Kometa Brno – Olomouc 3:2 (kon.) | Hr. Králové – Chomutov 4:1 (kon.) | HC Plzeň – Sparta 3:2 (kon.)
Kladno – K. Vary 2:3 (kon.) | HC Litvínov – Hvězda Praha 7:2 (kon.) | Pardubice – Slavia 3:6 (kon.)
Č. Budějovice – Letňany 5:1 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
3:2 (0:1, 1:0, 2:1)
HC Olomouc
Neděle 30.11.2014, 12:00 • Hala Rondo, Brno • ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    55:54
    Galuška (OLO) – 2 minuty za držení protihráče.
     
    54:44
    Brno se ocitlo ve slibné situaci, když Gajarský křižně přihrál Matulovi, jenž mohl mířit do odkryté části klece, ale Galuška tam rychle nacpal svůj beton a pokus domácích zmařil.
     
    51:47
    Vašíček (KOM) – 2 minuty za faul loktem.
     
    46:11
    Kometa právě vstřelila branku!
    A Brno obrátilo skóre! To po nádherném gólu, který vznikl na hokejkách Gajarskáho a Škvrněte. Adam Gajarský si všiml volné cesty, kterou poslal přesný pas na MARKA ŠKVRNĚTE. Ten nastavil hůl a z první poslal kotouč za brankovou čáru. Asistence: Adam Gajarský, Libor Zábranský.
     
    44:51
    Krejčí (OLO) – 2 minuty za napadení.
     
    40:45
    Kometa právě vstřelila branku!
    MATĚJ NOVÁK využil nařízené trestné střílení, když nejdříve naznačil střelu a zmátl Galušku. Posléze zavěsil k pravé tyči, které byla úplně nehlídaná. Kometa se tak rychle vzpružila a skóre je po patnácti třinácti vteřinách třetí třetiny opět vyrovnané.
     
    40:08
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Po osmi vteřinách od úvodního buly třetí třetiny se Olomouc raduje ze vstřeleného gólu. MARTIN URBAN se ihned po vyhraném vhazování prosmýkl mezi dvěma hráči a dostal do brejkové situace, kterou využil. Bez asistence.
     
    38:00
    Klesla z podobné situace jako se prosadilo Brno nastřelil břevno!
     
    36:10
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brno se dočkalo vytouženého vyrovnání. To si připisuje ADAM GAJARSKÝ, který se jako jediný dostal k odraženému puku ze skrumáže před nic netušícím Galuškou. Ten se jen ohlédl po střele z levého křídla. Asistence: Filip Král, Jan Holemý.
     
    32:34
    Novák (KOM) – 2 minuty za hákování.
     
    30:22
    Janečko (OLO) – 2 minuty za vysokou hůl.
     
    29:54
    Mikyska zvolil rychlou střelu z pravého křídla, která se otřela o gólmanovu ruku a kotouč se chvíli povaloval na brankovišti.
     
    29:04
    Mader (OLO) – 2 minuzty za sekání.
     
    27:37
    Libor Zábranský se přiřítil do prostoru mezikruží, odkud za jízdy vypálil mezi Galuškovy betony. Olomoucký gólman ale stihl nohy secvaknout k sobě a nevytvořil tak místo pro kotouč.
     
    23:52
    Urban byl blízko navýšení náskoku pro svůj tým! Téměř sám se objevil před Dostálem, několikrát vymíchal puk a vystřelil pod ruku domácího gólmana. Ten ale dobrým zákrokem zachránil svůj tým.
     
    11:10
    Olomouc měla opět velikou šanci! Při přesilové hře mířila na Kleslu, najetého u vzdálenější tyči Galušky, přihrávka z pravého kruhu kluziště. Dostál se jen tak tak dokázal včas přesunout ke střílejícímu Kleslovi. Kotouč mu ale ještě vypadl a musel se potýkat s dorážkou Krejčího. Brněnský gólman ale v této zkoušce obstál.
     
    10:38
    David (KOM) – 2 minuty za podražení.
     
    08:51
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Ačkoliv byli hosté po celou dobu utkání pod tlakem Komety, otevírají skóre dnešního zápasu. JAKUB GALVAS si krásně najel do oblasti mezikruží, odkud vyslal přesnou střelu zápěstím. Rána skončila pod víkem Dostálovy brány. Asistence: Martin Urban, Tomáš Holiš.
     
    Gajarský byl blízko úvodní branky tohoto duelu, když si sjel k levé tyči Galušky. Olomoucký brankář už ležel roztažený na brankovišti a brněnskému hráči zbývalo jen zvednout kotouč. To se mu ale nepovedlo a napálil jen beton gólmana.
     
    02:40
    Holiš (OLO) – 2 minuty za hrubost.

    Simona Fischmeisterová

    Branky a nahrávky: 37. Gajarský (Král, Holemý), 41. M. Novák (TS), 47. Škvrně (Gajarský, Zábranský) – 9. Galvas (Urban, Holiš), 41. Urban


    HC Kometa Brno: Dostál (Pleticha) – Vávra, Zábranský, Kučera, Král, Holemý, Vašíček, Gloz, David, Mikyska – Novák M., Klenec, Gajarský, Škvrně, Matula, Süss, Svoboda, Kunc, Hubáček, Novák J.. Trenér: Jan Konečný.
    HC Olomouc: Galuška (Schejbal ) – Dajčar, Krejčí, Mader, Galvas, Holiš, Klesla – Štefka, Pěcha, Handl, Urban, Kret, Janečko, Skřivánek. Trenér: Kamil Přecechtěl.

    Rozhodčí: Lerch – Chocholouš, Mikšík.
    bahis siteleri