šibenice otevřel skóre. Berra toho moc neviděl, skvělé clonění totiž předvedl Simmonds. Asistence: Wayne Simmonds, Jakub Voráček.

    Aleš Pur

    Branky a nahrávky: 20. Giroux (Simmonds, Voráček), 23. Simmonds (Giroux, Voráček), 32. B. Schenn (Read, Del Zotto), 37. Giroux (Lecavalier, Voráček) – 43. Talbot, 47. Tanguay (Barrie, Everberg), 52. Redmond (Talbot)


    Philadelphia Flyers: Mason (Emery) – Streit, Grossmann, L. Schenn, Coburn, Schultz, Del Zotto – Voráček, Giroux, Simmonds – VandeVelde, Lecavalier, Umberger – Read, Couturier, B. Schenn – Akeson, Bellemare, Rinaldo. Trenér: Craig Berube.
    Colorado Avalanche: Berra (Varlamov) – Johnson, Hejda, Barrie, Guenin, Redmond, Holden – Iginla, MacKinnon, Landeskog – McGinn, Duchene, O'Reilly – Evenberg, Mitchell, Tanguay – Talbot, Cliche, MaLeod. Trenér: Patrick Roy.

    Rozhodčí: Hebert, Joannette – Heyer, Pancich

    Diváci: 19 792
    bahis siteleri