SK Karviná – Břeclav 2:3 (kon.) | Řisuty – Bílina 5:6 (po pr.) | SHK Hodonín – Přerov 2:3 (kon.)
Nový Jičín – Frýdek-M. 4:1 (kon.) | Mor. Budějovice – Kobra 2:7 (kon.) | Technika Brno – Opava 6:4 (kon.)
Kolín – Nymburk 4:2 (kon.) | Klatovy – Vrchlabí 4:1 (kon.) | Sokolov – Trutnov 6:1 (kon.)
Vsetín – Val. Meziříčí 7:2 (kon.) | Pelhřimov – Klášterec nO 7:6 (kon.) | Tábor – Žďár n/S 4:2 (kon.)
Jindř. Hradec – Jablonec n/N 6:2 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
7:2 (3:1, 1:1, 3:0)
HC Bobři Valašské Meziříčí
Sobota 22.11.2014, 17:30 • Zimní stadion Na Lapači • 2. liga skupina Východ
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:34
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Bobří hráz se rozpadá! Povedenou kombinaci zelenožlutých barev zakončil FRANTIŠEK ZÚBEK, ten se octl již v ostrém úhlu, ale našel skulinku a zajišťuje Vsetínu pětibrankový náskok. Asistence: Michal Hryciow, Michal Nedbálek.
     
    48:19
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetín souseda z Valašského Meziříčí nešetří! Ve dvojnásobné početní výhodě se opět prosazuje dynamit z hokejky ALEXANDRA GREBENYUKA. Asistence: Marek Haloda, Jan Podešva.
     
    46:03
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Tak tohle byla oku lahodící branková situace! Podešva vyvezl kotouč do útočného pásma, mohl pokračovat sám na Svobodu, ale neunáhlil se a počkal si na přijíždějícího ALEXANDRA GREBENYUKA, jenž dělovkou z první prostřelil Svobodu. Asistence: Jan Podešva.
     
    32:00
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku!
    Jenže domácí se dopustili chyby v defenzívě a opomněli ANTONÍNA SPRUŠILA, jenž upaloval zcela osamocen a střelou pod břevno vstřeluje branku naděje pro Bobry. Asistence: Ondřej Martiník, Daniel Matušenko.
     
    30:42
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Domácí využívají přesilovou hru, do samostatného úniku se dostal MARTIN ŠTRBÍK, zdálo se, že ani nezakončí, protože kotouč mu sjel z hole, jenže černý kus placaté gumy pod Svobodou projel a vsetínský štírek mohl slavit. Asistence: Michal Nedbálek.
     
    15:29
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Herní převaha domácích se začíná projevovat i ve skóre! Znovu jsme byli svědky skvěle sehrané akce druhé útočné formace domácích. Kolařík na modré čáře přihrál rozjetému DAVIDU HRAZDIROVY, vsetínský štírek propálil Svobodu. Asistence: Jan Kolařík.
     
    14:04
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetín se ve vlastním oslabení ujímá vedení. JAN KOLAŘÍK ujel obráncům hostů a i s brankářem Svobodou dostal puk do sítě. Báchor.
     
    08:47
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku!
    Hosté z minima těží maximum. Nahozený kotouč Hromada vyrazil pouze na DAVIDA VARGU a ten neměl problém jej uklidit do branky. Asistence: Petr Gulda st.
     
    07:14
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Nyní už se Vsetínští radují z využité přesilovky. Slováček křižnou přihrávkou DAVIDA HRAZDIRU, ten si kotouč zpracoval, Svoboda mezitím lehl a vsetínský útočník zavěsil pod břevno. Asistence: Ondřej Slováček.

    Jan Tajzler

    Branky a nahrávky: 8. Hrazdira (Slováček), 15. Kolařík (Báchor), 16. Hrazdira (Kolařík), 31. Štrbík (Nedbálek), 47. Grebenyuk (Podešva), 49. Grebenyuk (Haloda, Podešva), 59. Zúbek (Hryciow, Nedbálek) – 9. Varga D. (Gulda P. st.), 32. Sprušil (Martiník, Matušenko)


    VHK ROBE Vsetín: Hromada (Plšek) – Haloda, Grebenyuk, Báchor, Tichý, Hurtík, Nedbálek, Hryciow, Štědrý – Zúbek, Podešva, Vítek, Slováček, Hrazdíra, Kolařík, Štrbík, Daněk, Kývala, Hruška, Ukhin
    HC Bobři Valašské Meziříčí: Svoboda (Vydržel) – Fišera, Gulda P. st., Kaluža, Finkes, Šimek, Matušenko, Valentík – Baroš, Kuchta, Kundrátek, Kysučan, Martiník, Gulda P. ml., Slovák, Sprušil, Škumát, Varga D., Varga M., Matějek

    Rozhodčí: Czubaj (Dětmarovice) – Matěj, Vožda (oba Olomouc)

    Diváci: 1887
    bahis siteleri