Havlíčkův Brod – Ústí n/L 1:3 (kon.) | Mountfield HK – Vsetín 8:4 (kon.)
konec
Mountfield HK
8:4 (2:0, 1:4, 5:0)
VHK ROBE Vsetín
Neděle 14.12.2014, 12:00 • Zimní stadion v Hradci Králové • Liga juniorů
Partner:
     
    Skončilo utkání, které bylo jako na houpačce. Hradec Králové vedl o dvě branky, ale Vsetín dokázal utkání čtyřmi brankami ve druhé třetině otočit. Hradec před koncem druhé třetiny ještě snížil. Ve třetí třetině poté Hradec Králové vstřelil pět branek a rozhodl tak o svém vítězství! To je ode mne pro dnešek vše, hezký zbytek neděle přeje Rudolf Bernart. (14:32:09)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:47
    Ašenbrenner ještě kryje střelu Valtera.
     
    59:29
    Utkání se v klidu dohrává.
     
    58:55
    Mountfield právě vstřelil branku!
    Vstřelenou brankou Hradec pojišťuje své vítězství. Marek Malinský našel přesně PATRIKA MIŠKÁŘE, který propasíroval kotouč mezi Stojarovým tělem a tyčkou brankou. Asistence: Marek Malinský.
     
    57:41
    Hosté v plném počtu.
     
    56:36
    Stojar chytá střelu Ondřeje Kovářů.
     
    56:07
    Martin Bartoň vystřelil jednu ze svých pověstných střel zápěstím, Stojar se jen ohlédl. Bartoň ale orazítkoval pouze tyč.
     
    55:41
    Mountfield operuje v pásmu Valachů.
     
    55:39
    Hradec Králové dostává příležitost přesilové hry, na trestnou lavici putuje Jakub Bouda za hákování.
     
    55:26
    Domácí v plném počtu.
     
    53:26
    Vsetín si zahraje přesilovku, na trestnou lavici putuje Martin Bartoň.
     
    52:54
    Hradec Králové pokračuje v obléhání vsetínské branky. Stojar je v brankovišti jako na kolotoči, ale odolává. Nyní byl hlavou v brance, ale betony měl poskládané v brankovišti tak, že zabránil Hradci ve skórování.
     
    51:25
    Mountfield právě vstřelil branku!
    Hradec si vytvořil tak mohutný tlak, že to snad ani nemohlo dopadnout jinak, než vstřeleným gólem. Jedna střela za druhou mířila na Stojarovu branku, až se puk odrazil k Ondřeji Kovářů, který našel volného RADKA PILAŘE, který do odkryté klece neměl problém vstřelit branku. Asistence: Ondřej Kovářů, René Piegl.
     
    51:17
    Neuvěřitelný tlak domácích.
     
    50:23
    Michal Konopka posílá po faulu kolenem svůj tým do oslabení třech proti čtyřem.
     
    49:37
    Vyloučení na obou stranách. Marek Malinský a Jakub Bouda putují na trestnou lavici. Domácí hráč za vysokou hůl, hostující za faul loktem.
     
    48:38
    Mountfield právě vstřelil branku!
    Hradec Králové získává dvoubrankové vedení! ONDŘEJ KOVÁŘŮ obdržel přihrávku od Filipa Hronka a neuvěřitelnou dělovkou prostřelil Stojara! Asistence: Filip Hronek, René Piegl.
     
    47:47
    Trojice Kastner-Bartoň-Miškář nyní motá hlavy vsetínským obráncům v jejich obranném pásmu.

    Rudolf Bernart

    Branky a nahrávky: 10. Matějček (Kovářů, Piegl), 12. Matějček (Uhlík, Pilař), 34. Kastner (Miškář, Vladyka), 42. Pilař (Hronek, Uhlík), 47. Piegl (Kovářů), 49. Kovářů (Hronek, Piegl), 52. Pilař (Kovářů, Piegl), 59. Miškář (Malinský) – 23. Vašíček (Mikula), 25. Červínek, 26. Štědrý (Kuchařík), 34. Mikula (Stojar)


    Mountfield HK: Ašenbrenner (Veselý) – Vladyka, Košař, Hronek, Gančarčík, Plášil, Piegl, Suda, Kastner (C), Šeda, Skála, Miškář, Malinský, Drašnar, Bartoň, Michálek, Matějček, Uhlík, Kovářů, Pilař, Dudák. Trenér: Aleš Krátoška
    VHK ROBE Vsetín: Stojar (Bůbela) – Španko, Surý, Svozílek, Vašíček, Konopka, Červínek, Mikula, Kuchařík (C), Bouda, Štědrý, Stanislav, Valter, Vaněk. Trenér: Roman Čechmánek
    bahis siteleri