Slovensko – USA 5:4 (1:0 po s.n.)
po s.n. (1:0)
Slovensko
5:4 (4:1, 0:2, 0:1 - 0:0)
USA
sk Čtvrtek 12.02.2015, 17:00Zimní univerziáda
Partner:
     
    65:00
    V samostatných nájazdoch zvíťazilo Slovensko!
    Autorom víťazného gólu je PETER GÁPA.
     
    59:55
    USA dalo gól!
    Tak toto je neuveriteľné! Iba 5 sekúnd pred koncom riadnej hracej doby sa nášmu súperovi v powerplay podarilo vyrovnať. Zariadil to SEAN MURPHY. Asistenciu si pripisuje Michael Harris.
     
    58:12
    Americký brankár Matt Cooper odchádza na striedačku! USA si zahrá v powerplay, Slováci sa musia stále brániť!
     
    45:58
    Slovensko sa bude brániť! Na trestnú lavicu odchádza na dve minúty za držanie Peter Kopecký.
     
    41:25
    Slovensko sa bude brániť! Na trestnú lavicu smeruje na dve minúty za krosček Matúš Trenčan.
     
    38:13
    Slovensko si zahrá presilovku! Na trestnú lavicu smeruje na dve minúty za seknutie Bobby Bodette.
     
    37:12
    Rozhodcovia vylučujú na oboch stranách! N trestnú lavicu odchádzajú za hrubosť Slovák Peter Kopecký a Američan Nicholas Zern.
     
    33:13
    USA dalo gól!
    Tak toto je neuveriteľné! Američania znižujú na rozdiel jediného gólu tesne pred koncom vlastného oslabenia. Postaral sa o to JOSEPH CHRIS. Asistencia: Chris Burkemper.
     
    31:18
    Hlavný rozhodca opäť raz fúkol do píšťalky a Američania budú hrať dokonca 18 sekúnd v trojici proti štyrom našim reprezentantom. Na trestnú lavicu smeruje za krosček Connor Schmidt.
     
    30:50
    Rošáda s vylúčeniami pokračuje aj naďalej. Rozhodcovia posielajú na trestnú lavicu za nedovolené bránenie v hre nášho strelca Edmunda Piačku.
     
    29:36
    Američania sa však v zápätí budú opäť brániť! Na trestnú lavicu smeruje za nebezpečnú hru so zdvihnutou hokejkou kapitán Jordan Young.
     
    27:14
    Druhá tretina je na vylúčenia divoká. Američania sa po podrazení Nicholasa Zerna vzdávajú presilovky a takisto budú hrať vo štvorici.
     
    26:06
    Slovensko sa bude brániť! Na ľadovej ploche začínajú pracovať emócie a na trestnú lavicu odchádza na dve minúty za hrubosť dvojgólový strelec Tomáš Rusina.
     
    24:58
    USA dalo gól!
    Americký hokejisti napokon za rovnovážneho stavu pridávajú svoj druhý gól v tomto zápase. Postaral sa o neho LUKE HANNON. Bez asistencií.
     
    23:33
    Rozhodcovia napokon na trestnú lavicu posielajú aj hráča nášho súpera Samuela Brewstera. Slovensko teda pokračuje v presilovke.
     
    23:33
    Pomer síl na ľadovej ploche sa vyrovná! Na trestnú lavicu smeruje aj náš reprezentant Roman Hús, ktorý sa previnil seknutím.
     
    22:27
    Američania sa budú brániť! Na trestnú lavicu smeruje na dve minúty za hákovanie Joey Breslin.
     
    20:01
    Do druhej tretiny vstúpili Američania zmenou brankára. Na striedačke ostáva Joseph Olen, nahradí ho Matt Cooper.
     
    19:42
    Slovensko dalo gól!
    Naši reprezentanti nám robia veľkú radosť a ešte pred prestávkou druhýkrát v zápase zvyšujú na rozdiel troch presných zásahov! Postaral sa o to EDMUND PIAČKA. Asistencie: Roman Hús a Jozef Kentoš.
     
    17:19
    Slovensko sa bude opäť brániť! Podrazením sa teraz prezentoval náš brankár Juraj Halo, na trestnú lavicu za neho odkorčuľuje jeden zo spoluhráčov.
     
    16:54
    USA dalo gól!
    Náš súper využíva presilovú hru a znižuje náskok na rozdiel dvoch gólov. Postaral sa o to BOBBY BODETTE. Asistencie si pripisujú Joey Breslin a Connor Schmidt.
     
    16:19
    Slovensko sa bude brániť! Na trestnú lavicu smeruje za podrazenie Denis Nociar.
     
    14:17
    Slovensko dalo gól!
    Naši chlapci síce presilovku nevyužili, ale pár minút po nej zvyšujú svoje vedenie! Postaral sa o to už svojím druhým gólom v zápase TOMÁŠ RUSINA. Asistencie si pripisujú Patrik Szabó a Kristián Bača.
     
    10:59
    Američania sa budú brániť! Na trestnú lavicu smeruje za seknutie Jordan Greenberg.
     
    01:31
    Slovensko dalo gól!
    Naši univerzitní reprezentanti po 29 sekundách zvyšujú svoj náskok na rozdiel dvoch presných zásahov! Tentokrát sa do štatistík zapísal ROMAN HÚS. Asistenciu si na svoje konto pripíše Marek Marušiak.
     
    01:02
    Slovensko dalo gól!
    Naši chlapci sa bleskovým gólom dostávajú do vedenia! Proti plnej sile Američanov sa o to postaral TOMÁŠ RUSINA. Na prvý presný zásah asistoval Peter Gápa.
     
    Vážení fanúšikovia, z tohto zápasu Univerziády sa video prenos nevyrába. Zápas vám preto ponúkneme iba prostredníctvom informácií o zmenách stavu. Ďakujeme za pochopenie.

    Lukáš Pancurák

    Branky a nahrávky: 2. Rusina (Gápa), 2. Hús (Marušiak), 15. Rusina (Szabó, Bača), 20. Piačka (Hús, Kentoš), rozh. náj. Gápa – 17. Bodette (Breslin, Schmidt), 25. Hannon, 34. Chris (Burkemper), 60. Murphy (Harris)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Martin Uhnák (SVK)
    0:0   Bryce Johnson (USA)
    2. série:
    1:0   Peter Gápa (SVK)
    1:0   Connor Schmidt (USA)
    3. série:
    1:0   Peter Lunter (SVK)
    1:0   Luke Hannon (USA)


    Slovensko: Halo (Žiak) – P. Luntner, Ketner, Rusina (A), P. Kopecký, Palovič, Nociar, Sucharda, Szabó – Uhnák, Piačka (C), Mihálik – Kentoš, Gápa, Budiak – Marušiak, Trenčan, Hús – Zlocha (A), Bača
    USA: Olen (21. Cooper) – Schmidt, McGovern, Young (C), Zern, Joseph, Solorzano – Bodette (A), Murphy, Harris (A) – Greenberg, John Olen, Johnson – Brewster, Burkemper, Balent – Hannon, Breslin, Kascsak

    Rozhodčí: Oskirko (RUS) – Ambrosetti (SUI), Liu (CHN)
    bahis siteleri