Havlíčkův Brod – Ústí n/L 1:3 (kon.) | Mountfield HK – Vsetín 8:4 (kon.)
konec
Mountfield HK
8:4 (2:0, 1:4, 5:0)
VHK ROBE Vsetín
Neděle 14.12.2014, 12:00 • Zimní stadion v Hradci Králové • Liga juniorů
Partner:
     
    58:55
    Mountfield právě vstřelil branku!
    Vstřelenou brankou Hradec pojišťuje své vítězství. Marek Malinský našel přesně PATRIKA MIŠKÁŘE, který propasíroval kotouč mezi Stojarovým tělem a tyčkou brankou. Asistence: Marek Malinský.
     
    51:25
    Mountfield právě vstřelil branku!
    Hradec si vytvořil tak mohutný tlak, že to snad ani nemohlo dopadnout jinak, než vstřeleným gólem. Jedna střela za druhou mířila na Stojarovu branku, až se puk odrazil k Ondřeji Kovářů, který našel volného RADKA PILAŘE, který do odkryté klece neměl problém vstřelit branku. Asistence: Ondřej Kovářů, René Piegl.
     
    48:38
    Mountfield právě vstřelil branku!
    Hradec Králové získává dvoubrankové vedení! ONDŘEJ KOVÁŘŮ obdržel přihrávku od Filipa Hronka a neuvěřitelnou dělovkou prostřelil Stojara! Asistence: Filip Hronek, René Piegl.
     
    46:06
    Mountfield právě vstřelil branku!
    Vedení je opět na straně Hradce! Ondřej Kovářů zavezl kotouč do útočné třetiny a vystřelil. Sraženou střelu dorazil do branky RENÉ PIEGL! Asistence: Ondřej Kovářů.
     
    41:19
    Mountfield právě vstřelil branku!
    Hradec vyrovnává skóre utkání! Filip Hronek z úhlu mohl střílet, ale nakonec se rozhodl pro přihrávku na RADKA PILAŘE, který v klidu trefil odkrytou klec! Asistence: Filip Hronek, Jiří Uhlík.
     
    33:55
    Mountfield právě vstřelil branku!
    Důležité snížení pro Hradec! Jakoby kapitán zavelel k obratu' LUKÁŠ KASTNER dostal skvělou přihrávku od Patrika Miškáře mezi kruhy a z první prostřelil Stojara! Asistence: Patrik Miškář, Karel Vladyka.
     
    33:11
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetín vede o dvě branky. Domácí obránce nedokázal vyhodit kotouč, který se odrazil k JOSEFU MIKULOVI, který nic nevymýšlel a napálil kotouč. Ašenbrenner nestačil reagovat. Asistence: Lukáš Stojar
     
    25:09
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Neuvěřitelný obrat v podání Vsetína! Na modré čáře se dostal puk k MICHALU ŠTĚDRÉMU, který svojí dělovkou prostřelil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Lukáš Kuchařík.
     
    24:36
    Vsetín právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno! Odražený kotouč ze skrumáže před brankou se záhadným způsobem překulil přes Ašenbrennerova záda. Střelcem branky je TOMÁŠ ČERVÍNEK.
     
    22:15
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Je tu snížení v podání Vsetína! Hosté dobře zahráli přesilovku, dostali domácí pod tlak. Josef Mikula nahodil kotouč na branku a VOJTĚCH VAŠÍČEK dokázal střelu tečovat tak, že na ní Ašenbrenner nedosáhl. Asistence: Josef Mikula
     
    11:02
    Mountfield právě vstřelil branku!
    Mountfield vede o dvě branky! Jiří Uhlík podobně jako u předchozí branky Kovářů našel z úhlu opět volného MARTINA MATĚJČKA, jehož střelu z první ještě Stojar vyrazil, ale na dorážku už byl krátký! Asistence: Jiří Uhlík, Radek Pilař.
     
    09:35
    Mountfield právě vstřelil branku!
    Tak přece jen Hradec Králové dokázal zúročit svojí převahu! Ondřej Kovářů z úhlu se už chystal ke střele, když ale uviděl volného MARTINA MATĚJČKA, který z první neměl problém trefit odkrytou klec. Stojar se snažil zasáhnout tygřím skokem, ale hokejkou nedokázal trefit kotouč. Asistence. Ondřej Kovářů, René Piegl.

    Rudolf Bernart

    Branky a nahrávky: 10. Matějček (Kovářů, Piegl), 12. Matějček (Uhlík, Pilař), 34. Kastner (Miškář, Vladyka), 42. Pilař (Hronek, Uhlík), 47. Piegl (Kovářů), 49. Kovářů (Hronek, Piegl), 52. Pilař (Kovářů, Piegl), 59. Miškář (Malinský) – 23. Vašíček (Mikula), 25. Červínek, 26. Štědrý (Kuchařík), 34. Mikula (Stojar)


    Mountfield HK: Ašenbrenner (Veselý) – Vladyka, Košař, Hronek, Gančarčík, Plášil, Piegl, Suda, Kastner (C), Šeda, Skála, Miškář, Malinský, Drašnar, Bartoň, Michálek, Matějček, Uhlík, Kovářů, Pilař, Dudák. Trenér: Aleš Krátoška
    VHK ROBE Vsetín: Stojar (Bůbela) – Španko, Surý, Svozílek, Vašíček, Konopka, Červínek, Mikula, Kuchařík (C), Bouda, Štědrý, Stanislav, Valter, Vaněk. Trenér: Roman Čechmánek
    bahis siteleri