Boston – NY Rangers 3:0 (kon.) | Buffalo – Minnesota 0:7 (kon.) | Philadelphia – Vancouver 0:4 (kon.)
Ottawa – Montreal 4:1 (kon.) | Tampa – Edmonton 3:2 (kon.) | Florida – Colorado 2:4 (kon.)
St. Louis – Detroit 2:3 (po pr.) | Dallas – Winnipeg 1:2 (kon.) | Arizona – Calgary 1:4 (kon.)
San Jose – Toronto 3:1 (kon.)
konec
Arizona Coyotes
1:4 (0:0, 1:1, 0:3)
Calgary Flames
Pátek 16.01.2015, 03:10 • Gila River Arena, Glendale • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Sean MONAHAN - 1:4
     
    58:35
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Smith opustil branku v době, kdy Coyotes zrovna neměli kotouč pod vlastní kontrolou. Jones dobrým forčekingem ve středním pásmu získal kotouč, Wideman jej lehce přistrčil na SEANA MONAHANA, který ze středního pásma trefil přesně prázdnou klec Coyotes! Asistence: Dennis Wideman a David Jones.
    Mark GIORDANO - 1:3
     
    55:58
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Hosté přidávají další branku a výrazně se tak přibližují vítězství v dnešním zápase! Po krátkém tlaku v útočném pásmu dostal k modré čáře puk MARK GIORDANO, lehce si vylepšil pozici a z hranice kruhů vypálil přesnou ránu pod břevno Smithovy branky! Asistence: Sean Monahan a Lance Bouma.
    David JONES - 1:2
     
    44:51
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Flames se ujímají opět vedení! Po rychlém brejku Brodie nahazoval od mantinelu puk před branku , kde nejdříve Monahan nedokázal dorazit, hned za ním dojíždějící DAVID JONES už ale Smithe dokázal propálit! Asistence: Sean Monahan a T. J. Brodie.
    Mikkel BOEDKER - 1:1
     
    32:36
    Arizona právě vstřelila branku!
    Domácí zřejmě zaslouženě vyrovnávají! Chipchura od mantinelu našel před brankou Yandlea, jenž ve slušně šanci ještě proti Ortiovi neuspěl. Puku se ale ujal MIKKEL BOEDKER, který se po dvou krátkých otočkách dostal ke střele, kterou zasadil přesně k pravé tyčce! Asistence: Keith Yandle a Kyle Chipchura.
    Mikael BACKLUND - 0:1
     
    21:03
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Hosté se po nenápadné akci ujímají vedení! MIKAEL BACKLUND zavezl kotouč do útočného pásma, neměl zrovna velkou nabídku od svých spoluhráčů, tak z pravé strany vypálil, puk se lehce otřel o nohu Keitha Yandlea, což Smithe natolik zmátlo, že už nedokázal zakročit proti puku směřující na bližší tyč! Asistence: Johnny Gaudreau a Dennis Wideman.

    Adam Lacek

    Branky a nahrávky: 33. Boedker (Yandle, Chipchura) – 22. Backlund (Gaudreau, Wideman), 45. Jones (Monahan, Brodie), 56. Giordano (Monahan, Bouma), 59. Monahan (Wideman, Jones)


    Arizona Coyotes: Smith (Lee) – Yandle, Murphy, Ekman-Larsson, Stone, Samuelsson, Michálek – Lessio, Vermette, Erat – Gagner, Hanzal, Boedker – Rieder, Chipchura, Moss – McMillan, Vitale, Korpikoski. Trenér: Dave Tippett.
    Calgary Flames: Ortio (Hiller) – Giordano (C), Brodie, Russell, Wideman, Diaz, Engelland – Glencross, Monahan, Hudler – Gaudreau, Backlund, Jones – Bouma, Shore, Colborne – Bollig, Stajan, Byron. Trenér: Bob Hartley.

    Rozhodčí: Pochmara, Rehman – Cameron, Mach

    Diváci: 12982
    bahis siteleri