Trenčín – Žilina 6:4 (kon.) | Martin – Poprad 1:3 (kon.) | Košice – Banská Bystrica 0:2 (kon.)
Zvolen – Nitra 3:4 (po pr.) | Piešťany – Skalica 3:1 (kon.)
konec
HK DUKLA Trenčín
6:4 (1:1, 4:2, 1:1)
MsHK Žilina
sk Pátek 16.01.2015, 17:30 • Zimný štadión Pavla Demitru, Trenčín • Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:38
    Žilinčania vybojovali ďaľšie vhadzovanie pred bránou Konráda, nepochopiteľne ale neodvolali brankára, takže aj keď bully vyhrali, domáci si protihráčov rozobrali.
     
    55:54
    Žilina dala gól!
    Hostia ešte dramatizujú zápas. Výbornú strelu Káňu najprv Konrád vyrazil do rohu, puk však Žilinčania získali a po nahodení od modrej skóroval JAN DRESLER, keďže využil tienenie spoluhráčov pred bránou.
    Asistencia: Krajči
     
    55:15
    Závar tretej lajny Dukly zakončil strelou spoza kruhov Hochel, Križan dobre vykryl priestor a zneškodnil tento pokus.
     
    52:25
    Švec, Dukla, 2 min – podrazenie
     
    43:43
    Trenčín dal gól!
    Hostia ubránili presilovku, no potom inkasovali z pomerne nevinnej situácie. PETER ŠIŠOVSKÝ bol tieňovaný na pravom krídle obrancom, tak vyskúšal jedovku švihom z pravého kruhu a puk zapadol medzi telo brankára a žrdku.Golman Križan, ktorý vystriedal svojho predchodcu, nemá pri tomto góle čisté svedomie.
    Asistencia: Novajovský
     
    40:57
    M.Procházka, Žilina, 2 min – nedovolené bránenie
     
    40:12
    Hostia sa zahrávali vo vlastnom pásme, nedôrazné vyhodenie zachytil na modre rozbehnutý Nemec a mal z toho dobrú streleckú parketu z kruhov.Križan, ktorý vystriedal Cibuľu, jeho príklep vyrazil.
     
    36:43
    Trenčín dal gól!
    Obrovské šance mali teraz Trenčania niekoľkokrát za sebou, krásnu súhru s Razingarom zakončil Hlinka tesne mimo bránu, Mikulov bekhend vystihol Cibuľa, no keď Hlinka spoza brány nabil PATRIKOVI KOYŠOVI, ten zavesil puk ponad brankára.
    Asistencia: Hlinka
     
    34:54
    Trenčín dal gól!
    Vlci sa dlho z vyrovnania netešili. V útočnom pásme podržal puk PATRIK KOYŠ, nakorčuľoval si do lepšej pozície a z otočky pomedzi betóny brankára opäť naklonil misky váh na domácu stranu.
    Asistencie: Mikula, Lintner
     
    34:16
    Žilina dala gól!
    Šišovský mal čistý puk na hokejke, no bekhendom vyhodil len priamo na Dreslera, ktorý stál na modrej. Ten posunul Krajčimu, rozhodenú obranu využil na prihrávku MAREKOVI URAMOVI, ktorý rutinérsky vycvičil Konráda. Asistencie Krajči, Dresler
     
    33:08
    Švec, Dukla, 2 min – vrazenie na mantinel
     
    32:23
    Šišovský vystihol vo vzduchu rozohrávku domácich a mieril sám na Cibuľu, no blafák nezvládol podľa svojich predstáv.
     
    31:44
    Trenčín dal gól!
    Trenčania pokračovali v útočnom snažení, od mantinelu sa s pukom predral Razingar, nenechal sa odstaviť. Až pri blafáku mu puk ušiel, no tam číhal ONDREJ MIKULA a dorazil puk do odkrytej brány.
    Asistencie Razingar.
     
    29:22
    Trenčín dal gól!
    V závere presilovky mal veľkú šancu Hlinka, ale Cibuľa ho dobrým zákrokom vychytal. Dukla sa však udržala pred bránou súpera naďalej a po zmätku medzi brániacimi hráčmi ostala pred bránou nekrytá až dvojica hráčov a MICHAL HLINKA z uhla o brankára skóroval.
    Asistencia: Mikula
     
    27:19
    Schroner, Žilina, 2 min – nedovolené bránenie
     
    26:56
    Žilina dala gól!
    RÓBERT KRAJČI previedol trestné strieľanie ideálne. Rozhodil brankára a po blafáku na forhend zakončil presne.
     
    26:56
    Krajči dostal prihrávku pred brankára, položil si Konráda, pri zakončení do odkrytej brány ho Lintner podrazil – trestné strieľanie.
     
    23:56
    Dudáš stratil puk na modrej a dvojica Žilinčanov mierila na Bokroša. Lenže Demel ťahal prečíslenie príliš pomaly a tak jeho prihrávku na Drevenáka nakoniec stihol Dudáš dokorčuľoval a zneškodniť.
     
    22:15
    Ďurkech, Žilina, 2 min – držanie
     
    15:12
    Daniška strieľal spoza hráča a puk sa obtrel o konštrukciu brány, následne vyletel poza chrbát brankára do hry. Teraz mal Cibuľa trochu šťastia.
     
    11:55
    Zošiak, Žilina, 2 min – podrazenie
     
    11:15
    Obrovská možnosť Dukly na vedenie. Za bránkou sa dobre zorientoval Mikula, jeho pas pred Cibuľu však nakorčuľovaný Hlinka nezužitkoval.
     
    10:59
    Trenčín dal gól!
    Výbornou prihrávkou cez stredné pásmo vysunul na útočnú modrú Nemec Melichárka, ten spred brány dával zadovku, ktorú práve Nemec nedokázal umiestniť cez brankára, odrazený puk však už bol pre TIBORA MELICHÁRKA malinou a vyrovnal.
    Asistencia: Nemec, Bokroš
     
    09:04
    Žilina dala gól!
    V presilovke o dvoch hráčov sa ešte hostia nepresadili, tesne po návrate prvého vylúčeného sa však strela Procházku odrazila pred odkrytú bránku a PETR KANKO prekonal presúvajúceho sa Konráda.
    Asistencia: M.Procházka
     
    07:51
    Razingar, Dukla, 2 min – držanie
     
    07:02
    Dudáš, Dukla, 2 min – nedovolené bránenie

    Marián Vychovalý

    Branky a nahrávky: 11. Melichárek (Nemec, Bokroš), 30. Hlinka (Mikula), 32. Mikula (Razingar), 35. Koyš (Mikula, Lintner), 37. Koyš (Hlinka), 44. Šišovský (Novajovský) – 10. Kanko (M.Procházka), 27. Krajči (TS), 35. Uram (Krajči, Dresler), 56. Dresler (Krajči)


    HK DUKLA Trenčín: Konrád – Andersons, T. Bokroš, Novajovský, Lintner, Dudáš, Holenda, Hochel – Marcel Hossa, V. Nemec, Melichárek – Mikula, Mich. Hlinka, Razingar – Šišovský, P. Stantien, Koyš – Daniška, Švec, D. Hudec – Pardavý
    MsHK Žilina: Cibuľa (41.Križan) – Dresler, Milovanovic, S. Hudec, Bajaník, J. Ďurkech, Cuník, Schroner, Zošiak – M. Procházka, Jabrocký, Kanko – Valášek, Demel, Drevenák – Uram, Sikela, Krajči – Dolinajec, Drábek, Káňa

    Rozhodčí: Stano, Baluška – Holienka, Výleta
    bahis siteleri