Třinec – Slavia 5:2 (kon.) | Plzeň – Olomouc 2:1 (2:0 po s.n.) | K. Vary – Pardubice 2:3 (kon.)
Sparta – Vítkovice 4:2 (kon.) | Litvínov – Liberec 3:2 (po pr.) | Mountfield HK – Zlín 0:3 (kon.)
Mladá Boleslav – Kometa Brno 3:4 (po pr.)
konec
Mountfield HK
0:3 (0:0, 0:1, 0:2)
Berani Zlín
Neděle 11.01.2015, 17:30 • Zimní stadion v Hradci Králové • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode mě je to pro dnešek všechno. Fanděte extraligovému hokeji i dál a užijte si pohodový zbytek nedělního večera! (19:50:00)
     
    Střely na branku ve 3. třetině (celkem):

    Hradec Králové – 10 (37)
    Zlín – 9 (28)
     
    Nejlepšími hráči zápasu jsou vyhlášeni za domácí Roman Kukumberg a za hosty Pavel Kubiš. U obou bojovníků si dovolím říci, že po zásluze, byť by si cenu jistě zasloužil i brankář Zlína Libor Kašík.
     
    Po velmi dobré první třetině, kterou Hradečtí neproměnili v žádný gól, tedy domácí tým prohrává bez vstřelené branky. Zlín si vítězství vysloužil zlepšeným výkonem ve druhé části a pak ho pojistil dvěma trefami, z nichž jedna padla v přesilovce a druhá krátce po jejím skončení. Domácím trochu chyběla šťáva, přesto fanoušci zpívají "Není nutno".
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:45
    Do brankoviště se ještě hnal s pukem Pavel Kubiš, ale pak už neměl čas zakončit a Hradec se naposled osvobozuje.
     
    59:21
    Petr Leška přijal dlouhou rozehrávku, nicméně domácí alespoň stačili vystřídat čtveřici hokejistů.
     
    58:52
    Hosté zvolna kombinují v útočném pásmu, ale kombinace to je víc než statická.
     
    58:23
    Unikajícího Petra Lešku ovšem zastavil nedovoleně Bohumil Jank (HKR), jenž si vyloužil menší trest za nedovolené bránění. Pavel Kantor se tedy musí do branky vrátit.
     
    57:54
    Peter Draisaitl se toho nebojí, odvolává Kantora a Hradečtí to zkusí v šesti!
     
    57:54
    Dnešní utkání sleduje 3975 diváků.
     
    57:43
    Posledních deset minut zápasu se nese v celkem jednoznačném znamení územní převahy hokejistů Mountfieldu, kteří se ale v útočném písmu trápí.
     
    56:14
    Marně se za pukem tlačili Mertl se Šimánkem, dva útoční tahouni domácího týmu. Dnes výborně chytající Libor Kašík jim ho vypíchl a o zbytek se postarali spoluhráči.
     
    55:25
    Trochu rozháraná hra pokračuje, kotouč je mimo hrací plochu a vhazuje se před střídačkou pod velením Rostislava Vlacha.
     
    54:21
    Po delší době se hra přesunula na druhou stranu ledu, i když zůstala pouze u hrazení. Tam byl kotouč zašlápnut a vhazuje se v neutrální zóně.
     
    53:37
    Dělovku od levého hrazení vyrazil Kašík svým tradičním krkolomným zákrokem, který ale nesl ovoce. O chvíli později následuje zakázané uvolnění Zlína, který i pod tlakem směřuje ke třem bodům.
     
    53:00
    Kotouč v ochranné síti a buly po pravé ruce Kašíka. Připomínám, že Hradečtí se hned zítra představí na ledě suverénního Třince, takže budou potřebovat nějaké zbytky sil.
     
    52:41
    Když Hradec nevyužije ani takovou šanci, zkrátka nemůže uspět! Kukumberg od levého hrazení krásně vybídl Rastislava Deje, ten ale netrefil kotouč ideálně a Kašík ho má v náručí.
     
    52:02
    Hradečtí hokejisté se ze všech sil snaží udělat něco s nepříznivým stavem. Domácímu publiku slouží ke cti, že jsme stále nemohli slyšet jedinou negativní reakci, byť jsou fanoušci stavem pochopitelně zklamáni.
    Marken.cz

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 27. Kubiš (Holík, Kotvan), 47. Čech (Kubiš, Říčka), 50. Matějíček (Žižka, Čajánek)


    Mountfield HK: Kantor (Kacetl) – Dietz, Vydarený, Pilař, Jank, Pláněk, Vašíček, Plášil – Kudrna, Mertl, Šimánek "C" – Dej, Kukumberg, Pospíšil – Vantuch, Knotek, Skokan – Beránek, Tvrdík, Kopta. Trenér: Peter Draisaitl.
    Berani Zlín: Kašík (Štůrala) – Marušák, Horák, Matějíček, Žižka, Kotvan, Urbanec, Stuchlík – Svoboda, Čajánek "C", Veselý – Kubiš, Holík, Říčka – Ondráček, Leška, Köhler – Šťastný, Čech. Trenér: Rostislav Vlach.

    Rozhodčí: Polák, Hejduk – Brejcha, Suchánek.

    Diváci: 3975
    bahis siteleri