Kometa Brno – Olomouc 3:2 (kon.) | Hr. Králové – Chomutov 4:1 (kon.) | HC Plzeň – Sparta 3:2 (kon.)
Kladno – K. Vary 2:3 (kon.) | HC Litvínov – Hvězda Praha 7:2 (kon.) | Pardubice – Slavia 3:6 (kon.)
Č. Budějovice – Letňany 5:1 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
3:2 (0:1, 1:0, 2:1)
HC Olomouc
Neděle 30.11.2014, 12:00 • Hala Rondo, Brno • ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    46:11
    Kometa právě vstřelila branku!
    A Brno obrátilo skóre! To po nádherném gólu, který vznikl na hokejkách Gajarskáho a Škvrněte. Adam Gajarský si všiml volné cesty, kterou poslal přesný pas na MARKA ŠKVRNĚTE. Ten nastavil hůl a z první poslal kotouč za brankovou čáru. Asistence: Adam Gajarský, Libor Zábranský.
     
    40:45
    Kometa právě vstřelila branku!
    MATĚJ NOVÁK využil nařízené trestné střílení, když nejdříve naznačil střelu a zmátl Galušku. Posléze zavěsil k pravé tyči, které byla úplně nehlídaná. Kometa se tak rychle vzpružila a skóre je po patnácti třinácti vteřinách třetí třetiny opět vyrovnané.
     
    40:08
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Po osmi vteřinách od úvodního buly třetí třetiny se Olomouc raduje ze vstřeleného gólu. MARTIN URBAN se ihned po vyhraném vhazování prosmýkl mezi dvěma hráči a dostal do brejkové situace, kterou využil. Bez asistence.
     
    36:10
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brno se dočkalo vytouženého vyrovnání. To si připisuje ADAM GAJARSKÝ, který se jako jediný dostal k odraženému puku ze skrumáže před nic netušícím Galuškou. Ten se jen ohlédl po střele z levého křídla. Asistence: Filip Král, Jan Holemý.
     
    08:51
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Ačkoliv byli hosté po celou dobu utkání pod tlakem Komety, otevírají skóre dnešního zápasu. JAKUB GALVAS si krásně najel do oblasti mezikruží, odkud vyslal přesnou střelu zápěstím. Rána skončila pod víkem Dostálovy brány. Asistence: Martin Urban, Tomáš Holiš.

    Simona Fischmeisterová

    Branky a nahrávky: 37. Gajarský (Král, Holemý), 41. M. Novák (TS), 47. Škvrně (Gajarský, Zábranský) – 9. Galvas (Urban, Holiš), 41. Urban


    HC Kometa Brno: Dostál (Pleticha) – Vávra, Zábranský, Kučera, Král, Holemý, Vašíček, Gloz, David, Mikyska – Novák M., Klenec, Gajarský, Škvrně, Matula, Süss, Svoboda, Kunc, Hubáček, Novák J.. Trenér: Jan Konečný.
    HC Olomouc: Galuška (Schejbal ) – Dajčar, Krejčí, Mader, Galvas, Holiš, Klesla – Štefka, Pěcha, Handl, Urban, Kret, Janečko, Skřivánek. Trenér: Kamil Přecechtěl.

    Rozhodčí: Lerch – Chocholouš, Mikšík.
    bahis siteleri