Jekatěrinburg – Barys 2:1 (po pr.) | Magnitogorsk – Ufa 2:6 (kon.) | Čerepovec – Atlant 3:4 (po pr.)
Jaroslavl – Toljatti 2:4 (kon.) | Viťaz – Nižněkamsk 3:2 (2:1 po s.n.) | Kazaň – Omsk 4:2 (kon.)
Riga – Petrohrad 4:2 (kon.) | Záhřeb – Jokerit 1:3 (kon.)
konec
Metallurg Magnitogorsk
2:6 (1:2, 0:1, 1:3)
Salavat Julajev Ufa
Sobota 22.11.2014, 13:00 • Metallurg Ice Arena, Magnitogorsk • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Jegor DUBROVSKIJ - 2:6
     
    59:59
    Ufa právě vstřelila branku!
    Tak domácí ještě odvolali Pečurskiho, což se jim vůbec nevyplatilo a hosté přidávají šestou branku. Celé šestici Magnitky ujel Tolpeko s Dubrovskim a první jmenovaný předložil puk právě JEGORU DUBROVSKÉMU, který jej posunul do prázdné brány. Asistence: Denis Tolepko
     
    59:25
    Po krásné přihrávce Junkova se do úniku dostal Jakucenja, ale domácí útočník neměl dostatečnou rychlost a trefil jen Sochatskiho.
     
    57:33
    Salavat hrál v šesti a bude hrát další oslabení.
     
    55:47
    Mozjakin skokem zachránil puk před modrou čarou a domácí se dostali do dvou obrovských šancí. Zaripov nejdřív střílel z první jen do skvělého Sochatskiho a Jan Kovář poté trefil místo prázdné brány jen tyč!
     
    54:27
    Metallurg Magnitogorsk odvolává brankáře a zkouší to v šesti!
     
    54:23
    Magnitky bude mít další příležitost ke vstřelení branky. Na trestnou lavici totiž podruhé v dnešním zápase putuje Arturs Kulda (UFA), který podrazil Jakucenju.
     
    52:41
    Na ledové ploše se dějí velké věci. Do přečíslení se nyní hrnuli dva hostující hráči, ale obětavý zákrok jednoho z domácích obránců jim zhatil příležitost navýšit vedení.
     
    52:14
    Do další šance se tlačil Denis Zaripov, ale zkušený útočník na hranici brankoviště netrefil rychlou křižnou přihrávku Honzy Kováře.
    Sergej MOZJAKIN - 2:5
     
    51:09
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Metallurgu se podařilo rychle využít přesilovku a stav utkání je 2:5. Jan Kovář našel volného SERGEJE MOZJAKINA a domácí kanonýr vykřesal přesnou střelou maličkou naději pro svůj tým. Asistence: Jan Kovář
     
    50:44
    Rozhodčí opět vylučují. Hráčská lavice Ufy je potrestána za zdržování hry.
     
    49:59
    Menší výměna názorů se strhla mezi Timem Brentem (MET) a Alexanderem Pankovem (UFA) a rozhodčí posílají oba kohouty na trestnou lavici za hrubost.
    Jevgenij SKAČKOV - 1:5
     
    49:29
    Ufa právě vstřelila branku!
    A už je to 1:5! Po velké chybě Leeho posunul Kajgorodov puk ke Kolcovovi, který jej poslal na domácí bránu a nikým neatakovaný JEVGENIJ SKAČKOV tečoval kotouč nad rameno bezmocného Pečurskiho. Asistence: Kirill Kolcov
     
    48:13
    Francis Pare pálil z otočky a puk prošel Sochatskimu výstrojí. Velmi pohotově však zareagoval Zubarev, který zalehl kotouč a nenechal dorážet Junkova.
     
    47:02
    Teď už však v útočném pásmu jsou a Sochatskij předvedl vynikající zákrok proti střele Zaripova, který pálil z první po přihrávce Kováře. Hostující brankář se stihl přesunout a lapil puk do své rukavice.
     
    45:52
    Na trestnou lavici usedá Denis Bodrov (UFA), který se provinil hákováním.
    Dmitrij SJOMIN - 1:4
     
    43:23
    Ufa právě vstřelila branku!
    Zničehonic však skórují hosté a zvyšují své vedení. Makarov vyrazil ihned po vhazování za bránu Pečurskiho, kde se dostal ke kotouči, přehodil bránu a DMITRIJ SJOMIN plácl bekhendem do puku tak šikovně, že překonal domácího brankáře. Asistence: Dmitrij Makarov
     
    38:15
    Domácí již jsou v plném počtu, ale Pečurskij nyní musel předvést několik těžkých zákroků proti dorážkám Sjomina se Skačkovem.
     
    36:07
    Tim Brent (MET) vyhodil puk do hlediště a putuje na trestnou lavici.
     
    33:22
    Hra se opravdu hodně rychle přelévá ze strany na stranu a oba týmy si dokáží vytvářet šance, které však končí na skvělých brankářích. Skvělou akci nyní předvedl Kameněv, ale po sólu přes tři protivníky skončil na vynikajícím Sochatskim.
     
    31:21
    Po špatně vyřešeném přečíslení v útočném pásmu Ufy se do podobné pozice dostali i domácí, ale ti chtěli akci vykombinovat až takzvaně do kuchyně a Sochatskij vůbec nemusel zasahovat.
    Ilkka HEIKKINEN - 1:3
     
    24:07
    Ufa právě vstřelila branku!
    Hosté využívají přesilovou hru čtyř proti třem a berou si zpět dvougólové vedení. Kirril Kolcov tentokrát nestřílel, přihrál na modrou ILKKA HEIKKINENOVI a ten podobně jako Kolcov v první třetině prostřelil přesnou ranou domácího brankáře Pečurskiho.
     
    23:53
    Hlavní rozhodčí se nám nějak rozjeli a vylučují dalšího hráče. Rafael Batyršin (MET) trefil Hartikainena do tváře a je vyloučen za úder do oblasti hlavy či krku. Domácí obránce inkasuje navíc desetiminutový trest za nesportovní chování.
     
    23:32
    Přesilová hra Salavatu je u konce. Jevgenij Skačkov (UFA) přidržel stejně jako Junkov hokejku svého protivníka a inkasuje dvě trestné minuty.
     
    22:51
    Obrovský závar před Pečurskim, ale ani Slepyšev ani Kajgorodov nedokázal do brány propasírovat puk přes obětavého Birjukova, který jej zalehl v brankovišti Metallurgu.
     
    22:14
    Michail Junkov (MET) nyní při snaze dostat se do útočného pásma ujmul hokejku jednomu z obránců Ufy a po zásluze putuje na lavici hanby.
    Francis PARE - 1:2
     
    19:59
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Domácím se sice přesilovka příliš nedařila, ale nakonec se radují z branky. Celá obrana Ufy nyní sledovala kotouč, který Viktor Antipin posunul ke zcela volnému FRANCISI PAREMU a ten v posledních setinách třetiny prostřelil hostujícího brankáře. Asistence: Viktor Antipin, Oskar Osala
     
    18:16
    Domácí budou mít šanci na snížení, neboť Arturs Kulda (UFA) putuje za hákování na trestnou lavici.
    Kirill KOLCOV - 0:2
     
    17:44
    Ufa právě vstřelila branku!
    Obrana domácích byla hodně rozhozená a hosté přidávají druhou branku. Od modré čáry nahazoval puk Andrej Zubarev a Pečurskij ho vyrazil jen k volnému KIRILLU KOLCOVOVI, který využil dostatku prostoru a bez problémů zakončil do odkryté brány. Asistence: Andrej Zubarev, Antti Pihlström
    Kirill KOLCOV - 0:1
     
    15:14
    Ufa právě vstřelila branku!
    Hosté bleskově využívají přesilovou hru a jdou do vedení. Na modrou čáru dostal puk nejproduktivnější hráč Ufy KIRILL KOLCOV, který využil skvělé clony Pihlströma a poslal puk přesnou střelou za záda Pečurskiho. Asistence: Alexej Kajgorodov
     
    15:00
    Michail Birjukov (MET) si pomohl hákováním a oslabuje svůj tým.
     
    12:34
    Anton Slepyšev se výborně uvolnil, vyhnul se dvěma hráčům a jeho štiplavou střelu z mezikruží zastavil až pravý beton Alexandera Pečurskiho.
     
    06:16
    Pečurskij (MET) dostává dvě minuty za podražení, ale gólman samozřejmě na trestnou lavici nemůže, takže trest odsedí Sergej Mozjakin.
     
    06:15
    Do úniku se dostal Skačkov, kterého při snaze zasáhnout podrazil Pečurskij a hostující útočník tak nemohl dobře zakončit.
     
    05:51
    Sjomin měl dostatek prostoru před brankovištěm, ale svou pohotovou střelu z otočky nasměřoval jen do hrudi Pečurskiho Tohle byla zatím největší šance Ufy.
     
    01:00
    Magnitce se podařilo výborně napadat rozehrávku Ufy a Potěchin pálil z velice dobré pozice. Svým pokusem však trefil jen povyjetého Sochatskiho.
     
    00:03
    Denis Chlystov (UFA) se pravděpodobně vyjádřil tak jak neměl a dostává desetiminutový trest za nesportovní chování.

    Lukáš Podleśny

    Branky a nahrávky: 20. Pare (Antipin, Osala), 52. Mozjakin (Kovář) – 16. Kolcov (Kajgorodov), 18. Kolcov (Zubarev, Pihlström), 25. Heikkinen (Kolcov), 44. Sjomin (Makarov), 50. Skačkov (Kolcov), 60. Dubrovskij (Tolpeko)


    Metallurg Magnitogorsk: Pečurskij (Košečkin) – Antipin, Birjukov (A), Lee, Chabarov, Batyršin, Ibragimov, Těreščenko, Bereglazov – Mozjakin (C), Kovář, Zaripov (A) – Brent, Osala, Kameněv – Pare, Jakucenja, Potěchin – Timkin, Platonov, Junkov
    Salavat Julajev Ufa: Sochatskij (Irving) – Bodrov, Kutuzov, Kulda, Heikkinen, Zubarev, Kolcov, Lekomcev – Chlystov (C), Dubrovskij, Tolpeko – Hartikainen, Sjomin, Makarov (A) – Pihlström, Kajgorodov (A), Skačkov – Slepyšev, Pankov, Gluchov

    Rozhodčí: Sergej Gusev, Alexander Sergejev – Dmitrij Golovljov, Roman Šichanov
    bahis siteleri