Almería – Real Sociedad 2:2 (kon.)
konec
UD Almería
2:2 (2:1)
Real Sociedad San Sebastian
Pátek 13.02.2015, 20:45 • Estadio de los Juegos Mediterráneos, Almería • Španělská LaLiga
Předzápasové kurzy
     
    Je dobojováno! Ve druhém poločase padla pouze jedna branka, o níž se postarali hosté. Mezi tři tyče zamířil Sergio Canales. Z pohledu gólu již k ničemu nedošlo, ovšem pohled na travnatou plochu byl nadále zajímavý. Hra se přelévala z jedné strany na druhou, mužstva si střídala lepší a méně povedené pasáže. K vidění byla také celá řada nedovolených zákroků a emocí, nelze však hovořit o žádných zákeřnostech. Diváci se tak dočkali pohledné předehrávky a spravedlivé dělby bodů za remízu 2:2. Já vám děkuji za pozornost a u dalšího on-line přenosu nashledanou!

    Střely na branku: 6:8 (22:37:38)
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Édgar ve velkém vápně upadl, ovšem dle hlavního sudího sám fauloval, a tak po penaltě nemůže být reč. Rozehrávat bude Rulli. Utkání míří do svého konce.
     
    90+2
    Ani tentokráte k brance nedošlo. Na hrací ploše se nyní vyrojily emoce, které však ke sportu patří. Zatím se žádné karty udělovat nebudou. Nutno podotknout, že dnes jich již bylo dost.
    Šance před hostující bránou
     
    90+1
    Kop od rohového praporku žádné výraznější nebezpečí nepřinesl, hosét se ubránili v pohodě. Poté ale došlo k zajímavé situaci, Hemed vracel z levé strany velmi nebezpečně do předbrankového prostoru, kde ale Sociedad odvrátil na další rohový kop.
     
    90
    Do centru se vložil Hemed, načež sudí nařizuje rohový kop pro domácí. Tento výrok se hostujícímu celku nezdá, ale opakovaný záběr prokazuje regulérnost. K základní hrací době bude nastavena minuta.
     
    89
    Obě mužstva se prezentují poměrně klidnou hrou. Zdá se, že souboj dospěje k dělbě bodů. Ještě předtím ale dojde ke střídání. Ze hřiště míří kvalitní výkon podavší Bifouma, kterého nahradí Partey.
     
    88
    Další pokus o útočnou snahu v podání domácího celku zastavje postavení mimo hru, které neuniklo pozornému pomeznímu arbitrovi. O rozehrávku se tak postará brankář Rulli.
     
    87
    Dubarbier poslal z pravé strany centr do pokutového území, ovšem tam vládl Zaldúa. Následoval hostující rohový kop, který ale žádnou škodu nenapáchal, Sociedad se ubránil v naprostém klidu.
     
    86
    Momentálně se hraje především v okolí středového kruhu, kde ani jednomu z celků žádné nebezpečí nehrozí. Klání graduje, dočkáme se ještě branky?
     
    85
    Almería rozehrála svůj volný kop nakrátko. Poté ihned mířila centrem do velkého vápna, kde ale k žádné složité situaci nedošlo, hosté se brání v naprosté pohodě. Zongo (ALM) poté vehementně protestoval proti nařízení vhazování pro Real, za což dostal další žlutou kartu. Utkání začíná být velice vypjaté.
     
    84
    Agirretxe chtěl vyzvat svého spoluhráče rychlou zadovkou, což se ale nepodařilo. Následný protiútok museli hosté řešit opět pouze za cenu žluté karty, provinil se Ansotegi (RSC).
     
    83
    Minuty plynou, stav je stále nerozhodný. Hosté se nyní pokusili projít po levé straně hrací plochy, což se ale nepovedlo. Následovat bude autové vhazování v podání domácí ekipy.
     
    82
    Dochází přesně ke změně, která byla před malou chvílí avizována, hra se znovu přelila ve prospěch hostujíc ekipa. To se ale nyní mírně zbrzdila, žlutouz kartu za protesty dostává Yuri (RSC).
     
    81
    Domácí špatně rozehráli, což zavdalo příčinu k protiofenzivě. Ta ale nebyla úspěšná, po sérii přihrávek se balon dostal k Juliánovi, který ihned rozehrává.
     
    80
    Na lavičku náhradníků putuje Silva, kteého v poli nahradí Zongo. Do konce základní hrací doby zbývá deset minut, které slibují poměrně atraktivní podívanou.
     
    80
    Rohový kop žádné větší nebezpečí nepřinesl, balon pouze procestoval do zámezí. Střídat budou také domácí fotbalisté.

    Libor Kucza

    Branky: 5. Verza (pen.), 40. Hemed (Bifouma) – 27. Agirretxe (Granero), 48. Canales (Castro)

    Karty:   30. Corona (ALM), 46. Vélez (ALM), 69. Bifouma (ALM), 73. Dos Santos (ALM), 85. Zongo (ALM) – 2. Rulli (RSC), 18. Granero (RSC), 82. Yuri (RSC), 84. Ansotegi (RSC)


    UD Almería: Julián – Dubarbier, Dos Santos, Vélez, Michel – Corona (C), Verza – Bifouma (89. Partey), F. Soriano (65. Édgar), Silva (80. Zongo) – Hemed.
    Náhradníci: Gómez Ferragut – Navarro, Casado, Édgar, Partey, Zongo, Espinosa.

    Real Sociedad San Sebastian: Rulli – Zaldúa, Ansotegi (C), I. Martínez, Yuri – Pardo, Granero – Castro (79. Finnbogason), Zurutuza (45+2. Prieto), Canales (63. Hervías) – Agirretxe.
    Náhradníci: Zubikarai – Estrada, de la Bella, Elustondo, Prieto, Hervías, Finnbogason.

    Rozhodčí: Velasco – Alonso, Álvarez

    Diváci: 13600
    bahis siteleri