Třinec – Slavia 5:2 (kon.) | Plzeň – Olomouc 2:1 (2:0 po s.n.) | K. Vary – Pardubice 2:3 (kon.)
Sparta – Vítkovice 4:2 (kon.) | Litvínov – Liberec 3:2 (po pr.) | Mountfield HK – Zlín 0:3 (kon.)
Mladá Boleslav – Kometa Brno 3:4 (po pr.)
konec
Mountfield HK
0:3 (0:0, 0:1, 0:2)
Berani Zlín
Neděle 11.01.2015, 17:30 • Zimní stadion v Hradci Králové • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:23
    Unikajícího Petra Lešku ovšem zastavil nedovoleně Bohumil Jank (HKR), jenž si vyloužil menší trest za nedovolené bránění. Pavel Kantor se tedy musí do branky vrátit.
     
    57:54
    Peter Draisaitl se toho nebojí, odvolává Kantora a Hradečtí to zkusí v šesti!
     
    57:54
    Dnešní utkání sleduje 3975 diváků.
     
    52:41
    Když Hradec nevyužije ani takovou šanci, zkrátka nemůže uspět! Kukumberg od levého hrazení krásně vybídl Rastislava Deje, ten ale netrefil kotouč ideálně a Kašík ho má v náručí.
     
    51:38
    A teď se ještě důrazněji tlačil za dorážkou Lukáš Vantuch, Libor Kašík však udržel kotouč před brankovou čarou!
    Martin MATĚJÍČEK - 0:3
     
    49:46
    Zlín právě vstřelil branku!
    Nádherná dělovka zlínského obránce a vypadá to, že máme hotovo. Čajánek vrátil puk na modrou čáru Žižkovi, který měl na druhé straně volného MARTINA MATĚJÍČKA. Hned mu poslal kotouč a Matějíček se parádně opřel do rány, která vymetla bližší růžek hradecké branky – 0:3! Asistence: Tomáš Žižka, Petr Čajánek.
     
    48:56
    Inu. Je tady další menší trest pro Jaroslava Kudrnu (HKR), kterému nesedl kotouč na střelu a vzápětí se dopustil nedovoleného zákroku. Dvě minuty za hákování, další výhoda pro hosty.
     
    47:40
    Po levé straně tak našlápl zlínský expres Jakub Svoboda, jenž musel v tísni zakončovat bekhendem. To si Kantor pohlídal.
    Filip ČECH - 0:2
     
    46:57
    Zlín právě vstřelil branku!
    Ospalou přesilovku sice Berani využít nedokázali, ale šest sekund po jejím konci se prosazují a vedou už o dvě branky! Říčkův prudký pas Kubiš sice nezpracoval, ale počkal si na odraz od mantinelu a pak viděl před brankou volného FILIPA ČECHA. Ten dokázal jeho přihrávku usměrnit mezi Kantorovy betony a je to 0:2! Asistence: Pavel Kubiš, Robert Říčka.
     
    44:51
    Velkou aktivitu elitní domácí formace přerušuje hlavní rozhodčí. Vybral si zákrok Jaroslava Kudrny (HKR), který je vyloučen za sekání, a Zlín jde na přesilovku.
     
    42:23
    Mertl poslal vychytralý pas po brankové čáře Šimánkovi, který se ho snažil zasunout mezi Kašíkovými betony. Ani jeho šance, ani Kudrnova dorážka k vyrovnání nevedly!
     
    39:50
    Fanouškům se tenhle trest nelíbí, ale to je tak všechno, co s tím můžou dělat. Jiří Vašíček (HKR) – 2 minuty za krosček.
     
    37:50
    Teď už to domácí sehráli o něco líp, ovšem Kudrnova dělovka šla z příliš velkého úhlu a Kašík ji svými betony poslal do bezpečí.
     
    36:57
    Při dojíždění kotouče si za hranou pravidel počínal Bedřich Köhler (ZLN), který si vyslechl menší trest za napadení. Dobrá příležitost pro Hradec před odchodem do kabin.
     
    33:40
    Berani se hned neústupně tlačili do brankoviště a Pavel Kantor musel pochytat několik dorážek!
     
    33:32
    Ondřej Kopta (HKR) je vyloučen za držení protihráče.
     
    33:32
    Petr Holík si krásně přiťuknul se spoluhráčem, ale jeho gólovku vychytal Pavel Kantor! Nevím, zda mu ještě nepomohla tyčka.
     
    31:49
    Hosté už jsou ve čtyřech a Veselý prchnul z trestné lavice rovnou do sóla. Kantor ho ale s přispěním obránce zastavil!
     
    31:16
    Povedená kombinace domácích skončila u úplně volného Tomáše Mertla, který ale kotouč netrefil!
     
    30:40
    Minuta a vteřina přesilovky pět na tři pro domácí tým! Tomáš Žižka (ZLN) je vyloučen za vražení na hrazení a Hradečtí mají obrovskou šanci vyrovnat skóre.
     
    29:42
    Na třetí přesilovku jdou pro změnu Východočeši. Ondřej Veselý (ZLN) použil svou hokejku proti Kudrnovi jako páčidlo a už sedí na lavici hanby s menším trestem za hákování.
     
    27:15
    Další těžká chvilka pro Mountfield. Obránce René Vydarený (HKR) si od hlavního rozhodčího vykoledoval menší trest za podražení a Berani jdou na druhou přesilovku.
     
    26:52
    Bleskovou hradeckou odpověď mohl v přečíslení zařídit Lukáš Vantuch, jeho dělovka ale přeletěla zlínské břevno.
    Pavel KUBIŠ - 0:1
     
    26:15
    Zlín právě vstřelil branku!
    Na první gól se čekalo do 27. minuty a zařídili ho hostující hokejisté! Hradečtí střídali hodně těžkopádně a nechali si za zády volného PAVLA KUBIŠE, který dostal na hraně ofsajdu přihrávku od Holíka a hasil si to na Kantora sám. Přízemní střelou ke druhé tyčce dokázal otevřít skóre – 0:1! Asistence: Petr Holík, Oldrich Kotvan.
     
    25:06
    Další brejk Hradeckých zakončoval Kudrna přihrávkou na Vydareného, ten ale vzdušný kotouč v hodně krkolmné pozici mohl jen stěží trefit.
     
    24:07
    No a domácí se hned vydali do přečíslení. Dej poslal kotouč na pravou stranu Kukumbergovi, jenž zvolil pumelenici z první a Kašík měl plné ruce práce!
     
    22:33
    Už už se kotouč odrážel před hradeckým brankovištěm. Ondřej Veselý ale zbytečnou přihrávkou ještě hledal vrávorajícího spoluhráče, místo toho, aby zkusil odkrytou svatyni zacílit sám.
     
    21:40
    Máme tady první vyloučení na straně domácích. Tomáš Pospíšil (HKR) – 2 minuty za podražení.
     
    15:10
    Martin Matějíček (ZLN) – 2 minuty za nedovolené bránění.
     
    15:10
    A tak přišla hrozba na druhé straně, ránu Karla Pilaře mohl do prázdné branky dorážet Tomáš Knotek. Soupeř ale v poslední chvíli zatáhl za záchrannou brzdu a hradeckého útočníka fauloval.
     
    14:14
    Dvojice příležitostí pro hosty! Jiří Ondráček nejdřív dojel odražený puk a z úhlu zkoušel vyzrát na Kantora, před kterým potom zůstal ještě Petr Leška. Matador se ale do přihrávky nepoložil ideálně.
     
    11:34
    Na druhé straně to taky zavánělo! Jiří Ondráček poslal od hrazení moc chytrý kotouč do brankoviště. Jeho spoluhráč byl ale tísněn a nemohl ho poslat do prázdné klece, tygřím skokem ho pak odpálil Pavel Kantor.
     
    10:05
    Na pravé straně hradeckého pásma zvolil individuální řešení Jakub Svoboda. Udělal pár kroků do mezikruží, odkud zkusil štěstí bekhendem, ale hradeckou klec možná i vlivem lehké teče minul.
     
    09:12
    Hradecký nápor pokračuje, teď před Kašíkem číhal osamocený Kudrna. Hostujícímu brankáři kotouč ještě vypadl, ale to už Kudrna situaci trochu přejel.
     
    08:55
    Potlesk pro aktéry na obou stranách. Na modrou čáru dostal přihrávku Bohumil Jank, který se položil do famózní dělovky, ale Libor Kašík ji zastavil skvělým zákrokem lapačkou!
     
    05:31
    Mertl přenechal před brankovištěm kotouč Šimánkovi, ten ale z bezprostřední blízkosti nedokázal Kašíka překonat!
     
    05:04
    Je tady první vyloučení zápasu, které znamená přesilovou hru pro domácí tým. Jiří Marušák (ZLN) – 2 minuty za nedovolené bránění.
     
    03:25
    Za zády hradecké obrany číhal Jakub "Ovečkin" Svoboda, ale dlouhá přihrávka byla ztečována a Svoboda ji nezvládl zpracovat.
     
    01:30
    Po zaváhání domácích se před Kantorem objevili Říčka s Holíkem, ale Martin Pláněk jim přihrávku na poslední chvíli vypíchl.
    Marken.cz

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 27. Kubiš (Holík, Kotvan), 47. Čech (Kubiš, Říčka), 50. Matějíček (Žižka, Čajánek)


    Mountfield HK: Kantor (Kacetl) – Dietz, Vydarený, Pilař, Jank, Pláněk, Vašíček, Plášil – Kudrna, Mertl, Šimánek "C" – Dej, Kukumberg, Pospíšil – Vantuch, Knotek, Skokan – Beránek, Tvrdík, Kopta. Trenér: Peter Draisaitl.
    Berani Zlín: Kašík (Štůrala) – Marušák, Horák, Matějíček, Žižka, Kotvan, Urbanec, Stuchlík – Svoboda, Čajánek "C", Veselý – Kubiš, Holík, Říčka – Ondráček, Leška, Köhler – Šťastný, Čech. Trenér: Rostislav Vlach.

    Rozhodčí: Polák, Hejduk – Brejcha, Suchánek.

    Diváci: 3975
    bahis siteleri