Lipt. Mikuláš – Pov. Bystrica 5:1 (kon.) | Michalovce – Trnava 3:2 (kon.) | Prešov – Topoľčany 3:1 (kon.)
Bardejov – Spišská N. Ves 2:3 (po pr.) | Detva – Senica 6:4 (kon.)
konec
PHK Prešov
3:1 (0:0, 2:1, 1:0)
HC Topoľčany
sk Pátek 16.01.2015, 17:30 • ICE Aréna, Prešov • 1. liga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:30
    Úplne zbytočný zákrok na Adama Záhorského od Kristiána Horváta, ktorý nechal v súboji s ním hokejku
     
    59:15
    Ľuboš Dobrý veľmi dobre tečoval pred bránkou strelu medzi betóny, no Riečický napokon úspešne zasahuje!
     
    56:50
    Domáci znova útočia, od modrej vystrelil tvrdú ranu Michal Hargaš, puk sa od zadného mantinelu odrazil ku tyčke pred prázdnu bránu, tam bol Marek Pitka, ktorý ale bekhendom trestuhodne netrafil!
     
    54:00
    Blysol sa aj Dominik Riečický po tom, čo zmazal Patrika Bosáka vo veľkej príležitosti pred bránou, ten neprestrčil puk cez brankárove betóny.
     
    50:30
    Následne ďalšia veľká šanca, keď prihrávku ku tyčke dostal rozbehnutý Marek Nagy, no Račko ho zlikvidoval skvelým presunom!
     
    47:10
    Napokon rýchla akcia PHK 3b, v rýchlosti dostal pred bránu puk Lukáš Potoček, skúsil parádičku a vystreliť popod betóny Račka, no tie má brankár Topoľčian dnes nepriestrelné.
     
    46:00
    Na opačnej strane rýchly brejk, do ktorého šiel Denis Mihalik, z kruhu na buly mieril medzi betóny brankára, ktorý si ich ale postrážil a neinkasuje.
     
    43:54
    Prešov dáva gól! Tak to bola parádička v podaní domácich, pred bránku dostal puk ADRIÁN LIPOVSKÝ, zahral sa s Račkom, mal veľa času, bol neatakovaný, položil si brankára, puk dostal ku tyčke a bekhendom ho prehodil ponad betón brankára!

    Asistencie: Igor Jaroš, Marek Nagy
     
    43:45
    Hostia mali obrovskú možnosť na vyrovnanie, keď sa pred bránkou dostal k puku Záhorský, mohol prihrať, ale napokon sám strieľal, no v poslednej chvíli puk zblokoval Pitka.
     
    41:50
    Kivader vybojoval puk za bránkou, okamžite ho prihral pred ňu kde číhal Kristián Horvát, ten aj vystrelil, no iba do vykorčuľovaného Račka.
     
    39:15
    Ďalšia príležitosť domácich, keď sa do akcie dvoch na jedného rútil Kivader s Matejkom, druhý menovaný sa ulakomil na strelu k bližšiemu hornému rohu, ten ale trestuhodne netrafia!
     
    36:00
    Do ďalšieho nájazdu sa rútil Kristián Horvát, útočník PHK 3b mieril na vdzialenejší horný roh brány, Račko ale parádne vystrel lapačku, ktorou vyrazil puk!
     
    35:10
    Prešov dáva gól! Tak domáci sa výborne nakopli, IGOR JAROŠ dostal pas od Hargaša na útočnú modrú, zbavil sa brániaceho hráča a šiel sám na bránu, naznačil strelu k opačnej tyči, vystrelil ale ku bližšej tyči, od ktorej sa puk odrazil do siete!

    Asistencie: Michal Hargaš
     
    34:55
    Prešov dáva gól! Domáci konečne skórovali, do brejku šli po úspešnom buly v obrane Chalupa s Potočekom, Potoček potiahol akciu po mantineli, prihrala pred bránu kde puk na nabehnutého SAMUEALA CHALUPU, ktorý nadvihol puk ukážkovo nad Jozefa Račka!

    Asistencie: Lukáš Potoček, Marek Pitka
     
    34:40
    Po buly vystrelil švihom dobrú strelu Jakub Fusek a poriadne natiahol lapačku RIečického, ktorý puk do nej chytá.
     
    33:30
    Pekarčík šiel do brejku, jeho prvú strelu brankár vyrazil, dorážka následne ale neprišla, domáci útočník padá cez brankára.
     
    30:54
    Hostia už prerušili hru a Ľuboš Dobrý si odsedí dve minúty za hákovanie.
     
    30:35
    Potoček výborne hľadal pred bránou Chalupu, ktorý je ale faulovaný a v obrovskej šanci tak nemohol zakončiť! To mohol byť pokojne nájazd.
     
    27:00
    Teraz zabojoval za bránou Potoček, prešiel za bránou cez troch protihráčov a prihral pred bránu, kde bol ale Pekarčík zle otočený, napriek tomu vystrelil, no Račka neprekonal ani tentokrát.
     
    26:10
    Kivader krásne zakombinoval s Horvátom, ktorý sa dostal k dobrej strele, no Račko aj po nepríjemnom momente vyťahuje bravúrny zákrok!
     
    25:15
    Domáci bojovali na mantineli až Chalupa získal puk, poslal ho hneď na Potočeka, ktorý z dobrej pozície nastrelil ale len lapačku Jozefa Račka, skvelý brankársky zákrok!
     
    20:40
    Topoľčany dali gól!
    Hostia šli do rýchleho brejku, JAKUB FUSEK sa dostal až pred brankára, ten jeho prvý strelecký pokus vyrazil, Fusek si ale ešte potiahol puk a zakončil ku tyčke!
     
    20:20
    Obrovská možnosť domácich hneď v úvode, najprv dostal Tomčák puk na Matejku, ktorý nedostal puk cez Račko na dvakrát, ešte následne dostal puk aj Tomčák, no ani on na brankára nevyzrel.
     
    17:16
    Adam Záhorský vyhodil puk mimo hraciu plochu a posiela svoj tím do oslabenia.
     
    17:10
    Následne od mantinelu vypálil Novický, jeho dobrý pokus takmer prešiel až do brány, na poslednú chvíľu zasiahol Račko ramenom!
     
    14:45
    Domáci Marko Ferenc sa dostal do veľkej šance, znemožnil obrancu a už mal pred sebou len brankára, pálil po ľade, kde ale mal Račko betóny na mieste!
     
    12:45
    Po buly v obrannom pásme nabral rýchlosť Jozef Tomčák, dostal sa až pred bránu, tu chcel obísť a zakončiť ku opačnej tyči, avšak to sa mu nedarí, navyše bránka je posunutá.
     
    10:00
    Azda ešte krajší moment predviedol Adrián Lipovský, novic v drese Prešova urobil kľučku na protihráča a vystrelil do protipohybu Račka, ktorý ale parádne natiahol betón a strelca zmazal!
     
    08:20
    Káčer skvelo zabojoval za bránkou o puk, poslal ho pred ňu na Záhorského, ten okamžite pálil, pred prázdnou bránou ale mieril nad!
     
    07:45
    Najväčšia možnosť hostí prišla po presilovke, mal ju na hokejke Matúš Záborský, ktorý z ideálnej pozície pred bránkoviskom ale ani na dvakrát brankára neprekonal!
     
    05:27
    Topoľčany šli do nájazdu na brankára, ktorý napokon musel zastaviť nedovoleným zákrokom Jakub Guntáš – seknutie.
     
    02:40
    Mihalikov prienik nenašiel úspech, na druhej strane sa do kruhu na buly dostal Ferenc, jeho pokus ale dokázal Račko vyraziť, napriek tomu to bola veľmi nebezpečná strela.

    Lukáš Rusňák

    Branky a nahrávky: 35. Chalupa (Potoček, Pitka), 36. Jaroš (Hargaš), 44. A. Lipovský (I. Jaroš, M. Nagy) – 21. Fusek


    PHK Prešov: Riečický (Borároš) – V. Sabol, Pitka, Kobeľa, Novický, Guntáš, Osuský, Hargaš – Matejka, Tomčák, F. Pekarčík – A. Lipovský, M. Nagy, I. Jaroš – K. Horvát, Kivader, Ferenc – Potoček, Chalupa
    HC Topoľčany: Račko – Bystričan, Guričan, Ondruška, Chromý – Káčer, Dobrý, Fusek – D. Mihalik, Záhorský, Bosák – M. Záborský

    Rozhodčí: Babeliak – Pribula, Valko
    bahis siteleri