SK Karviná – Frýdek-M. 3:5 (kon.) | Technika Brno – Břeclav 4:2 (kon.) | Poruba 2011 – SHK Hodonín 6:3 (kon.)
Řisuty – Mor. Budějovice 3:2 (po pr.) | Klášterec nO – Jindř. Hradec 3:5 (kon.) | Vsetín – Opava 3:2 (kon.)
Žďár n/S – Jablonec n/N 8:3 (kon.) | Bílina – Trutnov 4:2 (kon.) | Pelhřimov – Klatovy 5:6 (0:1 po s.n.)
Tábor – Sokolov 3:4 (0:1 po s.n.) | Vrchlabí – Nymburk 4:3 (kon.)
po s.n. (0:1)
HC Lední Medvědi Pelhřimov
5:6 (3:1, 2:1, 0:3 - 0:0)
HC Klatovy
Sobota 03.01.2015, 18:002. liga skupina Západ
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým SHC Klatovy.
    Autorem vítězné branky je KRISTL.
     
    54:22
    Klatovy právě vstřelily branku!
    Tolik otřepané přísloví nedaáš – dostaneš se opět potvrdilo. Votápek najížděl s Tolknerem dva na jednoho obránce, přičemž Polívka předvedl klíčový zákrok, ze kterého vznikl brejk kltaovských hráčů. Vajner první střelu klatovských hokejistů vyrazil jen před sebe, načež se strhla v jeho brankovišti valná hromada, ve které se nejrychleji zorientoval DAVID MICHEL a bekhendem překonal Vajnera. Bez asistence.
     
    48:20
    Klatovy právě vstřelily branku!
    Hosté využívají přesilovu hru a snižují na rozdíl jediné branky. Tentokrát si MATĚJ BERAN sjel nenápadně od modé čáry až před bránu, kde pohotově tečoval ránu Lukáše Martince od modré čáry mimo dosah Vajnera. Asistence: Lukáš Martinec Jaroslav Hobl.
     
    44:34
    Klatovy právě vstřelily branku!
    Vladislav Kubeš vystřelil z boku na Vajnera, který odrazil puk přesně na hůl TOMÁŠE PACANDY a ten těsně po doskoku touše o led zamířil do poloodkryté brány. sistence: Vladislv Kubeš a Matěj Beran.
     
    39:37
    Lední Medvědi Pelhřimov právě vstřelili branku!
    Krátce po skončení přesilové hry Pelhřimov znovu skóruje. MARTIN TOLKNER se dostal do samostatného úniku, který zakončil chladnokrevně mezi betony Partika Polívky. Asistence: Tomáš Mečiar a Vratislav Vajner.
     
    36:54
    Lední Medvědi Pelhřimov právě vstřelili branku!
    V té samé přesilové hře se prosazují i domácí. Tomáš Mečiar vystřelil od modré čáry a JAKUB KADLEC tečoval puk, na který Polívka již nemohl dosáhnout. Asistence: Tomáš Mečiar a Martin Tolkner.
     
    35:23
    Klatovy právě vstřelily branku!
    Hosté udeřili v oslabení. DAVID MICHEL proklouzl podél levého mantinelu a prudkou střelou do šibenice nad Vajnerovu vyrážečku snižuje na 3:2. Bez asistence.
     
    18:54
    Lední Medvědi Pelhřimov právě vstřelili branku!
    Medvědi nastartovali gólostroj. Další gól přidává po Jelínkově asistenci střelou z levého kuhu MARTIN HADRAVA. Asistence: Aleš Jelínek.
     
    18:14
    Lední Medvědi Pelhřimov právě vstřelili branku!
    To je rychlý obrat ve vývoji. LIBOR BEZDĚK nahazoval puk před gólmana Polívku a jeden z jeho obráncu ztečoval puk přesně k lévé tyčce ve chvíli, kdy se od ní klatovský gólman odpoutával. Bez asistence.
     
    17:59
    Lední Medvědi Pelhřimov právě vstřelili branku!
    Domácí se prosazují v přesilové hře. PAVEL SRDÍNKO vypálil od modré čáry a puk se zastavil až o síť Polívkovy branky. Asistence: Jakub Kadlec
     
    08:37
    Klatovy právě vstřelily branku!
    Pohledná akce Klatov končí prvním gólem v utkání. Žáček po průniku kolem levého mantinelu nacentroval před bránu na MATĚJE BERANA, který pohodlně zasunul kotouč za brankovou čáru. Asistence: Miroslav Žáček, Vladislav Kubeš.

    Tomáš Bečka

    Branky a nahrávky: 18. Srdínko (Kadlec), 19. Bezděk, 19. Hadrava (Jelínek), 37. Kadlec (Mečiar, Tolkner), 40. Tolkner (Mečiar, Vajner) – 9. Beran (Žáček, Kubeš), 36. Michel, 45. Pacanda (Kubeš, Beran), 49. Beran (Martinec, Hobl), 55. Michel, rozh. náj. Kristl

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Aleš Jelínek (PEL)
    0:0   Tomáš Pacanda (KLT)
    2. série:
    0:0   Martin Hadrava (PEL)
    0:0   Matěj Beran (KLT)
    3. série:
    0:0   Miroslav Třetina (PEL)
    0:0   David Eichel (KLT)
    4. série:
    0:1   Richard Kristl (KLT)
    0:1   Libor Bezděk (PEL)


    HC Lední Medvědi Pelhřimov: Vajner – Jelínek, D. Kasalý, Mečiar, Srdínko, Žuček, F. Kasalý – Tolkner, Kubát, Třetina – Kadlec, Votápek, Martin Hadrava – Kopic, Bezděk
    HC Klatovy: Polívka – Zemn, Martinec, Blumentrit, Žáček, Houfek, Marcel, Hobl, Beran, Pacanda, Kubeš, Topinka, Pejchar, Vondryska, Noga, Kepka, Kristl, Čuban, Michel

    Rozhodčí: Kopeček – Lklouda, Musil
    bahis siteleri