Třinec – Slavia 5:2 (kon.) | Plzeň – Olomouc 2:1 (2:0 po s.n.) | K. Vary – Pardubice 2:3 (kon.)
Sparta – Vítkovice 4:2 (kon.) | Litvínov – Liberec 3:2 (po pr.) | Mountfield HK – Zlín 0:3 (kon.)
Mladá Boleslav – Kometa Brno 3:4 (po pr.)
konec
Mountfield HK
0:3 (0:0, 0:1, 0:2)
Berani Zlín
Neděle 11.01.2015, 17:30 • Zimní stadion v Hradci Králové • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
    Martin MATĚJÍČEK - 0:3
     
    49:46
    Zlín právě vstřelil branku!
    Nádherná dělovka zlínského obránce a vypadá to, že máme hotovo. Čajánek vrátil puk na modrou čáru Žižkovi, který měl na druhé straně volného MARTINA MATĚJÍČKA. Hned mu poslal kotouč a Matějíček se parádně opřel do rány, která vymetla bližší růžek hradecké branky – 0:3! Asistence: Tomáš Žižka, Petr Čajánek.
    Filip ČECH - 0:2
     
    46:57
    Zlín právě vstřelil branku!
    Ospalou přesilovku sice Berani využít nedokázali, ale šest sekund po jejím konci se prosazují a vedou už o dvě branky! Říčkův prudký pas Kubiš sice nezpracoval, ale počkal si na odraz od mantinelu a pak viděl před brankou volného FILIPA ČECHA. Ten dokázal jeho přihrávku usměrnit mezi Kantorovy betony a je to 0:2! Asistence: Pavel Kubiš, Robert Říčka.
    Pavel KUBIŠ - 0:1
     
    26:15
    Zlín právě vstřelil branku!
    Na první gól se čekalo do 27. minuty a zařídili ho hostující hokejisté! Hradečtí střídali hodně těžkopádně a nechali si za zády volného PAVLA KUBIŠE, který dostal na hraně ofsajdu přihrávku od Holíka a hasil si to na Kantora sám. Přízemní střelou ke druhé tyčce dokázal otevřít skóre – 0:1! Asistence: Petr Holík, Oldrich Kotvan.
    Marken.cz

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 27. Kubiš (Holík, Kotvan), 47. Čech (Kubiš, Říčka), 50. Matějíček (Žižka, Čajánek)


    Mountfield HK: Kantor (Kacetl) – Dietz, Vydarený, Pilař, Jank, Pláněk, Vašíček, Plášil – Kudrna, Mertl, Šimánek "C" – Dej, Kukumberg, Pospíšil – Vantuch, Knotek, Skokan – Beránek, Tvrdík, Kopta. Trenér: Peter Draisaitl.
    Berani Zlín: Kašík (Štůrala) – Marušák, Horák, Matějíček, Žižka, Kotvan, Urbanec, Stuchlík – Svoboda, Čajánek "C", Veselý – Kubiš, Holík, Říčka – Ondráček, Leška, Köhler – Šťastný, Čech. Trenér: Rostislav Vlach.

    Rozhodčí: Polák, Hejduk – Brejcha, Suchánek.

    Diváci: 3975
    bahis siteleri